Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu (Read 29874 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
December 21, 2024, 04:41:18 PM
Fabrizio Romano Talisca ve Fenerbahçe arasında ocak ayında bir anlaşmaya çok az kaldığını yazmış. Talisca 30 yaşına geldi ama şu anki takımında gayet skorer bir görüntü vermeye devam etti. Avrupa dışında oynuyor tabi ve bu performansı dikkate almak ne kadar doğru tartışılabilir. Fakat ben Süper Lig'e dönerse yine büyük bir katkı vereceğine inanıyorum. En-Nesyri son zamanlarda daha düzenli gol atmaya başlamış olsa da Talisca gibi yetenekli bir oyuncunun daha bulunması çok işimize yarar.

Fabrizio Romano denen adam paralı iş yapıyormuş, bu tweetleri para ile atıyormuş bilginiz olsun. Haber yalandır veya doğrudur demiyorum ama para ile çalışan biriymiş. Maksat bilgi vermek olsun.

Beşiktaş puan kaybetmeye devam ediyor, maçı izledim iyi mi oynadı derseniz hayır, Başiktaş saha da kötüydü, adam gibi bir pozisyonları bile yoktu.
Alanyasporlu oyuncu hatalı geri pas vermemiş olsa belki gol bile atamayacaktı Beşiktaş yani o derece kötü.
Hakem hatalarını geçelim çünkü konuşuyoruz konuşuyoruz ama hiç bir şey değişmiyor.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
December 21, 2024, 02:15:48 PM
Fabrizio Romano Talisca ve Fenerbahçe arasında ocak ayında bir anlaşmaya çok az kaldığını yazmış. Talisca 30 yaşına geldi ama şu anki takımında gayet skorer bir görüntü vermeye devam etti. Avrupa dışında oynuyor tabi ve bu performansı dikkate almak ne kadar doğru tartışılabilir. Fakat ben Süper Lig'e dönerse yine büyük bir katkı vereceğine inanıyorum. En-Nesyri son zamanlarda daha düzenli gol atmaya başlamış olsa da Talisca gibi yetenekli bir oyuncunun daha bulunması çok işimize yarar.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
December 20, 2024, 11:12:22 PM
Fenerbahçe kötü abi, kimse iyi oynuyor falan demesin bence, kötü oynuyorlar. Hakeme bağlanacak bir maç değil bu skor çünkü 2 takıma da çok hatalı kararlar verdi bu geceki hakem.

Bu TFF başkanı İbrahim reis anlaşılan sadece oturmaya gelmiş buraya, ya bu maçları izlemiyor musun bu hakemleri görmüyor musun abi sen, lan olmuyor işte bu hakemlerle neyi amaçlıyorsun.
Israrla yabancı hakemlerin gelmesi gerekiyor diyoruz ama bu TFF'den bir b-k olmaz.
Her gelen aynı şeyleri tekrar ediyor.Artık bu işlerin altında bir şeyler aramaya başladım.Neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki?Hakemler kötüyse verin işini iyi yapabilecek bağımsız bir kuruluşa.Yabancı hakemlerle çalışın.Dünya kadar para kazanıyorsunuz bir maç yönettiremiyorsunuz.Bu arada hakem olmak için torpil aranılan seviyede olunca bu tarz gariplikler ve iş bilmezikler olması çok normal.
legendary
December 20, 2024, 06:51:23 PM
Fenerbahçe kötü abi, kimse iyi oynuyor falan demesin bence, kötü oynuyorlar. Hakeme bağlanacak bir maç değil bu skor çünkü 2 takıma da çok hatalı kararlar verdi bu geceki hakem.

Bu TFF başkanı İbrahim reis anlaşılan sadece oturmaya gelmiş buraya, ya bu maçları izlemiyor musun bu hakemleri görmüyor musun abi sen, lan olmuyor işte bu hakemlerle neyi amaçlıyorsun.
Israrla yabancı hakemlerin gelmesi gerekiyor diyoruz ama bu TFF'den bir b-k olmaz.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 20, 2024, 05:31:43 PM
Yılın son maçında Beşiktaş kendi evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. Ligde son 7 maçta sadece bir kez kazanabilen Beşiktaş bu maçı alarak yeniden yukarıyla arayı kapatmaya çalışacaktır. Takımın artık bir reaksiyon göstermesi gerekiyor. Gündem şu an seçim olsa da oyuncular hangi başkanın geleceği ile ilgilenmek yerine sahaya odaklanmalı. Sezona çok iyi başlayıp bir anda kaosa sürüklenmenin mantıklı bir açıklaması yok. Artık oyuncuların taraftara olan borçlarını ödemeleri gerek. Gollü bir maç olabileceğini düşünüyorum.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
December 20, 2024, 04:19:50 PM
Galatasaray, muhtemelen Kayserispor deplasmanında 3 puanı alacaktır ve aradaki puan farkını daha da arttıracaktır.Süper ligde Fenerbahçe bugün oynadığı maçta güçlü Eyüpspor ile berabere kaldı.Bu Fenerbahçe’ye şampiyonluk yarışında eksi 2 puan olarak döndü.
sr. member
Activity: 770
Merit: 442
December 20, 2024, 04:00:50 PM
Fenerbahçe, Eyüpspor deplasmanında çok değerli 2 puanı kaybetti ancak 3 puanı da kaybedebilirlerdi. Ayrıca İrfanın Caner’e dirseği çok sertti. Arda Turan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Süper ligde artık adım adım mayıs ayına ve Galatasaray şampiyonluğuna doğru yollar çıkmaya başlıyor. Süper ligde son yıllarda klasikleşmiş yarış ve kazanan değişmiyor. Mourinho da çare olamadı sarı lacivertlilere.

Fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse ligi 3. veya 4.lükle bitirebilir. Abartılı gelebilir ama böyle futbola böyle sonuç şaşırtıcı olmaz. Galatasaray bu hafta kazanırsa puan farkı daha da açılacak ve Fenerbahçe yarıştan daha da kopmuş bir hale gelecek. Mourinho prime döneminde değil hayatını tazminat kovalamaya adamış. Puan farkı çift haneye çıkarsa yakındır tazminatıyla beraber çeker gider. Başkan Ali Koç'un bu sene son senesi olur muhtemelen. Hala Başkan Koç'tan başarı bekleyen taraftar kitlesi varsa da Allah onlara sabır versin.
Bence de öyle olacak. Artık futbol yorumcuları da Mourinho’yu eleştirmeye başladılar. Çok garip bir kadro seçimi var. Yine sanırım İsmail hocaya gel bizi kurtar diyecekler. Geçen sene İsmail hoca takımı çok iyi oynatmıştı aslında. Bu sene neden böyle bir şeye ihtiyaç duydular anlamadım. Sırf aziz yıldırım dile getirdi diye gidip Mourinho’yu getirdiler ki Mourinho da Türkiyeyi sıradan bir ülke zannetti herhalde. Buradan Arabistan’a gider ve orada gününü gün eder.
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
December 20, 2024, 03:15:15 PM
Fenerbahçe, Eyüpspor deplasmanında çok değerli 2 puanı kaybetti ancak 3 puanı da kaybedebilirlerdi. Ayrıca İrfanın Caner’e dirseği çok sertti. Arda Turan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Süper ligde artık adım adım mayıs ayına ve Galatasaray şampiyonluğuna doğru yollar çıkmaya başlıyor. Süper ligde son yıllarda klasikleşmiş yarış ve kazanan değişmiyor. Mourinho da çare olamadı sarı lacivertlilere.

Fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse ligi 3. veya 4.lükle bitirebilir. Abartılı gelebilir ama böyle futbola böyle sonuç şaşırtıcı olmaz. Galatasaray bu hafta kazanırsa puan farkı daha da açılacak ve Fenerbahçe yarıştan daha da kopmuş bir hale gelecek. Mourinho prime döneminde değil hayatını tazminat kovalamaya adamış. Puan farkı çift haneye çıkarsa yakındır tazminatıyla beraber çeker gider. Başkan Ali Koç'un bu sene son senesi olur muhtemelen. Hala Başkan Koç'tan başarı bekleyen taraftar kitlesi varsa da Allah onlara sabır versin.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 20, 2024, 03:08:47 PM
Bizim takımdan ne köy olur ne kasaba aga bugün Messi ile Ronaldo birlikte gelsin kaleye de Courtouis geçsin yine şampiyon olamayız bizim takımda acayip bir cenabetlik var hele Eyüpspora karşı rezil oynadık adamların 3 puan avuçlarından kaydı biz berbat oynadık şampiyon falan olamayız aga
legendary
Activity: 1120
Merit: 1064
December 20, 2024, 02:44:32 PM
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
December 19, 2024, 04:33:37 PM
Çipli top şart bana göre. Yayıncı kuruluş mu federasyon mu bilmiyorum. Federasyonun işi olabilir bu konu. Bi de yarı otomatikten sonra tam otomatik ofsayt sistemine de geçmeliyiz acil bi şekil. Bi sürü tartışmalar oluşuyor. Tartışmalara nokta koyacak olan şey teknoloji bana göre. Tüm tartışmalar bu şekil bi sistemde biter ancak. Galatasaray, Trabzonspor maçı Premier Lig seviyesinde bi maçtı. Trabzonsporlular, Galatasaraylılar maçı izleyen Fenerbahçe'liler bile oyundan memnun kalmıştır. Ama hakem hataları hakkında konuşmaktan futbolu konuşamıyoruz yine.

Bence de çipli top teknolojisinin Süper Lig'e getirilmesi lazım. Hakem kararlarının çok tartışıldığı bir ligde teknoloji kıtlığı yaşarsak işler çok daha fazla karışıyor. Böyle bir teknolojiyi biz de kullansak böylece ortada hiçbir sorun kalmaz kimse de itiraz etmez. Galatasaray-Trabzonspor maçındaki izdüşümü geçiyor geçmiyor muhabbetine hiç gerek kalmamış olurdu. Çünkü herkes farklı bir görüntü paylaşıyor ama hiçbir şekilde aynı noktada buluşulamıyor.

Yeni haftaya Eyüpspor-Fenerbahçe maçı ile başlıyoruz. Zor bir deplasmana çıkıyoruz ama umarım Arda'nın takımını bir şekilde mağlup etmeyi başarırız.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
December 18, 2024, 02:29:54 PM
Yabancı hakem getirmeme konusundaki inadın sebebini ben de merak ediyorum. Denemekten zarar gelmez yani öyle değil mi? Baktık olmuyor yine eski hale dönebiliriz. Zaten ben demiyorum ki lig kesin daha iyi yönetilecek. Koskoca Premier Lig'de bile korkunç hakem hataları olabiliyor hem de VAR'dan izlenmesine rağmen.  Smiley  Bu gidişle Galatasaray - Trabzonspor maçında olduğu gibi ileriki maçlarda da buna benzer tartışmalı kararlar görmeye devam ederiz ona şüphem yok.

Çipli top şart bana göre. Yayıncı kuruluş mu federasyon mu bilmiyorum. Federasyonun işi olabilir bu konu. Bi de yarı otomatikten sonra tam otomatik ofsayt sistemine de geçmeliyiz acil bi şekil. Bi sürü tartışmalar oluşuyor. Tartışmalara nokta koyacak olan şey teknoloji bana göre. Tüm tartışmalar bu şekil bi sistemde biter ancak. Galatasaray, Trabzonspor maçı Premier Lig seviyesinde bi maçtı. Trabzonsporlular, Galatasaraylılar maçı izleyen Fenerbahçe'liler bile oyundan memnun kalmıştır. Ama hakem hataları hakkında konuşmaktan futbolu konuşamıyoruz yine.
Çok güzel bir maç oluyor ama üzüldüğüm şey bir pozisyon maçın önüne geçiyor. Şimdi maçın ne kadar keyifli olması gerektiğini konuşmamız gerekirken. O pozisyon konuşuluyor her yerde. Erman Toroğlu yayına topla çıkıp izdüşüm falan gösteriyor. Hakemler de benzer şeyleri yapıyorlar. Top net olarak terk etmiş zaten neyin derdindesin. Al çipli topu kullan kardeşim. Çizgiyi geçince anlarsın.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
December 18, 2024, 02:26:11 PM
Yabancı hakem getirmeme konusundaki inadın sebebini ben de merak ediyorum. Denemekten zarar gelmez yani öyle değil mi? Baktık olmuyor yine eski hale dönebiliriz. Zaten ben demiyorum ki lig kesin daha iyi yönetilecek. Koskoca Premier Lig'de bile korkunç hakem hataları olabiliyor hem de VAR'dan izlenmesine rağmen.  Smiley  Bu gidişle Galatasaray - Trabzonspor maçında olduğu gibi ileriki maçlarda da buna benzer tartışmalı kararlar görmeye devam ederiz ona şüphem yok.

hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
December 18, 2024, 01:42:45 PM
Galatasaray’ın bu maçı kazanamaması durumunda neler olabileceğini tahmin edebiliyor musunuz? İyi ki kazandı Galatasaray bu maçı. Eğer kazanamasaydılar büyük bir hakem skandalı belki de ligin kaderini etkileyecekti. Tamam izdüşüm falan diyorlar da net top dışarı çıkıyor. Dışarıdan çevrilen ve devamına gol olan bir pozisyon olmuştu. Bence de yabancı hakemlere şans vermek lazım.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
December 18, 2024, 10:27:10 AM
legendary
December 17, 2024, 05:37:42 PM
Dünkü Trabzonspor maçı çok heyecanlıydı yani 4-3 biten bir maç söz konusu. Neyse ki kazanıp 3 puanı almayı başardık.  Smiley  Ancak hakemin lehimize ya da aleyhimize farketmeksizin genel olarak kararlarını beğendiğimi söyleyemem. Eleştirilmeyi bence net hak ediyor. Hem bizim bazı oyuncularımıza net verilmesi gereken kartları vermedi hem de bizim aleyhimize tartışmalı kararlar verdi.

Trabzonspor'un 3. golündeki izdüşüm tartışmasını keşke Bein tarafından bir görselle sonlandırabilseydik. Hem gol çizgisi teknolojisi hem de topun dışarı çıkıp çıkmadığını net gösteren bir teknolojinin yayında kullanılması gerekiyor.

Yayıncı kuruluş iyice saçmalamaya başladı, gösterilmesi gereken pozisyonları göstermiyorlar, top çıktı mı çıkmadı mı bilemiyorsun, burada hakeme diyecek çok bir şey yok çünkü çıktı dese bir türlü çıkmadı dese bir türlü.
Ligin gidişatı hiç iyi değil, hakemler çok kötü, kötü de olmaya devam edecekler bundan eminim.
Yabancı hakemlerden neden vazgeçildi anlamış değilim, bari derbilerde ve büyük maçlarda yabancı hakem getirin.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 17, 2024, 04:58:14 PM
Dünkü maçları izledikten sonra insan anlıyor ki bu ülkede futbol ortamındaki kaos asla bitmez. Hakem kararları o kadar kötü ki iki taraf için de skoru etkileyen çok fazla yanlış var. Bunu düzeltme imkanı da yok. Genç hakemler görev alsın deniyor, genç hakemlerin hali ortada. Yabancı hakem gelsin deniyor. VAR düzgün çalışmadıktan, görüntüler sağlıklı olmadıktan sonra yabancı hakem gelse ne olur? Tüm bunların yanında ligde hakem standardı yok. Bir maçta faul olan pozisyonun birebir aynısı başka maçta devam ettiriliyor. Bir maçta kırmızı kart gösterilen pozisyona diğer maçta faul bile verilmiyor. Eğer bir standart oturtamazsanız tartışmalar asla bitmez. Size verildi bize verilmedi tartışmaları sürer gider.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
December 17, 2024, 01:26:54 PM
Dünkü Trabzonspor maçı çok heyecanlıydı yani 4-3 biten bir maç söz konusu. Neyse ki kazanıp 3 puanı almayı başardık.  Smiley  Ancak hakemin lehimize ya da aleyhimize farketmeksizin genel olarak kararlarını beğendiğimi söyleyemem. Eleştirilmeyi bence net hak ediyor. Hem bizim bazı oyuncularımıza net verilmesi gereken kartları vermedi hem de bizim aleyhimize tartışmalı kararlar verdi.

Trabzonspor'un 3. golündeki izdüşüm tartışmasını keşke Bein tarafından bir görselle sonlandırabilseydik. Hem gol çizgisi teknolojisi hem de topun dışarı çıkıp çıkmadığını net gösteren bir teknolojinin yayında kullanılması gerekiyor.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
December 16, 2024, 01:10:46 PM
Oyun rezaletti bahanesi yok sahadaki oyuncular bal yapmayan arı gibi sağa pas at sola at kafa topu şişir oynadı kaç dakika boyunca. Adana Demir kalecisi yerden kalkmadı ee tabi iki gol atıp öne geçince süreyi yemek için her şeyi yaparlar. Galibiyeti olmayan takıma 2-0 geriye düşersen zor çevirirsin. Tam gol oldu eşitlik sağlanacak baskı yapılıyor dünyanın hiçbir yerinde çıkmayacak kırmızı kart çıkıyor sırf forma rengi siyah beyaz olduğu için. Hem sağda hem solda yetişecek adam olmasına rağmen ceza sahası dışında nasıl böyle bir pozisyona kırmızı kart çıkar akıl alır gibi değil. Tabi bu hiç konuşulmayacak takım kötü oynadığı için.
Bu kadar dengesiz sonuçların alındığı bir sezon hatırlamıyorum Galatasaray'ı 5-0 yeniyorsun kupayı alıyorsun Maccabi Tel-Aviv'e yeniliyorsun Fenerbahçe'yi yeniyorsun Lyon'u deplasmanda yeniyorsun Adana Demir'e kaybediyorsun. Bu dengesizlik nedir?
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
December 16, 2024, 12:57:00 PM
Bugün Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak maç çok heyecanlı olacak. Galatasaray sakatlıklarla uğraşırken, Trabzonspor büyük maçlara ekstra motivasyon ile hazırlanıp iyi mücadele ediyor bunu biliyoruz. Galatasaray zor bir rakiple karşılaşacak. Trabzonspor’da toparlanma çabaları var. Fenerbahçe taraftarı bu maçı bekliyor. Beşiktaş ise rahat bir maça çıkacak. Adana Demirspor’u deplasmanda rahat yenerler diye düşünüyorum.

Bizim ilk 11'e baktım da Jakobs dönmüş olsa da yedekler arasında. Sol bekte yine Berkan oynayacak. Sağ beke Jelert tercihi gelmiş ki geçenki attığı golden sonra herhalde Okan hoca onu ilk 11'de tutmak istedi. İlginç olan ise en ileri uçta Barış Alper tercihi olmuş. Ben Batshuayi ile başlar diye bekliyordum. Osimhen neyse ki döndü ve yedeklerde. Umarım ikinci yarı oyuna girebilir.  Smiley

Ben kazanabileceğimize inanıyorum. Sakatlıklarla boğuşmamıza rağmen bence hala daha güçlü olan tarafız. Bu arada Beşiktaş gerçekten de ligin dibindeki Adana Demirspor'a yenilmek üzere. Sıkıntılar hala devam ediyor tabi ve bir de kırmızı kart da gördüler.
Pages:
Jump to: