Λόγο του ότι το όλο εγχείρημα είναι τεράστιο( τουλάχιστον έτσι το βλέπω από την πλευρά μου), πήρα μια μεγάλη απόφαση εχθές το πρωί και παραιτήθηκα από μια άλλη εταιρία που εργαζόμουν για να δοθώ ολοκληρωτικά σε αυτήν την ιδέα. Υπάρχει ένα μέλος εδώ μέσα που συνεργαζόμασταν μαζί στην εταιρία αυτή και μπορείτε αν θέλετε να το διασταυρώσετε.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του πιστεύω και τις δικές του αξίες. Για πολύ καιρό προσπαθούσα να καταφέρω να κάνω το αύριο καλύτερο από το χθες, να δίνω την παρότρυνση και να εμπνέω ανθρώπους. Να τους δίνω στόχους και να τους μαθαίνω να τους υλοποιούν. Η πληρωμή μου ήταν αρκετή όταν τους έβλεπα να έρχονται και να μου λένε ένα απλό "Ευχαριστώ". Τα υλικά αγαθά θα παραμείνουν πίσω μας.
Όταν η υπογραφή μου λέει: Πόσο πολύ θες να πετύχεις; Η απάντηση είναι, τόσο πολύ όσο χρειάζομαι το οξυγόνο για να ζήσω.
Αναρωτηθείτε λοιπών, πόσο σας έχει προετοιμάσει το παρελθόν σας για κάτι τέτοιο; Πόσο πολύ θέλετε εσείς να πετύχει όλο αυτό; Για ποιους το κάνετε; Ποιοι είναι οι στόχοι σας, οι αξίες σας, τα πιστεύω σας; Μπορείτε αν θέλετε να γράψετε τους στόχους σας σε ένα χαρτί και το κολλήσετε κάπου να τους βλέπετε κάθε μέρα. Πιστέψτε με, δουλεύει!!!
Είμαι 100% all in σε αυτό που κάνουμε παιδιά και μόνο έτσι θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα! Όταν κάποιος έχει τον χρόνο να αφιερώσει στο εγχείρημα έστω και μια ώρα, αυτή η μία ώρα πρέπει να είναι ALL IN!!!
Πάμε στην πράξη. Που μπορώ να βοηθήσω από πλευράς μου.
1.)Αρθρογραφία - Μετάφραση Αγγλικά (χωρίς πίεση χρόνου πάντα σε λογικά πλαίσια)
2.)Internet Marketing(social media κτλ)
3.)Offline promotions (επιχειρήσεις και καταναλωτές)
4.)Προώθηση του νομίσματος σε φορείς, όσο για την κυβέρνηση θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε
5.)Γνωστοποίηση της ιδέας σε δικτυωτές σε όλη την Ελλάδα.(Άστο επάνω μου).
6.)Σχετική ευκολία μετακίνησης στην Ελλάδα για ενημερώσεις.(εξαρτάτε από την χρονική στιγμή).
7.)Πείτε μου τι θέλετε και θα το κάνω.(όχι εκμετάλλευση)
Δεν χρειάζονται βιασύνες. Θα πάρει χρόνο έτσι και αλλιώς. Σίγουρα θα συναντήσουμε εμπόδια στον δρόμο μας. Ας κάνουμε λοιπών μεθοδευμένα και σωστά βήματα αφού πρώτα θέσουμε γερά θεμέλια.
Ας σηκώσουμε αυτόν τον γίγαντα ξανά στα πόδια του που λέγετε Ελλάδα! Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το πιστέψετε!