Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 10. (Read 1030 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
Genel beklenti Neonun Ethereumun fiyatlanmasını takip etmesi.
Ethereum fiyatı arttıkça neo fiyatı ucuz gelmeye başlacak ve oda fiyatlanacaktır.
newbie
Activity: 294
Neo nun en büyük farkı madenciliğinin olmaması, ethereum bu konuda madenci ve hashrate desteği ile eziyor geçiyor, yani ethereum kensi server kiralamıyor işlemler için, neo da ise çok daha karmaşık madenciliği olmadığı için
member
Activity: 336
Merit: 17
Seneye şuan ki ethereumun olduğu degerlere çıkma ihtimali yukdek gibi duruyor. En azından bu sene sonunda eğer 300-400 dolar bandına çıkarsa seneye daha fazla artma ihtimali yüksek. 2 seneyi boşver bu sene bu söylediğim değeri gorurse onu açık olur ondan sobra. Bakalım bu sene neler bekliyor bizi.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
neo nun rakibi bitcoin den çok eth dir. bitcoin her şeyin başlangıç noktası olduğu için yeri ayrıdır. şahsen yatırım amaçlı neo tutuyorum ama ether tutmuyorum çünkü market caplarından dolayı neo da daha fazla büyüme potansiyeli görüyorum. ama yakın gelecekte market cap te neo nun ether i geçeceğini zannetmiyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
NEO'nun ben ilerleyen zamanlarda ethereumu bile geçebileceğini düşünüyorum. Çinliler kripto işinde çok hızlı ilerliyorlar çoğu ülke bunların gerisinde kalıyor çini de arkasına aldığı için neo daha emekleme sürecinde bence
newbie
Activity: 11
NEO yeni bir Ethereum olurmu olmazmı bilemem ama WAN yeni bir NEO olma yolunda ilerliyo.Araştırmanı öneririm...
sr. member
Activity: 453
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Ben şahsen ilk 10a gireceğini FAKAT Ethereum ve eos un gölgesinde kalacağını düşünüyorum. Çin etheri diye şişirdikçe şişirdik fakat şunu unuttuk ki çin hükümeti kriptoparalara sıcak bakmıyor ve halk da bundan etkileniyor.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Yeni bir ETH, yeni bir BTC olur mu? Fiyat beklentileriniz nelerdir? Her ay belli miktarda yatırım yapmak mantıklı geliyor bana. Önü çok açık.
Pages:
Jump to: