Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? (Read 1030 times)

member
Activity: 756
Merit: 16
August 23, 2020, 03:28:10 PM
bu post açıldığında bende büyük umutlar içerisinde neonun btc eth'den sonra 3. konumda olacağını düşünüyordum hatta neo tabanlı birçok coininde önemli değerlere sahip olacağını zannediyordum ancak şuanda ara ara güzel yükseliş yapsa da gelecekte ne seviyede olur söylemek zor
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
23.08.2018 1 Neo 16 dolar. 23.08.2020 1 Neo 18 dolar. Dağ fare doğurmuş görünüyor. Bende bekleyenlerdenenim. 2 yıl 2 dolar. her yıl için 1 dolar artmış görünüyor. Sabır garibin ekmegi. Bekleyeceğiz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ilk yazılan postlara bakıyorum da herkes neo için 2 sene sonra çok büyük umut beslemiş. o kişilerden birisi de ne yazıkki benim. 2 senelik süreçten sonra neo'nun piyasada hiç adını duymadık desek yeridir. bundan önce sürekli olarak çin hükümeti, microsoft, yeni güncelleme haberleri havada uçarken birden ne olduysa her şey kesildi. aslında atladığımız bir konu da neo'nun ico fiyatıydı. herifler ath yaptığı zaman sanırım x1000 yapmıştı ki çok da uzun bir sürede olmadı bu fiyat artışı. bugünlerde ufak da olsa bir artış gösteriyor ama hala elinde tutanlar için büyük bir zarar.
member
Activity: 462
Merit: 14
valla 2 yıl sonra diyorsan ben  aynı yerli yerinde görüyorum ha biraz enflasyon falan filan olur değeri şimdinin 3 katı falan olur ama para aynı olur, bir boğa gelirse bu süre içinde işler değişir.
jr. member
Activity: 83
Merit: 7
aradan geçen 2 yıl. Sad nasıl bir bull un içendeymişiz de neler düşünmüşüz. Smiley 
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Valla neo'nun geleceği çok parlak. Kendilerini ciddi anlamda geliştiriyorlar. Yeni projeler yapıyorlar ve tokenlarını denetleyip, destek verebiliyorlar. Ayrıca malumunuz dünya ticareti uzak doğuya kayıyor. Buda Neo'nun bundan kendine düşen payı alması demek olabilir ileriki aşamada. Amerika bunu durdurmaya çalışsa da...
member
Activity: 194
Merit: 10
Sahsen ben etherium a yaklasacagini degerininde 2000usd civarinda olacagini dusunuyorum. bu seviyede tabi bitcoinde 40000usd etherium da 7 8bin usd seviyelerinde.
member
Activity: 336
bence iki yol sonra bitcoin artacak 30.000-40000 seviyelerinde olursa ki bana göre daha fazla da olabilir o zaman neo 300-400 dolar seviyelerini geçer diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
En kötü ihtimalle ETH ile kapışıyor olur. En iyi ihtimalle ethereum'u sollar geçer. Ama her halükarda iyiye gideceği kesin. Neo tabanlı token'larınızı henüz ellemeyin derim ben. Zira ilerde pişman olma olasılığınız yüksek.
full member
Activity: 406
Merit: 101
Bundan 2 yıl önce Eth 80$ dı. Sonra bi anda 1200$ a çıktı. Neo'nun da önü açık 2 yıl içinde bayağı iyi bir fiyat yakalayabilir.

2 yıl kadar geriye gidersen 5 usd altı fiyatlardan da toplanabildiği oldu. 2017 mart ayından itibaren ATH serileri ile 1200 lere kadar yükseldi dediğin gibi.
member
Activity: 462
2020 de bitcoin de büyük beklentiler var btc uçarsa doğal olarak neo'da uçar neo'nun yolu açık.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Bundan 2 yıl önce Eth 80$ dı. Sonra bi anda 1200$ a çıktı. Neo'nun da önü açık 2 yıl içinde bayağı iyi bir fiyat yakalayabilir.
member
Activity: 268
Merit: 12
bir btc, bir eth olur mu diye kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum. neo nun geleceği açık. iyi yerlere gelir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
inşallah çok iyi yerlere gelir 2 yıl içinde elimde bir miktar tutuyorum. şu an bitik fiyatda almak mantıklı geliyor bana tabi bu benim düşüncem YTD Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 124
Yeni bir ETH, yeni bir BTC olur mu? Fiyat beklentileriniz nelerdir? Her ay belli miktarda yatırım yapmak mantıklı geliyor bana. Önü çok açık.

ben optimistim bu konuda. çünkü ethereuma baktığımızda alternatifi olmadığı için kısa zamanda piyasayı domine etti ve blokzinciri üzerinden bir sürü proje utility tokenlarını çıkardı. benzer projelerin de benzer bir ivme yakalayabilmesi muhtemel. neoda da bu potansiyel var.
newbie
Activity: 97
Neo kullandığı yazılım dili genişliği sayesinde daha çok başlarda neoyu androide ethereumu isosa işletim sistemlerine benzetiyorum
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
neo çok acayip coin. hani ben grafik olarak bakıyorum. tutup ether gibi 1400 dolara yakın yerleri zorlama potansiyeli var. ama ethereum kadar popüler değil. neo tabanlı tokenler çıkıyor ama yakın zamanda bile etheri geçebilecek durumda değil. alıp saklamalık ve bitcoindeki duruma göre değerlenebilecek tarafı var.
newbie
Activity: 252
sevgili canım kardeşim iki sene neo çok iiyi yerlerde göreceğiz benim şahsen görüşüm en az neo nun en az 2000$ doları bulacağını düşünüyorum bu fiyatlardan alınıp beklenebilir
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Yıl sonu için 500 dolar, 2 yıl sonrası için bin dolar olacağına inanıyorum. Daha önceden eth'de yaptığımız karları Neo gösterecek bize. Gerçi Neo zaten 1000x yaptı ama daha alacağımız yollar var. Zira token piyasası yeni başladı. Yeni projeler neo'yu güçlendirecektir.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
öncelikle bitcoini kesinlikle diğer kripto paralarla karşılaştırmıyorum. Çünkü bitcoin bu piyasanın hem anası hem babası, o olmasa kripto para ve blockchain diye bir şey olmazdı. Ondan sonra gelen coin ethereumdur, yenilikleriyle kendini ispat etmiştir ve bence piyasanın prensidir. Diğer coinleri de ethereum ile kıyaslamak gerekir. NEO bir ethereum olur mu? Bence mümkün değil, bu piyasada projesini sürekli geliştirip uğraşan bütün coinler kazanır, NEO'da böyle giderse iyi yerlere gelecektir. Fakat bir ethereum olması çok zor.
Pages:
Jump to: