Με το πειρατικο κόμμα Ελλάδας εχει επικοινωνία κανεις; Νομίζω ειναι σημαντική η συμμετοχή τους!
Καλημέρα σε όλους.
Πραγματικά πιστεύω ότι καλύτερα να μην μπλέξουμε καμία κομματική παράταξη. Παρά ταύτα, αν κάποια ασπάζεται το όραμά μας μπορεί να κινηθεί αυτόνομα. Σίγουρα το μόνο που δεν θέλουμε είναι να στιγματιστούμε ότι είμαστε πίσω από κάποιο κόμμα. Κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες μπορεί να μας ρίξουν στον πάτο και να θαφτεί το όλο εγχείρημα! Άποψή μου πάντα.
Αυτό ακριβώς ^
Ακόμα πείτε μου τι πιστεύετε για αυτό που είπα για τα donations και τα premined coins. Απλή συζήτηση κάνουμε και όλες οι προτάσεις είναι δεκτές:
(και BTW συγνώμη αν ακούστηκα λίγο σκληρός
)
Σχετικά με αυτό που είπες GiorgosK για τα donations κλπ.
1) donations, σίγουρα, αλλα ότι μας δωρίσουν πρέπει πρώτα να πληρώνει τους servers μας, domains κλπ, γιατί στην αρχη από την τσεπη μας θα τα πληρώσουμε
2) Bounties ναι, αλλα για άτομα έξω απο την ομάδα που θα ολοκληρώνουν κάποια tasks, και όχι για άτομα εντός ομαδας (πχ, επειδή δηλαδή έκανα το coin, θα μου δώσετε bounty; Lol)
3) IPO, μακάρι να βρεθούν άτομα εντος Ελλαδας με τις ικανότητες να μας στηρίξουν
4) (quote: ποσοστό του premine να μείνει στα χέρια όσων ασχοληθούν) GiorgosK σταμάτα εδώ.. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να έχουμε αλλα 10 άτομα στην ομάδα που μπήκαν για να 'βουτηξουν' λίγα coin παραπάνω. Θα πρότεινα απο τα premined coins να μην τα αγγίξουμε απολύτως τίποτα (σαν devs), παραμονο για τα bounties που ο κόσμος θα μπορεί να τα κάνει crossccheck, με τα coin που θα λείπουν. Προσωπικά σαν dev δεν έχω σκοπό να πάρω κανένα coin παραπάνω, ασχολήθηκα εξαρχής με αυτό το project επειδή το ήθελα και όχι επειδή θέλω ενα εξτραδακι.
Παρακαλώ πείτε μου και για πιο λόγο είπατε το coin μας να πατάει στο block chain του bitcoin... Γιατί είτε κάτι μου διαφεύγει κάτι είτε πολύ κόσμος μπερδεύτηκε με την ερώτηση:
Κοιτούσα τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, και πρόσεξα ότι πάρα πολλά άτομα έχουν βάλει το bitcoin blockchain στην ερώτηση: Coin should be dependent on.
Όλα τα νέα coin που βγαίνουν έχουν δικό τους blockchain και 'δεν πατάνε' σε άλλου νομίσματος (Απο τα λίγα coin που χρησιμοποιούν άλλο blockchain είναι το Mastercoin, που χρησιμοποιεί του bitcoin, δείτε
http://wiki.mastercoin.org/index.php/FAQ). Εγώ ψήφισα να είναι εντελώς ανεξάρτητο, να έχει δηλαδή δικό του blockchain, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να πατάει σε ήδη υπάρχων blockchain (ή κάνω λάθος; ) Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις αυτών που επέλεξαν να πατάει στο block chain του bitcoin....