Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 8. (Read 1030 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
iki yıl tahmini yapmak zor bir iştir çünkü ne olacağı artık belli olmuyor 1 ay içinde çok farklı hareketler sergiliyor piyasa genellikle.
member
Activity: 560
Merit: 57
Neo sağlam bir coin aslında ancak bahssettiğiniz rakamlara çıkması için 40 değil 400 fırın ekmek yemesi falan gerekiyor. Btc olması için daha creatif bir whitepaperı da ihtiyacı var gibi duruyor bana göre
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Daha çok uzun yolu var neo' nun. Teknolojisi ve altyapısı gelecek için büyük umutlar vadediyor kanımca. Rakam belirtmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama marketcap ile birlikte daha çok uzun bir yolun başlarında olarak görüyorum neo' yu.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Neodansa ben wavese yatırım yapardım kısa zamanda waves neoyu yerinden edebilir akıllı kontrat falan yolda zaten gitgide yaygınlaşıyor waves çalışıyorda ekip.
full member
Activity: 672
Merit: 110
2 sene sonra ne olur dersen bıtcoıne baglı olarak 400 -500 dolar olabılır marketcapa baglı olarak.yanında gas ta var zaten.yanarım yanarım 0,20 dolardan alıp 0,30 dolardan satmıstım
full member
Activity: 546
Merit: 100
Neonun gelecegi parlak. Teknoloji bakimindan ethereuma kafa tutabilecek bir guce sahip. Ama onun disinda EOS da bu ikisine rakip sayilir buyuk olcude.
full member
Activity: 630
Merit: 102
2 yıl sonra çok ciddi mana da değer kazanacağını düşünüyorum ben de. Fakat ETH'yi geçer mi sorusuna gelirsek pek sanmıyorum. Çok radikal bir başarı elde etmedikleri sürece (piyasa psikolojisini saymıyorum bile)
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Neo gelecek vadaden 2 yıl sonrada en az 500 doları göreceğini düşündüğüm uzun vadeli yüklü yatırım yaptığım sağlam coinlerden  Smiley
newbie
Activity: 266
Merit: 0
evet 200 dolar güzel bir hedeftir NEO için bazı problemler vardı onları giderdiler, bunun haricinde çok fazla kötü bir durum gözükmüyor neo da, bence yönü yukarı
member
Activity: 196
Merit: 10
Neo dan çok umudum yok x2-3 belki 2-3 yıla şuanki coinlerden ziyade yeni çıkacak coinlerin piyasanın başını çekeceğini düşünüyorum.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
2sene sonra yaklaşık 1000 dolar bandını görebilir belki. Son zamanlarda neo tabanlı tokenler artıkça neonun degeride artacaktır. Hem neo tabanlı tokenler digerletine bakınca Ico zamanında çok az birzamanda  satislari bitiyor. Yani bu sene nasıl olacak bir gorelimde ona gore seneye için yorum yapabiliriz.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
5 Mayıs 2020'de NEO'yu yine ilk 10 içinde, fiyat olarak da en az 1000 dolar seviyesinde görüyorum. Daha fazla NEO tabanlı tokenin dolaştığı bir piyasa olursa bu fiyatı yukarı doğru esnetebiliriz.
member
Activity: 322
Merit: 16
Neo şu sıralar guzel ilerleme kaydediyor. Ayrıca şu ana kadar neredeyse herkesi güldüren bir coin oldu lakin eth ve BTC olması için çok fazla zamani var ve o sürede eth ve BTC de kendi halinde durmayacaktir.
jr. member
Activity: 110
Merit: 1
2 sene içerisinde Ethereum seviyesine ulaşabileceğini düşünmüyorum ama varlığını sürdürerek şu anki pozisyonunu bir kaç kat katlamasını bekliyorum.
full member
Activity: 406
ETH gibi değerleneceğini düşünüyorum. Hazır fiyatları uygunken toparlanması gerektiğini düşünüyorum geçenlerde iyice düşmüştü. En azından bi iki yıl elimde tutmayı planlıyorum aksilik çıkmazsa.
member
Activity: 364
Neo güvendiğim coinlerden bir tanesi. Alt yapısı oldukça sağlam, destekleyen proje sayısı arttıkça değerini de arttıracaktır.
Ancak bir ethereum olacağını pek sanmıyorum.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Alt yapısı cok iyi oldugu için neo şuanki fiyatları bana cok ucuz geliyor ben 2 yıl sonra en az 500 dolar seviyelerinde görüyorum bu boğada 200 dolarlara cok cabuk cıkar zaten
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Neo tabanlı tokenler güzel değerler almaya başladı.Neo destekli borsalarda çıkmaya başladı. Bu sayı ne kadar fazla olursa neo değeri de o kadar artacaktır.
full member
Activity: 420
bence de 1000 doları geçmesi normal bir şey olacaktır hatta bu piyasa dehşet para yağımı başlarsa işte o zaman var ya çok deli artışlar gösterip 5000 dolarları görebilir
full member
Activity: 457
Merit: 101
Teknoloji ve İnternet dünyası için 2 yıl çok uzun bir süre. O zaman geldiğinde Neo ya ne olur bilinmez ancak önü açık bir coin. Tahminimce Neo tanesi 1000 doların üzerinde olacak. Ama btc, ethereum gibi olamayacak.
Pages:
Jump to: