Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 3. (Read 1030 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
Neo proje olarak belki ethereum ayarında ama fiyat olarak çok geride (1/13 gibi) . Zaman içerisinde fiyat farkının oransal olarak azalacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
40 doların altına düşmüştü, bitcoin sayesinde oda biraz fiyatlanıp 40 dolar seviyelerine geri yükselmiş. Hareketi etcye benzemeye başladı.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Neo da piyasanın genel çalkantılı halinden nasibini alıyor eth dahi erimeye direnç gösteremiyorken Neodan ekstra bir hareket beklemek çokta mantıklı değil. Bitcoin altların ipini ne zaman salacak asıl o zaman neo yu ada yı eth yi göreceğiz
member
Activity: 406
Merit: 10
Dolar olarak gerçekten fiyatı çok düşük, 36 dolar seviyelerinde dolaşıyordu. Bitcoini artışı ile fiyatı birkaç dolar yükseldi. Waves gibi olacak diye korkuyorum.
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
neo'nun bu sene sonu için 500-600 dolar civarında bir fiyat aralığında olacağını düşünüyorum ancak 2 yıl sonrası için bir tahminde bulunamıyorum batadabilir çıkadabilir   Roll Eyes
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
İki yıl kripto piyasası için uzun bir süre. Şu an top 100 de olup çöp olacak coinler bile olabilir. Fakat neo nun bunlardan birisi olacağını düşünmüyorum.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
NEO çinin Ethereum'udur, güzel bir proje ve NEO tabanlı icolarda gelmeye devam ediyor fakat piyasanın şu an ki halinden 2 yıl sonra nerede olacağını kestirmek çok zor.
newbie
Activity: 154
Neo en hızlı ağlardan birisi, Neo icolarına ethereum icolarından daha fazla değer veriliyor. Fiyat olarak da değerini düşük buluyorum .
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
2 Yıl sonra NEO'nun bugünden çok daha ileride olacağını düşünüyorum. Göz göre göre platform oturdukça 500 dolarlara gidecek, biz de bakacağız şimdi baktığımız gibi.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Ethnin yerini alabileceğini hiç sanmıyorum imkansız bir şey çünkü neo yeterince decentralized değil ama iota stellar tron litecoin gibi altcoinleri geçecektir bana göre.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Coinmarketcap te yada neo.org de görüyorum.

Diye bi espri yapmak istedim  Grin

Neo en az ethereum kadar değerli hep söylediğim gibi

ETHEREUM = SAMSUNG

NEO = APPLE

EOS = HTC

O zaman bir ekleme de ben yapayım.

VeChain = Sony
Ripple = Vestel
Litecoin = Huawei

Uzun yıllar Sonyci kalan biri olarak artık Sony'den ayrılma vakti geldi gibi. Apple kullanmak ayrıcalık diyor herkes, deneyelim biraz Cheesy
member
Activity: 742
Merit: 19
49 dolar civarına düşmüş.Neo bu yıl istenilen performansı gösteremedi.Gösterseydi iyi yatırımcı çekerdi ama pek ilgi görememiş gibi.Sağlam bir coin ve neo platformu şu an yolun başında.Fiyat olarak uygun bir fiyat.Senen sonuna kadar biraz daha düşer sonra artar ama hangi fiyata oturur belli değil.Kademeli alınabilir.
member
Activity: 380
Merit: 20
Bu tarz projeler belli bir olgunluğa gelince malesef fiyat artışı olamıyor.Mesela ethereum neredeyse 1 yılı aşkın bir zamandır 400 dolar bandında..Yani 1400 doları gördü ama kalıcı olamadı. Neoda 2 yıl sonra 1000 dolarları görebilir ancak kalıcı olacağı yer 400 dolar etrafı olacaktır..
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Çin devletinin nasıl bir karar vereceği burada önemli diye düşünüyorum. ICO için regülasyon gelecekti, eğer NEO'nun çok önünü açarsa, kısa vadede 1000 $ görmek bile hayal olmaz.
sr. member
Activity: 714
2 yıl sonra bitcoinin nerede olacağı butun altcoinlerin nerede olacağını doğrudan etkiler. Ben neo nun 2 yıl sonra pek çok ıco yu kendi bunyesinde taşıyan waves den daha iyi bir durumda olacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 56
bir neo sevdasıdır yürüyor bazı arkadaşları gördüm waves gibi taraftar olmuşlar neo'ya bazıları ise yenilikçi Stratis ve Cardano dan yana
member
Activity: 504
Merit: 11
Ethereum gölgesinde gideceği çok yolu yok gibi geliyor bana. Zaten gideceği kadar gitmişken...

Onun kulvarında her geçen gün yeni projelerin de geldiğini unutmayalım. Neoya yatırımın yerine, ethereum yatırımının çok daha mantıklı olduğu kanısındayım. Sonuçta gerçeği varken sahtesine kim itibar eder. Üstelik fiatı beklentilerle o kadar şişirilmişken...
full member
Activity: 322
Merit: 112
Geçen yıldan bu yana bildiğim kadarıyla yatırımcısına en fazla kazandıran coin NEO oldu eski adıyla antshares.biz o treni daha adı bile değişmeden önce kaçırdık aslında gördüğümüzde giriş yapsak emekliliğimizi ilan etmiştik şimdiye kadar.uzun vadede fiyatı gerçekten nerelere gelir kestirmek zor çünkü artık birden fazla rakibi var.önüne gelen platform token çıkarmaya başladı
member
Activity: 392
Merit: 10
neo etheremun şu sıralarki yerini alır ethereum uçar bitcoin hakkında bi fikrim yok ama ethereum ve neo iyi sıçrayışlar yapıcaklar bundan eminim
sr. member
Activity: 617
Neo çok sevildi ve beğenildi, özellikle Neo tabanlı Icolar birçok kişide ciddi beklentiler yaratıyor. Birçok coin-token için acaba 2 yıl bu piyasada tutunabilecek mi diye düşünüyoruz artık. Ben Neo’nun kalıcı olacağına inanıyorum fakat istediğimiz gibi olur mu orası koca bir muamma.
Pages:
Jump to: