Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 2. (Read 29885 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
December 16, 2024, 12:57:00 PM
Bugün Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak maç çok heyecanlı olacak. Galatasaray sakatlıklarla uğraşırken, Trabzonspor büyük maçlara ekstra motivasyon ile hazırlanıp iyi mücadele ediyor bunu biliyoruz. Galatasaray zor bir rakiple karşılaşacak. Trabzonspor’da toparlanma çabaları var. Fenerbahçe taraftarı bu maçı bekliyor. Beşiktaş ise rahat bir maça çıkacak. Adana Demirspor’u deplasmanda rahat yenerler diye düşünüyorum.

Bizim ilk 11'e baktım da Jakobs dönmüş olsa da yedekler arasında. Sol bekte yine Berkan oynayacak. Sağ beke Jelert tercihi gelmiş ki geçenki attığı golden sonra herhalde Okan hoca onu ilk 11'de tutmak istedi. İlginç olan ise en ileri uçta Barış Alper tercihi olmuş. Ben Batshuayi ile başlar diye bekliyordum. Osimhen neyse ki döndü ve yedeklerde. Umarım ikinci yarı oyuna girebilir.  Smiley

Ben kazanabileceğimize inanıyorum. Sakatlıklarla boğuşmamıza rağmen bence hala daha güçlü olan tarafız. Bu arada Beşiktaş gerçekten de ligin dibindeki Adana Demirspor'a yenilmek üzere. Sıkıntılar hala devam ediyor tabi ve bir de kırmızı kart da gördüler.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 16, 2024, 12:02:36 PM
Bugün Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak maç çok heyecanlı olacak. Galatasaray sakatlıklarla uğraşırken, Trabzonspor büyük maçlara ekstra motivasyon ile hazırlanıp iyi mücadele ediyor bunu biliyoruz. Galatasaray zor bir rakiple karşılaşacak. Trabzonspor’da toparlanma çabaları var. Fenerbahçe taraftarı bu maçı bekliyor. Beşiktaş ise rahat bir maça çıkacak. Adana Demirspor’u deplasmanda rahat yenerler diye düşünüyorum.

Yazdıklarınıza sondan başlayarak dahil olayım. Bence Beşiktaş için kolay maç yok bu saatten sonra çünkü yönetimin gitmesi falan derken sezona çok iyi başlayan bir takım zor durumda kaldı. Belki iyi oldu yönetimin gitmesi bilmiyorum ama futbolcular açısından içinde bulundukları durumla baş etmek zor olabilir.

Trabzonspor'un toparlanma çabaları var ama rakip Galatasaray. Bu maçta Trabzonspor'un rakibine karşılık verebileceğini düşünmüyorum Galatasaray rahat bir maç oynayacak bence. Galatasaray'da sakat oyuncular var ama kadrosu Trabzonspor'u yenmek için gayet yeterli. Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ın puan kaybetmesini isterim ama bu maçta puan kaybedeceğini düşünmüyorum.
Beşiktaş için kolay da maç olmuyor, soyunma odasına gidilecek en kötü durumda gitti Beşiktaş 2-0 yenilgiyle ikinci yarı için oyuncuların morallerini düşünemiyorum. Sezona da iyi başlamıştı Beşiktaş gerçekten bir geri dönüştü taraftarları mutluydu bugün ise yönetim dağıldı ve takımın hali ortada.

Galatasarayda eksik oyuncular var kadro derinliği yeterli katılıyorum. Osimhen'de iyileşmiş oynayabilecek bir durumda, Okan hoca oynatırsa oynayacak maçta.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
December 16, 2024, 11:08:40 AM

Yazdıklarınıza sondan başlayarak dahil olayım. Bence Beşiktaş için kolay maç yok bu saatten sonra çünkü yönetimin gitmesi falan derken sezona çok iyi başlayan bir takım zor durumda kaldı. Belki iyi oldu yönetimin gitmesi bilmiyorum ama futbolcular açısından içinde bulundukları durumla baş etmek zor olabilir.

Trabzonspor'un toparlanma çabaları var ama rakip Galatasaray. Bu maçta Trabzonspor'un rakibine karşılık verebileceğini düşünmüyorum Galatasaray rahat bir maç oynayacak bence. Galatasaray'da sakat oyuncular var ama kadrosu Trabzonspor'u yenmek için gayet yeterli. Fenerbahçe'li olarak Galatasaray'ın puan kaybetmesini isterim ama bu maçta puan kaybedeceğini düşünmüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
December 16, 2024, 03:45:16 AM
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 16, 2024, 01:54:43 AM
Adana Demirspor deplasmanında galibiyetten başka seçenek yok Beşiktaş için. Ligin son sırasındaki takımı herkes yendi. Kasımpaşa ve Kayserispor berabere kaldı yalnızca. 3 puan silme cezası almışlardı şu anda -1 puandalar. Küme düşmeleri kesin.
Hem garanti 3 puan hem de averaj artırma şansı Beşiktaş için bu maç. Oyuncular ciddiye alsalar iyi olur. Bodo/Glimt maçındaki kötü futbolu unuttursunlar. Başkanlık seçimi yakında olacak, takıma yeni bir hava gelmesi lazım. Geçen sezon Beşiktaş iki maçta da kazanamamıştı ama bu sezonki takım çok farklı. Tüm takımı toplasan Immobile kadar değerleri yok. Bir zahmet fark atın bu takıma.
Bence de Beşiktaş bu maçta 5-6 gol atmalı Adana Demirspor berbat durumda ve bunu Beşiktaş  değerlendirmeli son zamanlarda kötü maçlar oynuyor ama bu maç puan kaybetmeleri için mucize gerek hani ilk 25 dk da iki kırmızı falan görecek de Adana Demirspor belki öyle 1-0 kazanır o durumda bile kazanamayabilir gerçekten berbat durumdalar belki Bursaspor gibi amatöre kadar giderler bundan sonra
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
December 15, 2024, 04:46:48 PM
Adana Demirspor deplasmanında galibiyetten başka seçenek yok Beşiktaş için. Ligin son sırasındaki takımı herkes yendi. Kasımpaşa ve Kayserispor berabere kaldı yalnızca. 3 puan silme cezası almışlardı şu anda -1 puandalar. Küme düşmeleri kesin.
Hem garanti 3 puan hem de averaj artırma şansı Beşiktaş için bu maç. Oyuncular ciddiye alsalar iyi olur. Bodo/Glimt maçındaki kötü futbolu unuttursunlar. Başkanlık seçimi yakında olacak, takıma yeni bir hava gelmesi lazım. Geçen sezon Beşiktaş iki maçta da kazanamamıştı ama bu sezonki takım çok farklı. Tüm takımı toplasan Immobile kadar değerleri yok. Bir zahmet fark atın bu takıma.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1359
December 15, 2024, 03:28:13 PM
Fenerbahçe için çok önemli bir 3 puandı, üst üste alınan yenilgilerin üstüne bir rahatlatma getirdi Fenerbahçe'ye.
Fenerbahçe 3-1 kazandı, şuan Galatasaray ile aradaki fark 3'e düştü, şampiyonluk yarışından kopmadıklarını gösterdiler.

Yarın Galatasaray, Trabzonspor ile oynayacak. Galatasaray'da çok eksik var, nasıl bir kadro ile sahaya çıkacak bilmiyorum, büyük ihtimalle puan kaybının olacağını düşünüyorum.
Batshuayi'ye sert bir uyarı lazım, Malmö maçındaki gibi oynayacaksa hiç oynamasın yedek veya altyapıdan bir forvet oynasa daha iyi olur.
Bakalım yarın ne olacak.
legendary
December 11, 2024, 02:32:41 PM
Ligde Beşiktaş mağlubiyetiyle dağılan Fenerbahçe Avrupa'da da beklendiği gibi kaybetti ve şimdi iki zor maçla Christmas'a girecekler. Başakşehir ve Eyüpspor maçlarında tökezlemeleri halinde Mourinho için başlayan istifa sesleri iyice yükselecektir. Onu getirmeleri en başından hataydı ama Aziz Yıldırım'ın gazına gelerek yaptığı hamleyle Ali Koç belki de kendi sonunu hazırlamış oldu. Taraftarı dinleyerek teknik direktör getirilmez transfer yapılmaz. Bu işin profesyonelleri vardır takımı onlara emanet edersiniz. Yoksa böyle harcadığınız milyonlarla rezil olursunuz.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
December 11, 2024, 11:28:57 AM
.
Fenerbahçeli futbolcular alışmışlar artık insan dövüp, milleti boğazlamaya diyecek bir şey yok.
Mourinho reise birisinin artık büyük maçları kazanamayınca şampiyon olamayacağını söylemesi gerekiyor.

Ama yapı Galatasaray'ınmış. Galatasaray'a çalışıyormuş. Cheesy Puan farkı açıldıkça bir sürü şey daha duyacağız. Ama suç Galatasaraylı yöneticilerde. Çünkü Galatasaray'ın hakkını arayamıyorlar. Ali Koç gibi konuşamıyor hiç biri. Hiç birinde öyle bi özgüven yok bana göre. Eksik olduğumuz konu. Sahadaki eksiklerimizden daha bi önemli benim için.

. Dzeko'nun bu maç yakaladığı fırsatlardan birisini bile atması bizim için çok şey değiştirebilirdi.

Emirhan Topçu bi şutunu çizgiden çıkardı. Dzeko bana göre çok önemli bi futbolcu. Galatasray'da görmek isteyebileceğim bi kaç Fenerbahçeliden biri. Emirhan Topçu 24 yaşında. Ama bi kaç kez Dzeko ondan kurtulmayı başardı savunma arkasına yaptığı koşularda. Emirhan'ın çizgiden çıkardığı şut da onladan biriydi. Ama Emirhan Dzeko'yu kaçırsa da topu kaçırmadı. Hoş bi pozisyondu. İzlerken keyfi aldım baya.
Maçın kırılma anı o çizgiden çıkan toptu zaten. O top gol olsaydı Beşiktaş daha ciddi ve hücuma yönelik oynayıp geride boşluklar verme riskini de alacaktı. Neyse ki Emirhan harika müdahale etti ve golü engelledi. En az Immobile’nin golü kadar önemliydi. Zaferin iki mimarından biriydi. Bu yaşta geç keşfedildi bence iyi oynuyor çocuk.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
December 11, 2024, 11:26:07 AM
.
Fenerbahçeli futbolcular alışmışlar artık insan dövüp, milleti boğazlamaya diyecek bir şey yok.
Mourinho reise birisinin artık büyük maçları kazanamayınca şampiyon olamayacağını söylemesi gerekiyor.

Ama yapı Galatasaray'ınmış. Galatasaray'a çalışıyormuş. Cheesy Puan farkı açıldıkça bir sürü şey daha duyacağız. Ama suç Galatasaraylı yöneticilerde. Çünkü Galatasaray'ın hakkını arayamıyorlar. Ali Koç gibi konuşamıyor hiç biri. Hiç birinde öyle bi özgüven yok bana göre. Eksik olduğumuz konu. Sahadaki eksiklerimizden daha bi önemli benim için.

. Dzeko'nun bu maç yakaladığı fırsatlardan birisini bile atması bizim için çok şey değiştirebilirdi.

Emirhan Topçu bi şutunu çizgiden çıkardı. Dzeko bana göre çok önemli bi futbolcu. Galatasray'da görmek isteyebileceğim bi kaç Fenerbahçeliden biri. Emirhan Topçu 24 yaşında. Ama bi kaç kez Dzeko ondan kurtulmayı başardı savunma arkasına yaptığı koşularda. Emirhan'ın çizgiden çıkardığı şut da onladan biriydi. Ama Emirhan Dzeko'yu kaçırsa da topu kaçırmadı. Hoş bi pozisyondu. İzlerken keyfi aldım baya.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
December 09, 2024, 01:34:15 PM
Böylesine kritik bir derbide 3 puan bırakmak bizim açımızdan çok kötü oldu. Sad Maçın hakeminin genel yönetimine gelirsek de oldukça yetersiz kaldı. Verilmesi gereken ama verilmeyen kartlar ve daha fazlası ile konuşulan bir hakem oldu. Dzeko'nun bu maç yakaladığı fırsatlardan birisini bile atması bizim için çok şey değiştirebilirdi. Aynı şekilde direkten dönen toplarımız da üzücüydü. Galatasaray da Sivasspor'u yenince fark 6 puana kadar çıkmış oldu.
sr. member
Activity: 770
Merit: 442
December 09, 2024, 12:35:54 PM
Beşiktaşı tebrik ederim, sonuna kadar hak ettiler.

Güzel ve keyifli bir maçtı.

Fenerbahçe'de Alexander Djiku'nun neden atılmadığını anlamış değilim, adam boğazlıyor, tekmeliyor ama 1 kart görüp maçı bitiriyor.
Mourinho safi hava civa dostum ya bir işe yaramayan bir aram şu an tüm teknik direktörler karşı hamle yapıyorlar ona artık o eski iyi günlerin gerisinde kaldı bizim takıma yararından çok zararı oluyor adamın derbiye gelince Tadic’in pozisyonu dışında net pozisyon yoktu herhalde ikinci yarıda Fenerbahçe derbileri kazanamazsa bir işe yaramaz Mourinho ise zaten tazminatına bakar umrunda değil havaları var ki adam Real Madrid’i çalıştırmış Fenerbahçe kim ki aq

Mourinho'nun oyuna müdahaleleri yanlıştı. Bazı oyuncuları erken çıkarması gerekiyordu ama çıkarmayı bırak sonuna kadar oynattı. Bek tercihleri sürekli sorgulatıyor. Fred'in büyük form düşüklüğü de oyunu zora sokuyor. Daha söylenecek çok şey var ama Mourinho bekleneni yapamadı sonuç olarak. Çok pozisyon da bulduk o kadar çok eleştirmek de istemiyorum ama ufak tefek dokunuşlarla maç Fenere gelebilirdi.

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum böyle bir dönemde derbiyi kazandılar ve biraz nefes aldılar.
Beşiktaş’ın da buna ihtiyacı vardı. Gio zamanında pek iyi değillerdi. Adam gitti takım canlanmaya başladı. Bir de kardeşim yıl olmuş 2025 oyuncuya para ödememek nedir yahu? Oyuncuya para vermezsen oyuncu takımda kalır mı? Nitekim kalmaz ve ödeme sorunları olan oyuncular oyun oynamazlar. Fenerbahçe maçında çıkıp aslanlar gibi oynadılar. Her maç böyle oynasa Beşiktaş ligde ilk 2 arasında olabilirdi
hero member
Activity: 966
Merit: 764
December 09, 2024, 10:15:44 AM

Fenerbahçe'de Alexander Djiku'nun neden atılmadığını anlamış değilim, adam boğazlıyor, tekmeliyor ama 1 kart görüp maçı bitiriyor.
Mourinho safi hava civa dostum ya bir işe yaramayan bir aram şu an tüm teknik direktörler karşı hamle yapıyorlar ona artık o eski iyi günlerin gerisinde kaldı bizim takıma yararından çok zararı oluyor adamın derbiye gelince Tadic’in pozisyonu dışında net pozisyon yoktu herhalde ikinci yarıda Fenerbahçe derbileri kazanamazsa bir işe yaramaz Mourinho ise zaten tazminatına bakar umrunda değil havaları var ki adam Real Madrid’i çalıştırmış Fenerbahçe kim ki aq

Mourinho'nun oyuna müdahaleleri yanlıştı. Bazı oyuncuları erken çıkarması gerekiyordu ama çıkarmayı bırak sonuna kadar oynattı. Bek tercihleri sürekli sorgulatıyor. Fred'in büyük form düşüklüğü de oyunu zora sokuyor. Daha söylenecek çok şey var ama Mourinho bekleneni yapamadı sonuç olarak. Çok pozisyon da bulduk o kadar çok eleştirmek de istemiyorum ama ufak tefek dokunuşlarla maç Fenere gelebilirdi.

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum böyle bir dönemde derbiyi kazandılar ve biraz nefes aldılar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 09, 2024, 03:16:23 AM

legendary
December 08, 2024, 04:27:38 PM
Bugün Galatasaray zorlu deplasmandan galibiyet ile ayrıldı ve maçı 3-2 kazandı.
15. dakika da Metehan kırmızı kart gördü ve 10 kişi eksik oynadık, sonra 1'de gol yedik 1-0 geriye düştük ama Galatasaraylı futbolcular pes etmedi maçı 3-2 bitirdiler.
Metehan'ın pozisyonuna VAR müdahale etti ve sarı karttan kırmızıya çevirdi, yayıncı kuruluşun çekimi bok gibi olduğu için Rey Manaj topu kolu ile mi indiriyor net belli olmuyor.

Hakem iyi gibiydi ama son dakika da Rey Manaj karaktersizinin Barış Alper'e sportmen dışı yaptığı harekette sadece sarı kart gösterdi, VAR müdahale etti ama hakemin gözünün kör olduğunu varsayarak sarı kartı, kırmızı kart yapmadı.
Burada kırmızı kartın çıkması için adamın daha ne yapması gerekiyor, suratını mı ezmesi gerekiyor yerdeyken. Saçma sapan kararlar bu hakemlerle devam eder.
Israrla yabancı hakemlerin gelmesi şart bu lige.
legendary
December 07, 2024, 04:08:09 PM

hero member
Activity: 1554
Merit: 762
December 07, 2024, 03:06:52 PM
Mourinho elindeki kadroyu anca bu kadar kötü değerlendirebilirdi. Beşiktaş zaten çalkantılı bir süreçte ve rakibine karşı psikolojik üstünlüğe sahipsin. Maçın başından sonuna kadar baskılı oynaması gerekirken Mourinho, yine şaşırtmadı ve top çevirmelerle dakikaları ezdi resmen. Bu maça çift forvet başlamamasına anlam veremedim. Maxi çok iyi top çeviriyor ancak bu maçtan sonra sağlam bir uyarı yemesi gerekir. İlk yarıda kaleye şut atmak yerine takım arkadaşına pas verseydi belki maç farklı bir şekilde bitebilirdi. Fenerbahçe’nin şanssızlığı da vardı açıkçası direkten dönen toplar, çizgiden çıkarılan top derken şampiyonluk yarışında darbe alan bir Fenerbahçe var karşımızda.
member
Activity: 75
Merit: 25
December 07, 2024, 01:08:37 PM
Beşiktaş, evinde Fenerbahçe’den 3 puan almayı başardı. Bence sıkıcı sayılabilecek bir maç oldu ama sonunda siyah beyaz 3 puana ulaşınca herkes mutlu oldu stadyumda. Fenerbahçe ise şampiyonluk hayali kurarken büyük bir yara aldı. Beşiktaş büyük maçların takımı ve Fenerbahçe’ye karşı genellikle kazanıyorlar. Bugün de değişen olmadı ve 3 puanı aldı.
legendary
December 07, 2024, 01:07:31 PM
Oxlade-Chamberlain oyuna girdi maçı değiştirdi Beşiktaş iyi oynadığı maçı kazanmasını bildi. Loser mourinho da tazminatını alıp kaçmaya bir adım daha yaklaştı. Her aut atışında 30-40 saniye yemek için yaptığı taktik tutmadı golü yiyince nasıl da panik oldu. Öyle otobüs çekerek hiçbir şey kazanamzsın ezik herif seni Pep nasıl yılllarca tokatladı bunu şimdi de biz tokatlıyoruz.
Hakem son 21 yılda olduğu gibi yine Beşiktaş'a kırmızı kart gösterdi ama Beşiktaş'ı durduramadı. Doksan artı fener atana kadar da ellerinde patladı Beşiktaş ikiyi çaktı ofsayttan iptal edildi görüntüsü bile verilmeden oyun başladı. Sonuç olarak iyi oynayan kazandı derbilerde favoriler her zaman ev sahibidir. İddaanın verdiği oranlar da kendi elinde patladı bu iş bu kadar.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
December 07, 2024, 12:06:10 PM
Derbide ilk yarı sona erdi. İlk yarı açıkçası bana pek de zevk vermedi. Tehlikeli pozisyonlar vardı ama sayısı azdı. İki takım da yeterince iyi performans sergileyemiyor. Aklımda kalanlar Tadic'in direkten dönen frikiği ve Beşiktaş'ın karşı karşıya harcadığı pozisyon. Beşiktaş umarım yenilmez. Galatasaray'ın işine gelecek bir skorla biterse güzel olur.  Grin

İlk yarıda bazı sarı kartlık pozisyonlarda hakemin kart göstermekten çekinmesi de gözümden kaçmadı.
Pages:
Jump to: