Pages:
Author

Topic: 2 yıl sonra NEO'yu nerede görüyorsunuz? - page 7. (Read 1030 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 502
Bence özgün olmadığı için abartı yükselmeyecektir. Ethereumun sistemini kopyalayıp etherumun rakibi gibi konuşuluyor. Ne saçma bir benzetme. Sen git mercedesin tasarımını motorunu teknolojisini çal yeni araba çıkart mercedese rakip ol, gülerler Wink
full member
Activity: 392
Merit: 101
NEO da Etherum gibi kendi içerisinde bir platform oluşturma çabasında ve gözlemlediğim kadarıyla da ilerleyişi fena durumda değil. Asıl durumunu ilerleyen zaman bize gösterecek
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Aslında çin de hükümetin uyguladığı yasaklar bu coin e zarar verdi. Eğer ki önümüzdeki süreçte yasalar coin için olumlu olursa mutlaka sağlam bir şekilde yükselişine devam edecektir.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
2 yıl sonra neo bi yerlere gelecektir eminim çünkü düşüşte tutunabilen nadir coinlerden biri, uzun zaman dalgalanmalar yaşansa da çok sağlam yükseleceğine inanıyorum bekleyip göreceğiz benşm tahminim 1k dolar olması yönünde.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
neo iki yıl sürede ilk 10 coin listesinde yerini alabilir. 500 doları zorlayacak hamleler oluşabilir. nereden mi biliyorum? romatizmalarım azdı, karıncalanma yapıyor (!) bunu bilmek için alim olmaya gerek yok. neo dumplarda alınabilecek en baştaki coinlerden.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Neo hala daha istenilen değere ulaşamadı. Yani Neo tabanlı tokenler de çıkmaya başladı ve sayısı git Gide artiyor. Yakın zamanda çok fazla rağbet göreceğini düşünüyorum.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Neo'nun şu an ki fiyatı bence çok uygun. Nasıl geçen sene ETH'yi 30-50 dolarlar da görüyorsak bence şuan NEO aynı şekilde duruyor. Ha 500-600 dolar olur mu bilemem ama rahat 4x-5x bekliyoırum
member
Activity: 756
Merit: 16
Neo hala daha istenilen değere ulaşamadı. Yani Neo tabanlı tokenler de çıkmaya başladı ve sayısı git Gide artiyor. Yakın zamanda çok fazla rağbet göreceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Neo için genel bakış genellikle olumlu fakat son sıra kaybı ile sanki daha güzel yatırımlar yapmak mümkün ama. Fakat şöylede düşünebiliriz çin destekli en kaliteli iki coin den biri ve çinin dünya ekonomisine yön veren bir devlet olduğunu düşünürsek yatırım yapmak oldukça rasyonel.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Öncelikle şunu anlayalım piyasada sadece ios mu var? Hayır android, windows phone, symbian ve daha birçoğu var. Piyasada sadece samsung mu var? Hayır apple var sony var nokia var... Arkadaşlar bir şey neden birşeyin yerine geçsin ki? Yani neden hep içinizde tekel ateşi barındırıyorsunuz? Neo'nun birşeyin yerine geçeceği yok. Sadece Çin'in ethereumu olacak ve gelecekte güzel yerlerde olacak. Çin'deki kripto halk fonlaması ve akıllı kontratlarda üst sıralarda yer alacak hepsi bu. Tabi daha bir çok yeni güncelleme gelebilir ama geriye düşeceğini sanmam. Neo'ya yatırım yapmak mantıklı bir iş.  Wink
member
Activity: 406
Merit: 11
Çin hükümeti çok abuk subuk işler yapmazsa neo fiyatı için buralar bu yılın taban rakamlarıdır. Marketcapde ilk 5 in değişmez coinlerinden birisi olabilir.
newbie
Activity: 252
sevgili ccanım kardeşim iki yıl sonra ben neo en az 2000$ doları bulacaktır neo projesi bakımında çok guzel bir coin ve herzaman yatırımcısının yüzünü güldürmüştür ben kenim alıp en az üç sene beklicem
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Çinliler kripto işinde çok hızlı ilerliyorlar çoğu ülke bunların gerisinde kalıyor çini de arkasına aldığı için neo daha emekleme sürecinde bence. En azından bu sene sonunda eğer 300-400 dolar bandına çıkarsa seneye daha fazla artma ihtimali yüksek.
member
Activity: 336
Merit: 10
bence piyasaya bağlı olarak ikinci bir rth olarak düşünürsek en az 700-800 dolarlara kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Çünkü projesi güzel ama sonuçta talep arz meselesi oldugunu da unutmamak gerekir diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
1000 dolar olmaması için hiçbir sebeb yok.Arkadaşlar zaman geçtikçe bu paralar daha yaygın halde kullanılmaya başlayacak
Neo gibi çin ethereumuda elbet bir 10x yapacaktır.
full member
Activity: 350
Merit: 100
300-350 dolar gibi bir hedefim var 350 olursa ben satarım, karımı alırım, sonrasında başka koinlere yelken açarım 1000 dolar olmasına daha 1-1.5 sene kadar var
full member
Activity: 504
Merit: 120
Bu ekosistemde iki yıl sonrası için tahmin yapmak çok zor ama NEO tahmin yapılabilir coinlerden biri. Topluluğu her geçen gün büyüyor ve ordan çıkan icolar da fazlasıyla ilgi görüyor. Bu ilgi görme dönemsel kalmayıp devam ederse iki yıl içinde ilk 5 içindeki sabit coinlerden biri olması olası.
full member
Activity: 980
Merit: 207
Ben 200 dolar gibi bir rakamda görüyorum, bana sorarsanız başarıya ulaşacak bir proje gibi geliyor, zira ismi bile yeter. baya fazla da projeye sahip bir koin
newbie
Activity: 123
Neo yu iyi yerler de görüyorum ancak bahsettiğinizi gibi eth veya btc ile kıyaslamak yeni gelen bir potansiyeli jordanla kıyaslamak gibi mantıksız ilk 10 bile giremedi daha marketcap de
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
neo kendini sürekli yukarılara doğru atmaya çalışması yinede eth ve btc gibi sağlam coinlerin gölgesinde kalmayı sürdürecektir.
member
Activity: 560
Merit: 57
Daha çok uzun yolu var neo' nun. Teknolojisi ve altyapısı gelecek için büyük umutlar vadediyor kanımca. Rakam belirtmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama marketcap ile birlikte daha çok uzun bir yolun başlarında olarak görüyorum neo' yu.
Rakiplerine göre yeni sayılır evet ancak çok büyük umut pompalanan nice coin gördük burada sonradan yok olan herhangi bir şeye dişe tırnağa değmeyen.
Pages:
Jump to: