Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 4. (Read 1030 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
neo mükemmel bir patlform etth un izinden gidiyor en az 250 doları bulablir düşüncesindeyim..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Neo böyle giderse pazarı kaptırabilir demek istediğim 1000 dolar 15000 dolar telaffuz ediliyor Neo alt yapısını kullanan projeler tamam kazandırır da Neo yerinde sayıyor. Beklenti oluştu karşılığında henüz beklentiyi veremedi bundan sonra ne olur beklentileri karşılar ve büyük çıkış yakalar veya beklenti yerine olumsuz hava gelir çöküş başlar. Belki doğru konuşuyorum belki çok yanlış konuşuyorum ama beklentilere çok girmemeliyiz. 
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Coinmarketcap te yada neo.org de görüyorum.

Diye bi espri yapmak istedim  Grin

Neo en az ethereum kadar değerli hep söylediğim gibi

ETHEREUM = SAMSUNG

NEO = APPLE

EOS = HTC
member
Activity: 302
Merit: 12
NEO en çok güvendiğim coin.Alt yapı, teknoloji ve verdiği güvenle herkesin gönlünde taht kuruyor.Tahminim ise 500 dolar civarında olacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 532
neo şu an ethereumdan sonra en sağlam icolar çıkartan platform. idex gibi switcheo ile birbirinden değerli neo bazlı tokenler trade edilebiliyor. 2 yıl sonra da yine ethereum ile birlikte başı çeken platform olacağını düşünüyorum.

bende hiç neo yok ama favori coinim Ontology.
member
Activity: 294
Merit: 10
Neo gectigimiz yil icerisinde buyuk bir yol kat etti. Yaptiklari yapacaklerinin gostergesidir diyebiliriz. Ilerleyen donem icersinide daha da fazla ICO Neo tabanli olarak karsimiza cikacaktir. Neo ICO larinin su anki performanslarini goz onune alarak bi yorum yapmamiz mantikli olmaz cinku gercekten piyasa sikintili. Ben gelecekte NEO nun iyi olacagini dusunuyorum. Ethereum a rakip olabilir ancak gecmesi zor gorunuyor.
member
Activity: 462
Merit: 42
2 yıl sonra Neo' yu nerede görüyorsunuz soruna verecek cevabım 2 yıla neo bence şuanki beklentileri karşılayacak diye düşünüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
bu piyasa da yarını kestirmek mümkün değilken 2 yıl sonrasını tahmin etmek çok güç. ama şuan için güzel fırsatlar sunuyor. eğer cüzdanda neo tutarsan gas veriyor. ayrıca neo zincirini kullanacak icolar başarılı olursa ethereum gibi olabilir hatta geçebilir ethereumu
full member
Activity: 686
Merit: 111
eğer  yaptığı icolar başarılı gider ve insanlığa gerçekten bi fayda sağlarsa ethereum şuanki ethereum fiyatına gelebilir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Şu an 2 yıl bana öngörüde bulunmak için çook büyük bir zaman gibi geliyor. Bunun dışında maalesef Neo an itibariyle hakettiği değeri görmeyenlerin başında. Her ne kadar ilgi ve beklenti çok büyük olsa da önemli olan tüm bunları karşılamak. Umarım 2 yıl bile sürmez.
newbie
Activity: 252
vallah sevgili canım kardeşim 2 yıl sonra NEO ben en az 2000 dolar olacağını düşünüyorum ve ikinci ethereum olduğunu düşünüyorum o yüzden alıp bekleyin çok güzel karlar edeceksinizdir
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
NEO projesi oldukça başarılı ve bir o kadar popüler olmuş bir kripto paradır. Geleceği hakkında neredeyse tüm yatırımcılar olumlu düşünüyor ve Ethereum'dan daha başarılı olacağına inanılıyor. Son zamanlarda merak saldığım NEO ICO yatırımları için elimde yüklü miktarda NEO bulunduğu için ister istemez sürekli olarak fiyat, piyasa ve analiz takibi yapıyorum. Gerçekten geleceği olduğuna inandığım sınırlı kripto paralar arasına girmeyi de başardı.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Forumdaki hemen hemen herkesin portföyünde bir miktar neo bulunuyordur. Ethereum kadar çok kullanılan bir coin haline gelmesi için önünde bir miktar daha zaman var fakat son zamanlarda neo tabanlı projelere ilgi çok büyük Smiley
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Neo fiyatlanmayan nadir majör coinlerden birisi, özellikle bu sene neo icolarının çoğalması ile fiyat olarak beklenen yükselişi gerçekleştirecektir.

NEO nasıl fiyatlanmadı? 2 senede 10 centlerden 100 dolarlara gelen kimdi?
Biz de yükselmesini bekliyoruz ama fiyatlanmadı demek komik oluyor. 2 senede bine katlamış bir coinden bahsediyoruz. Sonraki 2 senede ne olacağını göreceğiz.
newbie
Activity: 182
Neo fiyatlanmayan nadir majör coinlerden birisi, özellikle bu sene neo icolarının çoğalması ile fiyat olarak beklenen yükselişi gerçekleştirecektir.
sr. member
Activity: 630
🤖UBEX.COM 🤖
neonun şuanki fiyatı 52.51$'yi gösteriyor ben buna tamamen fırtına öncesi sessizli diyorum ve bir miktar alım yapacağım boğa sezonunda çok büyük kar bırakacağını düşünüyorum 2 yıl sonra ciddi bir artış söz konusu olacaktır büyük ihtimal.
jr. member
Activity: 188
Merit: 8
ether tarafı tamamneçöplük duruma geçti neo aynı eski ether gibi davranıyor yavaş yavaş hareket ediyor sezonu geldiğinde ciddi bir atak bekliyorum bu coinden.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Neo gibi bir çok coin çıktı ve çıkmaya devam ediyor hepsi ileride daha iyi bir yazılım ve teknolojiye sahip olacak. Neo nun gelişmesi devam ederse ve altcoinleri böyle güzel olursa tabiki birinci sırada olmasını bekliyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
O kadar çok etken var ki bırak 2 yılı 2 ay sonra ne olur bilinmez yolu açılırsa neo gider ama yapısal bazı değişiklikler geçirmesi lazım. Eğer bu bu yükseltme olmazsa hardfork olur mu , olabilir mi ? Malum yasaklardan çok etkileniyor ek olarak Eth kadar desteği yok bunu sağlaması gerek.
newbie
Activity: 189
2 yıl sonra neo ve çin, kore bölgesine ait olan coinlerin çok fazla değerleneceğini düşünüyorum. Özellikle kore gibi ülkelerin desteklemeleri ile beraber hızlı yükseliş başlayacak.
Pages:
Jump to: