Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 5. (Read 1030 times)

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
İki yıl sonra Neo'nun yerinde saydığını görüyorum. Bana göre Neo Ethereum'un bir kopyası ve bu piyasada kopya kriptoparaların bir maksimum noktasi olduğunu ve o noktayi asamayacaklarini Waves ile gorduk.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
Bence sıralamada iyi bir yükseliş yapacaktır fakat şuanki popüler coinlerin gerisinde kalacakdır. Çünkü coinin gelişimde hükümetin bu konuya olan tutumu da çok önemli. Çin hükümeti de şuanda bu konuya sıcak bakmıyor ama ilerleyen dönemlerde neler yaşanır orasını bilemiyoruz.
newbie
Activity: 70
NEO önümüzdeki yıllarda ethereumu yakalayabilir diye yazıyor bazı yorum siteleri ben böyle bir tabire katılmıyorum ethereum halen çok güçlü ve pow var
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ben şöyle düşünüyorum neo için geleceğin ethereumu diyolar ya bu mümkün olabilir ama ne zaman ethereum bitcoinin yerini alırsa o zaman da neo ethereumun yerini alabilir
member
Activity: 86
Merit: 10
iki yıl sonra neo 1000usd -2000usd arasında bir yerde olacağı kesin. nedeni 2016-2017 yılları arasında 150x yapmış bir coindir.2sene içinde 30x yapsa dediğimiz noktaya gelir bunu bilmek için müneccim olmaya grek yok
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
neo coin her zaman kendini yüksek hedefler doğrulutusunda hareket ettirmeye devam edecektir sıralamada her zman ilk 10da göreceğimize inanıyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 105
büyük ihtmal ile marketcap ta yine ilk sıralarda yerini korumuş olacak piyasanın genel durumuna bağlı olarak fiyatı sırasını koruyacak nitelikte devam edecektir diye tahmin ediyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Neo bence ethereum kadar sağlam ve getirisi iyi olacak bir coin. Önümüzdeki 2 yıl içinde en az 500 dolarlar seviyesinde olabileceğini düşünüyorum. Üstelik gas vermesi de ayrı bir avantaj teşkil ediyor.
newbie
Activity: 140
Major coinler arasında potansiyeli en yüksek olan coinlerden birisinin neo olduğunu düşünüyorum.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Ethereum icolarının çöplüğe dönmesi benzeri bir şey uzun vadede neoda da yaşanacaktır. Ama olması gereken rakamın henüz çok altında.
full member
Activity: 532
Merit: 102
yeni bir ethereum veya bitcoin olması gerçekten zor öyle bir potansiyelde olduğunu düşünmüyorum oranını korur top 10da 20 civarlarında.
member
Activity: 136
NEO yeni bir Ethereum olma yolunda ilerliyor bana göre yakında takip edecektir NEO Ethereum'u. Bana göre 3. sıraya kadar yerleşecektir NEO.
newbie
Activity: 103
ketirebilmek zor
newbie
Activity: 167
Nedense ben neo ethereum gelecek sene sağlam rekabet olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 164
NEO genel piyasadan kopamıyor . Eğer 2 yıl sonra NEO 500 dolar olacak ise ETH de 2500 dolar olacaktır . Veya BTC 25K falan olacaktır .
Tamamen güzel bir degerlendirme olmuş hocam kısa ve öz.NEO bu piyasadan kopmaz tam unutmalık bir sepet yapıp neo ıcolarından ilerlenecek bir dönemdeyiz.Unutmayın ki önümüzdeki sene neonun yılı olacaktır.
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
NEO genel piyasadan kopamıyor . Eğer 2 yıl sonra NEO 500 dolar olacak ise ETH de 2500 dolar olacaktır . Veya BTC 25K falan olacaktır .
newbie
Activity: 252
ben 2 yıl sonra neo çok güzel yerlere geleceğini düşünüyorum ve ethereum takip edeceğini düşünüyorum ve ben en az 1000$ doları bulacağını düşünuyorum o yüzden uzun vade olarak düşünüyorsanız alıp ve bekleyin
full member
Activity: 406
Merit: 104
hocam 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz şeklinde değil de bu tip projeler bana kalırsa gelecekte çok güzel yerlere gelecek projeler, çünkü  diğer akıllı kontratlar gibi değiller denetleniyorlar bir çok şekilde
full member
Activity: 350
Merit: 100
Hocam açıkçası ben iki yıl sonra neo yu 1000 dolar civarında görüyorum yani 1000 dolar ile 5000 bin dolar arasında gezinir durur diye düşünmekteyim, bence iyi yerlere gelecek bir koin
full member
Activity: 350
Merit: 106
eski popülerliğini yitirmiş gibi duruyor son zamanlar neo eskiden daha çok atak yapardı ama son zamanlarda baya durgun seyrediyor heralde rakiplerinin çoğalmasının bunda payı büyük.bana öyle geliyorki bu platform coinlerinin hiçbiri eth kadar başarılı olmayabilir eth ilk olduğu için belkide istisnaydı yerini kimseye kaptırmayacak gibi duruyor
Pages:
Jump to: