Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 2. (Read 32262 times)

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
February 10, 2025, 03:18:04 AM
Bizim ligi bırak Avrupa'yı ne Asya ne de Arabistan bile takip etmiyor artık. Belki bir tek Azerbaycan. Onlarda 10 seneye kalmaz bizi geçerler.
Ülkenin neyi düzgün ki futbolu düzgün olsun. Balık baştan kokuyor. Her suçlu hakem değil bence. Bunda kötü niyeti oyuncular da etkili. Mertens burada yaptığı hareketleri Premier ligde yapsın bakalım kendi seyircisi siktir eder ülkeden
Bizde ise ( bu her takım için geçerli) kendisine olduğu zaman bir şey yok hiç sesi çıkmıyor. Dün Okan maçtan sonra penaltı olmama ihtimali yüksek diyor. Bir iki kişi penaltı dese bence penaltı der.
Gelelim Adana Demirspor'a ( ölmüş eşek korkar mı kurttan hesabı) bu hareketi yaptı. Puanı biraz yukarılarda olsa bu hareketi yapamaz. Zaten düştüm deyip böyle bir şeye kalkıştı.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 09, 2025, 05:00:34 PM
Bazen öyle olaylar yaşanıyor ki, her maça özel konuşmak çok anlamsız kalıyor.
Penaltı pozisyonunda Mertens'in yaptığı düpedüz sahtekarlıktır, bunun bir izahı yok. Bununla birlikte her hafta hakemlerin hatalarını konuşmak futbolda bir adım bile ileriye gidemememize neden oluyor. Bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Her hafta hakemleri konuşmak bu sistemin tüm dişlilerinin işine geliyor.

Medya, olayları köpürtüyor ve her şeyi daha da abartarak reyting elde ediyor. Sahadaki oyunu konuşmak yerine sırf hakem hatalarına ayrılan programlar var.
Kulüpler, tüm suçu hakemlere ve federasyona atarak başarısız kulüp yönetimlerinin konuşulmamasını sağlıyor. Daha fazla transfer yaparak daha fazla para harcıyor. Menejerler ve işbirlikçiler daha çok komisyon kazanıyor.
Oyuncular, tam performans vermek yerine dış etkenlerin sonuca etki ettiğini söyleyip işin içinden sıyrılıyor. Kendilerini bir gösteri sanatçısı olarak görüp güzel futbol izletmeyi hiçbir zaman öncelik haline getirmiyor.
İktidar, insanların futboldaki hataları konuşup gerçek hayattaki gündemi unutmaları onların da işine geliyor. İşsizlik, yoksulluk, hukuksuzluk konuşulmak yerine tüm ilgi futbola kayıyor.

Akla tüm bu yapılanların planlı ve düzenli olduğunu düşünmekten başka bir şey gelmiyor. Ne zaman normal bir futbol iklimine sahip olacağımızı merak ediyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
February 09, 2025, 04:33:17 PM
Arkadaşlar yine Avrupa’ya ve dünyaya rezil olduk başka bir şey değil. Hakem hataları artık insanların günlük yaşantılarını bile etkiler bir hal aldı. Böyle hatalarla Avrupa’da başarı falan kovalayamayız. Avrupa’ya da hakem falan gönderemeyiz. İnsanlar artık Türk liginde dalga geçer gibi konuşmalar yapıyorlar. Avrupadan dünya para vererek oyuncu getiriyorsun maç oynatamıyorsun. Nerden baksan berbat bir lig. Geçtim Avrupayı Türkiye’de kim neden bu yayıncı kuruluştan para ile hizmet almak istesin ki? Ligin kalitesi ortada.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
February 09, 2025, 04:26:16 PM
Haftalardır olan pozisyonlar aynı hakem kararları ve değişmeyen tek şey Galatasaray’ın avrupda gördüğü kartlar ve zayıf rakiplerine karşı kazanamaması. Herşeyi açıklıyor bu sonuçlar ama malesef bunu görmekte zorlanıyorlar.
2 yıldır kırmızı kart görmeyen Galatasaray avrupa kuplarında her maçta neredeyse kırmızı görüyor. Bana kimse uzun uzun yazılar dökmesin her şey ortada.
Penaltı pozisyonunda ise net bir şekilde her şey ortada. Jose mourinhonun instagram adresine girip bakabilirsiniz Smiley

Kart konusunda bence konuşmamalısınız avrupa karneniz belli çünkü, bir de lige bakalım öyle konuşalım o zaman. Anca yapı diyorsunuz başka bildiğiniz bir şey yok, sıfır başarı ile hala başkanınızı koltukta oturtmaya devam ediyorsunuz, lütfen böyle devam edin bizim işimize geliyor çünkü.

Penaltı kararında ben hakemi suçlamam çünkü hakemin o açıysıyla bu penaltıyı çoğu hakem verir ama bu amk VAR'ı neden müdehale etmiyor durumu, bariz % 100 penaltı değil çağırsana kendini atmış yere bas sarıyı devam et diye. Saçma sapan kurallar saçma sapan hakem kararları işte.

Adana Demirspor'un sahadan çekilmesine anlam veremedim, ilk defa mı hakem ataları oluyor ligde, bugüne kadar neredelermiş, neden Galatasaray maçında böyle bir kara aldılar adama sorarlar, daha önce hiç dillendirme yoktu hakem hatalarından dolayı sahadan takımı çekeceğim gibi, İstanbulspor başkanı dillendiriyordu isyanını, Murat sancak niye hiç bir şey demedi daha öncelerde. Güzel operasyon valla tebrik ederim.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
February 09, 2025, 01:26:16 PM
Ligin çivisi çıkalı çok oldu haftalardır söylüyoruz burada bu ligin bir geçerliliği yok diye. Biri çıkar balıklama atlar penaltı alır biri sürekli faul yapar kart çıkmaz bi hocamsı çıkar rakip oyuncuya küfreder hiçbir şey olmaz bu ne lan? Bu duruma haksızlığa uğrayan tüm takım taraftarlarının yanında en çok bu kollanan takımların taraftarları da tepki göstermeli biz iyi oynuyoruz niye bizi ittiriyorsunuz buna ihtiyacımız yok demeleri lazım ama bazıları o kadar alışmış ki bedavadan şampiyon yapılmaya her sene böyle olsun istiyorlar.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
February 09, 2025, 12:57:31 PM
Türk futbolu malesef bitmiştir. Hakemler,TFF ve Galatasaray bir an önce şampiyon edilmeli hepsine madalya verilmeli. Bu kadar bariz bir pozisyonu VAR bile çevirmiyorsa yabancı hakem bile satın alınmış demektir. Arkaplanda nasıl işler dönüyor belli değil. Yazık valla halen utanmadan şu penaltıyı savunanlar var. Galatasaray türk futbolunu çürütmüştür. Yapı da buna destek oldu.
keşke siz öyle diyince bitiverseydi lig, ama malesef öyle olmuyor.

penaltı pozisyonunun net bir görüntüsünü ben göremedim, izlediğim kadarıyla ben olsam bu pozisyonu var'a götürür iptal ettirirdim. açık açık söylüyorum verilmese de itiraz eden olur buna verilince de olur.

ama penaltı pozisyonu eleştirmeye başlayacaksak bu pozisyondan önce en az 10 tane galatasaray harici pozisyon vardır. bir şeyi eleştirmek için yapıldıysa maçtan çekilme ve bu penaltıysa eğer adana demirsporun geçmişi hiç temiz değil.

hem madem penaltıya tepki olarak çekiliyorsun, neden 11. dakika olan penaltıya tepkini 20 dakika sonra gösteriyorsun? bir talimat falan mı aldın yoksa?

bu konuda daha açığa kavuşturulmayan şeyler var ve taze bir konu. 23 şubatta kim hangi hakemi satın almış; algıcı, "yapı"cı kimmiş, şampiyonluğu hak eden de kimmiş belli olur. şunun şurasında 14 gün kaldı Cheesy
Haftalardır olan pozisyonlar aynı hakem kararları ve değişmeyen tek şey Galatasaray’ın avrupda gördüğü kartlar ve zayıf rakiplerine karşı kazanamaması. Herşeyi açıklıyor bu sonuçlar ama malesef bunu görmekte zorlanıyorlar.
2 yıldır kırmızı kart görmeyen Galatasaray avrupa kuplarında her maçta neredeyse kırmızı görüyor. Bana kimse uzun uzun yazılar dökmesin her şey ortada.
Penaltı pozisyonunda ise net bir şekilde her şey ortada. Jose mourinhonun instagram adresine girip bakabilirsiniz Smiley
full member
Activity: 154
Merit: 201
February 09, 2025, 12:33:28 PM
Türk futbolu malesef bitmiştir. Hakemler,TFF ve Galatasaray bir an önce şampiyon edilmeli hepsine madalya verilmeli. Bu kadar bariz bir pozisyonu VAR bile çevirmiyorsa yabancı hakem bile satın alınmış demektir. Arkaplanda nasıl işler dönüyor belli değil. Yazık valla halen utanmadan şu penaltıyı savunanlar var. Galatasaray türk futbolunu çürütmüştür. Yapı da buna destek oldu.
keşke siz öyle diyince bitiverseydi lig, ama malesef öyle olmuyor.

penaltı pozisyonunun net bir görüntüsünü ben göremedim, izlediğim kadarıyla ben olsam bu pozisyonu var'a götürür iptal ettirirdim. açık açık söylüyorum verilmese de itiraz eden olur buna verilince de olur.

ama penaltı pozisyonu eleştirmeye başlayacaksak bu pozisyondan önce en az 10 tane galatasaray harici pozisyon vardır. bir şeyi eleştirmek için yapıldıysa maçtan çekilme ve bu penaltıysa eğer adana demirsporun geçmişi hiç temiz değil.

hem madem penaltıya tepki olarak çekiliyorsun, neden 11. dakika olan penaltıya tepkini 20 dakika sonra gösteriyorsun? bir talimat falan mı aldın yoksa?

bu konuda daha açığa kavuşturulmayan şeyler var ve taze bir konu. 23 şubatta kim hangi hakemi satın almış; algıcı, "yapı"cı kimmiş, şampiyonluğu hak eden de kimmiş belli olur. şunun şurasında 14 gün kaldı Cheesy
legendary
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
February 09, 2025, 12:16:02 PM
full member
Activity: 725
Merit: 148
February 09, 2025, 12:11:09 PM
Ülke olarak dünyaya yine rezil olduk.  Hakem senin ben gözüne. Mertens kendisini atıyor. Penaltı verdin hadi görmedin amk varı nerede. Mertens sarı kart görüp devam etmeli.
Yalnız Adana Demirspor'a daha önce de haksızlıklar oldu bu maçı seçmesi bence planlı. Geçen yıl Fenerbahçe bu sene Adana Demirspor sahadan çekildi. Kalitesiz ligle dünyaya rezil olmaya devam.
hero member
Enjoy 500% bonus + 70 FS
February 08, 2025, 04:16:07 PM
Beşiktaş 2-0 Sivasspor'u yendi, valla beğenmedim oynadıkları oyunu ama kazandılar bir şekilde. Penaltı çok basitti bee.

Sivasspor bu yenilgiyle düşme potasına doğru ilerledi, Kayserispor ile aralarında 3 puan kaldı sadece.

Kayserispor - Konyaspor maçı bol gollü geçti ve Kayserispor maçı kazandı, Kayserispor için çok önemli bir galibiyetti çünkü düşme potasındalar. Kayserispor bu galibiyetle rakiplerine karşı aradaki puanı eritti.

Konyaspor için kötü bir yenilgi oldu, düşme potasına yaklaştılar ve aradaki puan farkı sadece 4.
Herkes zirveden bahsederken, aslında düşme potasında da heyecan var. Düşecek 2 takım neredeyse kesin ama diğer takımlar için yarış daha devam ediyor. Kayserispor çıkmaya çalışıyor oynadıkları oyunlarla da aslında bunu hak etmeye çalışıyorlar son maçlarda. Şehir de futbol takımının arkasında. Lige kalite katan takımlardan birisi onlar. Konyaspor da öyle tabi. Adana Demirspor ve Hatayspor düşecek neredeyse kesin olarak. Bodrum da düşmek üzere. Sanırım bu potadan bir Kayserispor çıkabilir çıkarsa.
legendary
February 08, 2025, 04:07:31 PM
Beşiktaş 2-0 Sivasspor'u yendi, valla beğenmedim oynadıkları oyunu ama kazandılar bir şekilde. Penaltı çok basitti bee.

Sivasspor bu yenilgiyle düşme potasına doğru ilerledi, Kayserispor ile aralarında 3 puan kaldı sadece.

Kayserispor - Konyaspor maçı bol gollü geçti ve Kayserispor maçı kazandı, Kayserispor için çok önemli bir galibiyetti çünkü düşme potasındalar. Kayserispor bu galibiyetle rakiplerine karşı aradaki puanı eritti.

Konyaspor için kötü bir yenilgi oldu, düşme potasına yaklaştılar ve aradaki puan farkı sadece 4.
legendary
February 08, 2025, 03:59:45 PM
Yeni hocayla birlikte transferler henüz gelemediği için eldekilerin performansını artırmak öncelik olmuştu şimdiye kadar bu konuda olumlu adımlar atıldı. Masuaku ve Mario'da gözle görülür iyileşme var. Zaten bunlar kariyerli sağlam oyuncular, sadece çeşitli nedenlerle potansiyellerini kullanmıyorlardı.
Genç oyuncuların kendini geliştirmesi adına ligde süre alması önemli. Semih ve Mustafa çok eleştirildi ama bunların hala çok genç olduğunu ve hata yapa yapa öğreneceklerini unutmamak lazım. Mustafa pas atmaya atmaya öğreniyor artık pas atması gerektiğini. Grin Şimdi Fahri Kerem de orta sahada altyapıdan çıkan bir oyuncu olarak görev almaya başladı. Bence vitaminsiz Salih'in oynamasından iyidir gençlerin oynaması.
legendary
Activity: 2856
Merit: 1588
February 05, 2025, 11:46:57 AM
Tamam her sene şike konuşuyorduk, her sene federasyona sallıyorduk ama bu seneki kadar kötü bir sene geçirdiğimizi hatırlamıyorum. Bu kadar da göstere göstere maç satıldığını ya da ligin şampiyonunun belirlendiğini yapmazlardı, bu sene ise direkt olarak belirli takımların korunduğunu herkes görmüş oldu.
Son maçta Fenerbahçe krizi, Galatasaray için çıkan ya da çıkmayan kartlar, Beşiktaş’ı yaşadıkları derken ligden hiç keyif alamaz hale geldik. Bir de o kadar dünya yıldızı futbolcu var bu ligde, resmen rezil oluyoruz tüm dünyaya
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
February 05, 2025, 11:37:06 AM
Galatasaray'a yapı diyenler gerçek yapının kim olduğunu gördü geçen hafta sonu. Fenerbahçe kazansın diye her şeyi yaptılar. Son yıllarda buna benzer başka bi maç izlemedim. Çaykur Rizespor 2-0 öndeydi. İki tane kırmızı kart gördü. Fenerbahçe penaltı kazandı. Çaykur Rizespor 3-0 önde olsaydı 3 tane kırmızı kart görebilirdi. Fenerbahçe'nin kazanması için her şeyi yaptılar.

Ali Koç şimdi de yapı canlı bi organizma demiş.

➡️Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Galatasaray'ı açıkça tehdit etti.
➡️Fenerbahçe maçlarını kırmızı kartlar, penaltılar ile kazanıyor.
➡️Statta edilen küfürler nedeniyle Fenerbahçe'ye 5 blok Galatasaray'a 38 blok ceza veriliyor.

Bu yapı canlı bi organizma ise Fenerbahçeli olabilitesi daha yüksek bana göre.
legendary
February 04, 2025, 08:47:17 AM
Kararların forma rengine göre verildiği sirkte yorumcular da parayı verene göre taraflı konuşuyor. Bakalım benzer pozisyonlar için forma rengine göre ne demişler.
https://x.com/Cordobaniz/status/1886534446637080864
Bu ligin geçerliliği kalmamıştır. Tıpkı geçen sene olduğu gibi bu sene de geçersiz sayılacaktır. Son 40 senede en az 20 sezonun geçersiz sayılması gerektiği gibi. Belli odaklar sirki dizayn ediyor millet de birbirine giriyor asıl amaç pastayı kapmaksa ikinci amaç da bu zaten. Uyuşturun kitleleri.
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
February 04, 2025, 06:45:06 AM
Skriniar bence de daha ilk çıktığı maçta oyunumuza kalite kattı. FM'de Pas Dağıtan Stoper dediğimiz role benzer paslar atarak önemli bir katkı verdi diyebilirim. Neredeyse daha ilk maçında gol de atacaktı ama ofsayttan iptal oldu. Yeni transferler oynamaya başladıkça takım umarım daha iyi duruma gelir. Bu maçta da iyi olduğumuzu söyleyemem çünkü inanılmaz fırsatlar harcadık. 4 tane topumuz falan direkten dönmüştü. Bitiricilikte ciddi sıkıntılar yaşanmasına rağmen 3 gol attık ama tabi kırmızı kartlar da rakibi oyundan düşürdü.

Gaziantep dün biraz daha iyi bitirebilse Galatasaray puan kaybederdi ama ne yazık ki yapamadılar. Bana derbiye kadar bu böyle gidecekmiş ve puan farkı korunacakmış gibi geliyor.
hero member
Enjoy 500% bonus + 70 FS
February 04, 2025, 03:50:41 AM
Fenerbahçe maçın başında pek etkili değildi fakat bir süre sonra toparlanmaya başladı ve rizespor da bunun karşısında zorlanarak hataya sürüklendi. İlk kırmızı kart hatasız bir şekilde doğru ki zaten bu karttan sonra oyun değişti. Bence hakem ve VAR gayet güzel yönetti karşılaşmayı ama Fenerbahçe’nin oyunu orta açmaktan ibaret olmamalı. 9 kişi takıma ikinci yarıda gol atmak için orta açarak gol atamazsınız. Şut çeken oyuncuların varken ortayla zar zor gol bulundu.

İlk yarı ben de skoru 2-0 Rizespor lehine görünce çok şaşırdım ve Galatasaray için büyük şans vardı aslında.  Grin  Ancak Fenerbahçe yine de maçı çevirdi ki kırmızı kartların etkisi da baya büyüktü. İlk kırmızı bence de doğruydu çok net bir ikinci sarı var orada. Yalnız 2. kırmızı kart bence hatalı. Eğer diğer liglerde, Şampiyonlar Ligi'nde vs. küfür içerikli sözlere kırmızı verilmiyorsa bizde de böyle olmalı. Yani evet zamanında Fred'e bu sebepten çıkan kırmızı kartın da hatalı olduğuna inanıyorum.

Fenerbahçe'nin inatla orta açması belki de En-Nesyri'ye gol attırma çabası da olabilir. Kafasını çok iyi ama ayaklarını da bir o kadar kötü kullanan bir oyuncu açıkçası.
Küfür olayını bir şekilde kart rengini belirlemeleri lazım. Bilmiyorum ama fred’in dediği stupid card veya foul imiş ama ghezzal küfür ettiğini doğruladı. Yani bunun bir kıstası olmalı madem öyle herkese aynı şekilde davranacaksın. Fenerbahçe’nin sadece En-Nesyri’ye gol attırmak ana görevi olmamalı. Takımda çok iyi şut çeken oyuncular var. İrfan olsun,Talisca olsun vs. Bunların da kapanan savunmaya karşı şut denemeleri olmalı.
Maçta 4 tane sanırım direkten dönen topu oldu Fenerbahçe’nin ama 9 kişi kalmış rakibi de rahatlıkla geçmelilerdi. Ucu ucuna geçiyorsan 9 kişilik takımı taktikte de hata vardır. Mourinho yüksek top denemesine ısrarla devam ediyordu. Ara toplarla yorulan defansı cezalandırma daha iyi taktik olabilirdi. Neyse, yine 3 puanı aldılar en azından kayıpsız atlattılar bu haftayı bir şekilde.
Mourinho çok değişik bir adam. Gerçekten kafasında ne planladığıyla alakalı net bir şey bulmak zor çünkü aldığı yeni stoperleri direkt olarak bu maçta 11 başlattı. 2 golde de yeni transferlerin pozisyon hatası vardı fakat bu telafi edilebilir bir durum. Skriniar’ın etkisi ise sonradan ortaya çıktı. Penaltıyı o kazandırdı ve gerçekten mücadelesi taktire şayandı. Tek defans oyuncusu olarak o kalmıştı maç sonunda 9-1-1 gibi bir dizilim vardı yani
Skriniar, ara toplar ve uzun toplarla da göz doldurdu. Ben beğendim onun oyun stilini. Çağlar veya Becao gibi klasik stoperden ziyade oyun kuran, hava toplarında da etkili bir isim. Fenerbahçe onu kiraladı ama satın alabilirse çok iyi transfer yapmış olur. Zamanla da bölgenin kralı olur diyebilirim. Üst düzey olduğu bence ilk maçtan görüldü.
hero member
Merit: 785
February 04, 2025, 03:31:49 AM
Türkiye Süper Ligi koca bir sirke dönüşmüş durumdadır. Her hafta bambaşka bir olay yaşanıyor. Bazen bu yaşananları insanların esas sorunlarının unutturulması için yapıldığını düşünüyorum. Çünkü bu yaşadıklarımızın başka bir açıklaması olamaz. Ülkenin en büyük futbol kulüpleri berbat futbol oynuyorlar. Hakemlere ayrı bir başlık gerektiğini düşünüyorum. Burada hakemleri konuşsak bitiremeyiz. Oynanan oyuna geçecek olursak ortada oyun da varsa artık bu ligin kalitesi hiç bir kulübe avrupada başarı getirmez. Bir kere artık mentalitenin değişmesi gerekiyor. Kulüpler sürekli olarak mağdur edebiyatı yapmaktan düzgün bir maç oynayamaz hale geldiler.
legendary
February 04, 2025, 01:05:26 AM

Yabancı hakem gelecekse de kaliteli olanlar gelmeli. Ben federasyonun yerinde olsam derbi için Alman ya da italyan Fransız sa olabilir en iyi hakemini getirir GS FB derbisini yönettirirdim. Maçtan sonra kimse çıkıp ta hakem şu bu diyemez. Yoksa bizim ligin kalitesi yerlerde geziyor ve her maç hakem de hakem konuşuluyor.
Zaten maça kim atanırsa 3-4 gün önceden başlanıyor yok bizim şu maçta şunu verdi bu maçta bu oldu. Bunu önlemenin tek yolu varsa imkân her hafta GS FB maçlarını yabancı hakem yönetsin ses kesilir en azından.

Fifa kokartlı olacak işte, herkes rahat edecektir, fifa kokartlı hakemler kötü maçta yönetmek istemez çünkü kokartı var adamın sıkıntıya girmesin diye.

Derbi için %100 yerli olmasından yanayım çünkü sezon başı aynı teklifle Galatasaray gitti ve kabul edilmedi, şimdi neden edilsin?
Ev sahibinin hakemin üstünde baskısı olduğunu herkes biliyor, Galatasaray bu avantajı neden bıraksın, Fenerbahçe bıraktı mı ki Galatasaray bıraksın.
Her şey eşit olmalı, derbi bu sonuçta Kadıköy'de nasılsa burada da öyle olmalı.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 03, 2025, 05:58:30 PM
Kadro planlaması baştan doğru yapılamadığı için bunu düzeltmek zor oluyor. Şimdi Ndour ve Al Musrati gönderildi ve yabancı kontenjanında yer açıldı. Asıl transfer yapılması gereken bölgeler kanatlar ve forvet pozisyonu çünkü takımın ciddi bir gol atamama problemi var. Sol kanatta sürekli asıl mevkisi farklı yer olan oyuncular oynadı ve verimleri düştü. Bir sol kanat ve bir forvet transferi öncelik olmalı. Masuaku ile sol bekte devam etmeyi düşünüyor Solskjær. Bana göre de olması gereken bu. Sol kanatta oynayan oyuncular defansa yardıma pek gelmediği için Masuaku'nun hataları daha göze çarpar oldu. Orada iyi bir oyuncu olunca Masuaku'nun da performansı artacaktır. Forvet ise transferde olmazsa olmaz bölge. Immobile'nin yedeği yok denebilir. Semih ve Mustafa şu anda çok yetersiz kalıyor.
Bir anda takıma bir sürü transfer yapıp sonuç alınamaz ama parça parça iyileştirmeler yapılıp geleceğin kadrosu oluşturulmalıdır. Bu sezon ligi ilk dörtte bitirmek çok önemli. Umarım Konferans Ligi'ne gideriz ve orada hem Avrupa için puanlar toplayıp hem de daha kolay yoldan ilerleme şansını yakalarız.
Pages:
Jump to: