Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 2. (Read 1030 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bu konuyu her gördüğümde farklı bir şey yazasım geliyor , niye çünkü ruh halim değişiyor. Bir günde bambaşka bir kişiliğe ve düşüncelere bürünüyor insan. Aslında ben normal bir insandım bu kadar sık fikir değiştirmezdim. Ama şu crypto piyasasında ki volatile bana da nüksetti. Kişiliğim hızlı ve yüksek değerlerde değişiyor bir günüm bir günümü tutmuyor galiba bir psikiyatriste görünme zamanım geldi.

Bura da psikiyatrist arkadaş var mı acaba ? Söylesin de yanlışlıkla ona gitmeyeyim.
full member
Activity: 378
Merit: 100
2 yıl sonra NEO 1000 doları rahatlıkla geçebilir. Şuandaki seviyeleri iyi değil ama yeni gelecek güncellemelerin başarısına bağlı olarak bu değişebilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
her ne kadar fiyatı düşükte olsa şuan iyi yerlere gelecek bana göre hiç olmassa neo tabanlı projelerin scam çıkma olasılığı çok düşük buda ayrı güven veriyor.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Neo'nun gelecekte güzel yerlere geleceğine inanıyorum. kısa zamanda büyük patlama beklemesemde. uzun vadede iyi yerleri göreceğine inanıyorum.
member
Activity: 195
Merit: 10
-
neonun hedef fiyatı 150-200 dolar bu potansiyeli taşıyan bir koin neo
member
Activity: 219
neo dan beklentimiz yüksek ama neden yeni bir ethereum olsun zaten şuan ethereum var yeni ethereuma ihtiyadcı yok kimsenin ama asıl amacı yeni yatırımcıları kriptoya çekmeli
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Evet gün geçtikçe tahminlerde değişiyor.
Benim tahminim ethereum ve neonun şimdiki hallerinden eser kalmayacaktır.
neo 1k dolar ethereum 5k dolar olabilir.
Keza ethereum hız konusunda biraz daha stabil hale gelirse 1.para birimi olabilir.
neo da arkasından gelecektir.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Fiyat olarak söylemek biraz zor nerde olucağı markete göre değişir fiyat olarak, teknoloji olarak ise ethereumun çok gerisinde olmayacağı veya önünde olacağı aşikar bence.
member
Activity: 195
-
 2 yıl sonra NEO'yu çok iy iyerlerde görüyorum hocam çünkü takımı çok disiplinli bir takım
member
Activity: 406
Neo çok büyük bir aksaklık olmadığı sürece Top 10 coinden biri olacaktır. Fiyat vermek zor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Boyle guzel calısmaya devam ederlerse 500-1000 dolar arası bır fıyat beklentım var neo'dan 1-2 yıl vadede, ethereumun cok zayıf yonu var bıraz calıssalar eksıklerı gıderseler neo nun cok guzel yurucenı dusunuyorum.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Neo piyasanın kalıcı coinlerinden biri olacaktır.
Güven veren icoların neo yu tercih etmesi marka değeri için önemli.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
NEO iyi hoşta, ben Çin devletine güvenemiyorum. Adamların farklı bir kafa yapısı var, yarın çıkıp biz crypto konusunda efsane olucaz dersler bir bakmışsın NEO 1000 $ zorluyor ama yok bir de diğer tarafı var. Çıkar biz bu işi bırakıyoruz der ya da çeşitli regülasyonlar getirir hooop, NEO oldu sana 10 $ o yüzden 2 yıl sonrayı tahmin etmek crypto piyasasında çok zor bir tahmin.
member
Activity: 448
Bu kadar hızlı gelişen ve çöken bir piyasada 2 yıl sonraya hangi koinler kalacak deseniz yine de net bir cevap veremezdim. Kaldı ki Neo diyorsunuz. Bir olumsuz habere biter , bir olumlu habere uçar o kadar uzun uzadıya hesap yapmaya gerek yok yani.
member
Activity: 252
neo eth rakip gibi görünüyor ama değil çünkü eth bir marka değeri oldu belki iyi değer oluşturabilir ama eth rakip değil
full member
Activity: 532
Merit: 151
Daha çıkalı iki yıl olmadı neo bundan iki sene sonra çok daha iyi yerlerde olacağına kesin gözle bakıyorum hem fiyat anlamında hemde teknoloji anlamında
member
Activity: 224
Neo ciddi bir değer kaybı yaşadı ancak kesinlikle çöp bir coin olacağını düşünmüyorum. Neo tabanlı projelerin sayısı her geçen gün artıyor. Piyasa toparlandığı zaman ilk harekete geçecek coinlerden bir tanesi olacak bence.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
btc olması imkansız btc farklı coin neo farklı coin. ama iyi çalışırlarsa icoları çeşitlenir ve artarsa ethereumu yakalayabilir. 2 sene sonrası için fiyat tahminim 300-400 dolar arası en az.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Neo için şişirilmiş boş coin diyenler de var medyada ancak ben Eth'in şuanki fiyatlarına illaki ulaşabileceğini düşünüyorum. Neo token sayısı artmalı en başta. Şuan hep kaliteli tokenler var bu çizgide giderse çok güzel olacak ilerisi için.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
ethereum ile kıyasıya bir mücadele içerisinde olacaklar ve değerleri ciddi artış gösterecek.
Pages:
Jump to: