Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 6. (Read 1030 times)

full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
evet kesinlikle önü çok açık ve heryerde de projenin sağlamlığı kabul gördüğü gibi örnek de gösteriliyor, ama iki sene sonra ne oluru cevaplamak kehanet olur, belki de iki seneye teknoloji öyle yerlere gelecek, öyle projeler çıkacak ki, bitcoin bile varlığını efsane olarak sadece eskilerin dilinde sürdürecek. Dilersen al ama planını 1 sene olarak yap bence, hatta 1 ya da 2 boğa sezonu hesaplayarak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
2 yıl sonra kendimi bile görür müyüm bilmiyorum  Grin Neo’dan beklentiler çok yüksek ve ciddi olarak gelecek vaat ediyor bana göre. O nedenle iki yıl içinde güzel gelişmeler olacağına inanıyorum.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
NEO tabanlı projeleri bu yaz daha sık göreceğiz galiba. Tezos falanda piyasaya çıkarsa sağlam bir çekişme yaşanabilir. NEO pr çalışması biraz düştü galiba yeniden gaza basabilirler.
full member
Activity: 448
Merit: 100
geçmiş dönemlerde waves için de aynısı söyleniyordu yeni ethereum falan diye ama pek bir şey göremedik sürekli yerinde sayıyor onun için ne söylesek yalan olur sürprizlerle dolu bir piyasa.
member
Activity: 462
Merit: 42
Konuyu açan arkadaşında dediği gibi bence de eth nin önü açık fakat şu noktasına katılmıyorum bence btc nin yerini alamayacaktır. Herkese bol kazançlar ve iyi günler arkadaşlar.
full member
Activity: 504
Merit: 103
yeni bir ETH veya Yeni bir BTC olarak gözükeceğini cidden hiç sanmıyorum fiyat ve popülerlik açısından iyi yerlere gelebilir tabi ama yeni bir eth veya btc olamaz.
jr. member
Activity: 110
Merit: 1
Herkes çok iyimser görünüyor ama sanki bana bu iyimserliğin bir kısmı Çin marketi hakkında fazla bilgimiz olmamasına rağmen sadece büyük olduğu için tutacağının düşünülmesi. Bir miktar NEO bulundurmama rağmen 2 yıl sonra hala ilk 10'da olur mu çok emin değilim, umarım siz haklı çıkarsınız.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
sevgli canım kardeşim ben neo nun 2 sene sonra en az 2000 doları bulacagını düşünuyorum projesi mukemel ve ilerde ikinci ethereum olacagını düşünüyorum şimdi alıp bekleyin güzel kazanırsınız
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
2 yil uzun süre... 2 ay sonra 100 dolari gecsin kafi ilk etapta... gönül ister ki 2 hafta sonra gecsin ama piyasa bir cikiyor, bir düsüyor...
ama uzun vade icin neo dogru coinlardan bir tanesi diye düsünüyorum... bakalim zaman ne gösterecek...
member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
spekülatif olayları düşünürsek 2 yıl sonra neoyu 1k$ bandında görüyorum öyle aman aman bir artış göstereceğini zannetmiyorum.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Bu sene sonuna kadar 500 dolar yapabilir en fazla diye düşünüyorum. sene sonunda 500 doları geçebilirse 2 seneyede rahat 2kyı görür benim düşüncem
member
Activity: 141
Uzun vadeli mantıklı bir yatırım olacağını düşünüyorum neo'nun 2 yıl sonra bin dolar seviyesini görür.Ethereum rakibi olacagını düşünüyorum bazı arkadaşlar araştırıp konuşmuşlar genel mantık oldugu için her zaman sürü psıkolojısı ornek oluyor bize anlamıyorum bazen bu yorumları anlamak istemiyorum.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Farklı bir zincir, şuan için bazı ico larin Neo zincirini kullanması olumlu bir durum. Hatta ethereum tabanlı ico lardan daha fazla rağbet görüyor. Bu bile pozitif etki yapabilir. Neo uzun vadede iş yapabilecek bir coin ne de olsa işin içinde çekik gözlükler var. Onlar varsa kalitede vardır
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
NEO yapılan sepetlerde mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum. Zira çok badireli yollardan çıkıp geldi. ilerleyen dönemler de belki öyle aman aman çıkmaz ama sağlam bir coinin x2 yapması çöp koin diye nitelendirdiğimiz düşük hacimli , yetersiz proje ve ekibi olan koinin x5 yapmasından daha iyidir bence.
newbie
Activity: 252
ben neo  nun uzun vadede çok guzel kazandıracak ve ben 2sene sonra neo nun en 1000 dolar olacagını düşünüyorum neo ikinci etherum alacaktır size tavsiyem biraz kendinize alıp biraz kenara atın derim
member
Activity: 336
bence neo 2 yıl sonra 1000-2000 dolar seviyelerini görür diye düşünüyorum piyasa böyle giderse talep arz durumuna bağlı bir durum ama neo ya yarımlar olur ve ciddi bir yükseliş olabileceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
1000 dolar bana da çok uzak gelmiyor ancak 2 yıl için bu tahmin. Çünkü btc uçmadan öyle altcoinler 1000 dolara doğru gidemez bence. Hele eth dahi 1000 e anca anca yaklaşıyor.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Çinden aramıza katılan güzel bir platform, arkadaşların da ifade ettiği gibi Ethereum'a rakip olabilecek bir yapıya sahip. Hatta onun yapısını kullanan bir kaç tane de token var diye biliyorum
newbie
Activity: 154
Fiyat olarak geçen sene Ethereum izlediği yolun bir benzerini izleyecek diye düşünüyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bitcoin,  ether,  neo seklinde siralanacagini dusunuyorum.  Ripple eos arkalarindan siralanir bunlarin. Bu da demek oluyor ki fiyati en az 1000 dolar.
Pages:
Jump to: