Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 4. (Read 31637 times)

full member
Activity: 75
Merit: 25
January 16, 2025, 04:45:35 AM
Bazı futbolcular da aynı şekil. 40 yaşlarına kadar oynamak istiyorlar. Futboldan kopamıyorlar. Bazıları emeklilikten sonra ne yaparım diyerek oynuyor. Futbolcuyken yüksek maaş alıyorlar çünkü. Bazıları ben duygusuna kapılmış. Ronaldo mesela. Bi marka gerçekten. Ronaldo daha büyük başarılar kazanmak için oynuyor. Parasını kazanmıştır çoktan. Baya bi bağımlılık yapan bi spor futbol. Teknik direktörler de aynı şekil. Daha çok para kazanmak için. Veya benlik duygularını tatmin etmek için yapmaya devam ediyorlar bu işi. Bana göre Fatih Terim, Şenol Güneş saygı duyulması gereken isimler. Ama çağın gerisinde kalmışlar. Toplumdaki statülerini tatmin etmek için çalışıyorlar hala.

Evet futbolda bu çok görülen bir durum. Basketbolda NBA'de de görsem de futbolda bu daha yaygın bir şey.  Smiley  Çağın gerisinde kalmış teknik direktörler konusunda da son derece katılıyorum. Ben bir Galatasaraylı olarak artık bu saatten sonra Fatih Terim'i takımda yeniden görmek istemem açıkçası. Okan Buruk'u çok daha fazla tercih ederim. Genç teknik direktörlerin popülaritesi de son zamanlarda artıyor zaten. Mesela ben Fenerbahçe başkanı olsam Mourinho yerine daha dinamik ve modern futbolu iyi tanıyan birini getirirdim.

Mourinho'nun ismi var ama kendisi artık bu dönemin çok gerisinde kalıyor. Bence onun da Fenerbahçe'nin başarısızlığında Ali Koç kadar olmasa da payı var.
Mourinho da gençken Mourinhoydu. Artık o da eskisi gibi değil. Roma ile de başarısız kariyeri oldu. Fenerbahçe’nin de durumu ortada. Premier lige tekrar dönme hayalleri kuruyor ama sanırım Premier lig takımları artık onu eskisi kadar tercih etmiyorlar. Bir kaç takımla deneyimledi, gitti, geldi ama olmuyor. Elde ettiği başarılar da kendisinin gençken kazandığı başarılar. Demek ki futbolda genç teknik direktörler her zaman dikkat çekebiliyor.
hero member
Activity: 2226
Merit: 575
January 15, 2025, 07:03:45 PM
Parasını kazanmıştır çoktan açıkcası belli bir miktara kadar doğru olabilir, ama belli bir miktardan sonra hayır demekte kolay olmuyordur gibi geliyor. Sonuçta bu adam futbolcu, futbolu seviyor, kimse zorla karşı olduğu bir şeyi parayla yaptırmıyor adama, hani "para için ruhunu sattı" falan gibi bir olayda yok ortada, adam zaten futbolcu, futbolcu olarak kalsın diye veriliyor para, evet demek kolay oluyodur bu tarz durumlarda. Mesela Ronaldoya seneye için önerilen para 183 milyon euro + takımın %5i yanlış okumadıysam, belki euro değil pound veya dolardır onu bilemiyorum, ama farkeder mi? Çok uçuk bir sayıdan bahsediyoruz, evet portekizden bir takım 5 milyon verip gel ülkende emekli ol dese ona hayır demek kolaydır belki, veya avrupanın 5 büyüğünden biri 5-10 verse ona hayır denebilir, zira ona hayır diyecek kadar zengin, ama 183 milyona hayır diyecek kadar zengin değildir gibi geliyor. Adamın sırf 3.5 sene total Suudi kariyerinde kazandığı para 683 milyon olacak bu durumda, yani seneye kontrat bittiğinde, üstüne bi de takımın %5i kalacak. Buna 40 yaşında bile olsan hayır diyemeyebilirsin, baya yüksek bir teklif.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
January 15, 2025, 11:15:21 AM
Bazı futbolcular da aynı şekil. 40 yaşlarına kadar oynamak istiyorlar. Futboldan kopamıyorlar. Bazıları emeklilikten sonra ne yaparım diyerek oynuyor. Futbolcuyken yüksek maaş alıyorlar çünkü. Bazıları ben duygusuna kapılmış. Ronaldo mesela. Bi marka gerçekten. Ronaldo daha büyük başarılar kazanmak için oynuyor. Parasını kazanmıştır çoktan. Baya bi bağımlılık yapan bi spor futbol. Teknik direktörler de aynı şekil. Daha çok para kazanmak için. Veya benlik duygularını tatmin etmek için yapmaya devam ediyorlar bu işi. Bana göre Fatih Terim, Şenol Güneş saygı duyulması gereken isimler. Ama çağın gerisinde kalmışlar. Toplumdaki statülerini tatmin etmek için çalışıyorlar hala.

Evet futbolda bu çok görülen bir durum. Basketbolda NBA'de de görsem de futbolda bu daha yaygın bir şey.  Smiley  Çağın gerisinde kalmış teknik direktörler konusunda da son derece katılıyorum. Ben bir Galatasaraylı olarak artık bu saatten sonra Fatih Terim'i takımda yeniden görmek istemem açıkçası. Okan Buruk'u çok daha fazla tercih ederim. Genç teknik direktörlerin popülaritesi de son zamanlarda artıyor zaten. Mesela ben Fenerbahçe başkanı olsam Mourinho yerine daha dinamik ve modern futbolu iyi tanıyan birini getirirdim.

Mourinho'nun ismi var ama kendisi artık bu dönemin çok gerisinde kalıyor. Bence onun da Fenerbahçe'nin başarısızlığında Ali Koç kadar olmasa da payı var.
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
January 15, 2025, 09:13:15 AM
Ligin son sıralarındaki takımlarından Hatayspor Yılmaz Vural ile anlaşacakmış. Haberlerde okudum. Yılmaz Vural Türkiye'nin en sempatik kişiliklerinden biri. En bilgili teknik direktörlerinden de biri aynı zamanda. Bi tık çağ dışı futbol oynatan hocalardan. Fatih Terim, Şenol Güneş gibi. Ama saygıyı hak eden bi kişilik futbol bilgisiyle. Hatayspor sondan ikinci 9 puan ile. Bana göre fena bi kadrosu yok. Aboubakar, Rivas filan kaliteli yabancılar. Futbol oynamak isterlerse Hatayspor'da bişiler değişebilir. Hatayspor'da mental sorunsalları olan futbolcular taktiksel sorunları olan futbolculardan daha bi fazla. Yılmaz Vural babacan karakteriyle bazı oyuncuları futbola geri döndürebilir.

Neden sürekli aynı teknik direktörleri tekrar tekrar farklı takımlarda görüyoruz? Ben bu durumdan biraz sıkıldım. Artık emeklilik hayatı yaşayıp deniz kenarında keyif yapması gereken yaşta olan antrenörler takımların başına geçiyor ve 1-2 sene içerisinde yine takımdan ayrılıyorlar.
Bakalım Hatayspor'un bir şansı olacak mı. Ben pek umutlu değilim, puan almakta zorlanan bir takım ne kadar yükselebilir ya da ne kadar kendini toparlayabilir bilmiyorum.

Yılmaz Vural'ı severim ama gerek var mı böyle bir hamleye bilemedim

Özellikle son kısma katılmamak elde değil.Şenol Güneş, Fatih Terim efsane birer isimler ama çağın gerisindeler artık.Belki genç hocalar çıkarma zamanımız gelmiştir.Okan Buruk ve Volkan Demirel’i son zamanlarda başarılı buluyorum yerli hocalardan.Ancak her şey tadında güzel.Fatih Terim Suudi Arabistan’a gitti ve orada takım yönetiyor, belki de bırakmalı ve torunlarıyla vakit geçirmeli… Aynı şeyi Şenol Güneş, Yılmaz Vural ve diğer yaşlanmış hocalarımız için de söyleyebiliriz…

Bu arada Fenerbahçe hala alarmlar eşliğinde oynuyor, böyle giderse Avrupa’da Playofflara kalamayacaklar, Türkiye’de de şampiyon olamayacaklar.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
January 15, 2025, 05:09:13 AM
Ligin son sıralarındaki takımlarından Hatayspor Yılmaz Vural ile anlaşacakmış. Haberlerde okudum. Yılmaz Vural Türkiye'nin en sempatik kişiliklerinden biri. En bilgili teknik direktörlerinden de biri aynı zamanda. Bi tık çağ dışı futbol oynatan hocalardan. Fatih Terim, Şenol Güneş gibi. Ama saygıyı hak eden bi kişilik futbol bilgisiyle. Hatayspor sondan ikinci 9 puan ile. Bana göre fena bi kadrosu yok. Aboubakar, Rivas filan kaliteli yabancılar. Futbol oynamak isterlerse Hatayspor'da bişiler değişebilir. Hatayspor'da mental sorunsalları olan futbolcular taktiksel sorunları olan futbolculardan daha bi fazla. Yılmaz Vural babacan karakteriyle bazı oyuncuları futbola geri döndürebilir.

Neden sürekli aynı teknik direktörleri tekrar tekrar farklı takımlarda görüyoruz? Ben bu durumdan biraz sıkıldım. Artık emeklilik hayatı yaşayıp deniz kenarında keyif yapması gereken yaşta olan antrenörler takımların başına geçiyor ve 1-2 sene içerisinde yine takımdan ayrılıyorlar.
Bakalım Hatayspor'un bir şansı olacak mı. Ben pek umutlu değilim, puan almakta zorlanan bir takım ne kadar yükselebilir ya da ne kadar kendini toparlayabilir bilmiyorum.

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
January 14, 2025, 03:48:37 PM
Hatayspor'un yeni teknik direktörü Murat Şahin oldu. En son televizyon programında yorumculuk yapıyordu. Beşiktaş'ın teknik direktör arayışı konusunda konuşurken kendini sürekli hatırlatıyordu. Daha önce Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan ve şampiyonlukta da katkısı olan bir isimdi, şimdi Hatayspor'da göreve başlamış olacak. 1.5 yıllık sözleşme yaptı ancak bu sezon takımı ligde tutamazsa seneye 1. Ligde çalışır mı bilemiyorum. Ülkede her şey anlık olarak değişebiliyor. Burada kendini göstermesi için bir fırsat var. Eldeki kısıtlı kadroyla neler yapabileceğini göreceğiz.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
January 14, 2025, 02:24:48 AM
Şu adam gibi açıklama yapan tek bir tane kişi çıkmadı, valla helal olsun o kadar doğru diyor ki adamın üstüne diyecek bir şey bulamadım, zaten bunun üstüne ne diyebilirsin, adam ülke futbolunu özetledi, olan hep Anadolu takımlarına oluyor, bizim takımlar kayrılmak isteniyorlar, ikisi de aynı şekilde. Ligimize gerçekten adaletin gelmesi lazım, en büyüğünden en küçüğüne bütün takımlara eşit düdük çalınmalı, ayrım yapılmamalı.

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar;

"Bizler artık bizler değil, bizim ve bizim konumuzdaki takımları artık karmaşık hale getirdiler. Bence iki takımında yöneticileri, Fenerbahçe ve Galatasaray yöneticileri eserleriyle gurur duysunlar. Eserinizle övünebilirsiniz. Getirdiğiniz anlam bu sizler ülke futbolunu bu hale getirdiniz. Ne VAR'dakiler sağlıklı karar veriyor, ne de sahaya maçı yönetmeye çıkanlar objektif davranamıyorlar. Biz sadece bundan kaybetmedik, biz hatamı, üzerime düşeni alacağım. İki hafta sonra Galatasaray maçımız var. Bu durumdan hiçbir şey değişmeyecek. Birbirinizle olan rekabet yüzünden dolayı ülke futbolu bu hale geldi”
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
January 13, 2025, 03:20:02 PM
Dünkü beş gollü hezimetin ardından bugün Antalyaspor yönetimi Alex de Souza ile yolları ayırdığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerdeki basın toplantısında Alex istediği oyuncuların alınmadığını, eldeki oyuncuların yetersiz olduğunu falan söylemişti. Antalyaspor son üç maçını üst üste kaybederek hızla puan durumunda aşağıya düştü. Aslında gayet yeterli ve kaliteli bir kadro var geçen sene saçma sapan nedenlerden dolayı gönderilen bazı çok iyi oyuncuları olsa da. Umarım daha iyi bir teknik direktör ile anlaşırlar ve yeniden üst sıraları zorlarlar.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
January 13, 2025, 11:08:22 AM
Beşiktaş bodrum'u yenmeyi başardı da bu maçı da kazanamayabilirdi.Olaylı pozisyonların yanı sıra hakemin kararlarının yine etkili olduğu bir maçtı.Aynı şekilde Galatasaray karşılaşmasının da geçtiğini söyleyebilirim.2 takımın maçında da kazanan favori olan taraf oldu ama hakem hataları artık iyice göze çarpmaya başladı.Trabzonspor da artık gol atma şov yaptı.Antalyaspor'da alex ilk kez böyle bir ağır yenilgi aldı herhalde.Bazı şeylerin halen daha oturmadığını görüyoruz.Alex'in iyi bir teknik direktör olması zaman alacak gibi gözüküyor

Hakemlerden memnun bir taraf yok maalesef. Her maç sonu bir pozisyon bulup sadece bize yapılmıyor her takıma yapılıyor da denebilir. Bu işin bir ortası maalesef yok. Çoğu kez hakem kararlarını tartıştım ama bunun kimseye faydası yok. Maç oynanıyor sonuçlar alınıyor ama değişen bir şey yok.

Trabzonspor'un oyunu oturmaya başladı sanki çünkü takım ne yapmak istediğini bilir bir şekilde oynuyor. Derbilerde de ufak farklarla kaybettiler aslında şu anki puan durumlarından daha üstte olabilirlerdi.

Alex bence iyi bir iş çıkarıyor. Daha iyi bir kadro ile daha iyi işler yapabilir. Bir 4-5 sene sonra bugünün yeni teknik direktörleri büyük takımların başına geçip daha iyi işler yapabilir. Söylediğim kadar uzun da sürmeyebilir bu süreler. Büyük takımlarımızın efsane olmuş isimlerinin teknik direktörlükleri bence şimdiye kadar iyi.
Hakemleri komple temizlemek gerekiyor.Gerekli araştırma yapılmadığı için halen daha arka tarafta bir şeyler dönüyor.Bu MHK da olabilir TFF'de olabilir.İçerisinin halen daha çürüklerinden temizlenmediğinin kanıtı bu olaylar.Hakemler illaki bir eğitimden geçiyor ve hepsinin aynı hataları sürekli yapmasının bir sonu olmalı.Ya talimat alıyorlar ya da eğitimleri gerçekten yetersiz.Bu konuda detaylı bir sorgu süreci olmadığı sürece hakemlerin böyle saçma kararlar ile birlikte maçın seyrini değiştirmesi devam eder.Net kararlar alınması gerekiyor ama bunu şuanki yönetimden kimse almaz.
hero member
Activity: 994
Merit: 772
January 13, 2025, 10:24:58 AM
Beşiktaş bodrum'u yenmeyi başardı da bu maçı da kazanamayabilirdi.Olaylı pozisyonların yanı sıra hakemin kararlarının yine etkili olduğu bir maçtı.Aynı şekilde Galatasaray karşılaşmasının da geçtiğini söyleyebilirim.2 takımın maçında da kazanan favori olan taraf oldu ama hakem hataları artık iyice göze çarpmaya başladı.Trabzonspor da artık gol atma şov yaptı.Antalyaspor'da alex ilk kez böyle bir ağır yenilgi aldı herhalde.Bazı şeylerin halen daha oturmadığını görüyoruz.Alex'in iyi bir teknik direktör olması zaman alacak gibi gözüküyor

Hakemlerden memnun bir taraf yok maalesef. Her maç sonu bir pozisyon bulup sadece bize yapılmıyor her takıma yapılıyor da denebilir. Bu işin bir ortası maalesef yok. Çoğu kez hakem kararlarını tartıştım ama bunun kimseye faydası yok. Maç oynanıyor sonuçlar alınıyor ama değişen bir şey yok.

Trabzonspor'un oyunu oturmaya başladı sanki çünkü takım ne yapmak istediğini bilir bir şekilde oynuyor. Derbilerde de ufak farklarla kaybettiler aslında şu anki puan durumlarından daha üstte olabilirlerdi.

Alex bence iyi bir iş çıkarıyor. Daha iyi bir kadro ile daha iyi işler yapabilir. Bir 4-5 sene sonra bugünün yeni teknik direktörleri büyük takımların başına geçip daha iyi işler yapabilir. Söylediğim kadar uzun da sürmeyebilir bu süreler. Büyük takımlarımızın efsane olmuş isimlerinin teknik direktörlükleri bence şimdiye kadar iyi.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
January 13, 2025, 10:14:09 AM
legendary
January 13, 2025, 09:50:58 AM
Hatayspor'un borçlarını ödemesi imkansız, adamların daha göğüs sponsorları bulunmuyor, gelir giderleri büyük ihtimalle çok dengesiz.
Bu sene de kesin düşerler.

Galatasaray ligde gerçekten çok formda ve takımımı bu şekilde izlemek bana keyif veriyor.  Smiley  Hala tabi defansta çok daha gelişmemiz lazım ama mevcut performans seviyesi ile Süper Lig'i kazanmakta zorluk yaşamayacağız gibi.

Fenerbahçe maçına gelirsek de Konyaspor evinde kolay kolay maç kaybetmiyor. Sadece 1 kere yenilmişler. Bence Fenerbahçe puan kaybederse şaşırtmaz. Zaten son haftalarda fazlasıyla puan kaybı yaptılar.

Valla ilk dediğim gibi, Fenerbahçe'nin oyununu beğenmiyorum, şampiyonluk yarışında olan bir takım gibi oynamıyorlar.
Konya evinde sadece Galatasaray ile oynamış ve 2-1 kaybetmiş, başka büyük bir takımla oynamamış yani evinde puan kaybetmiyor diyemem bundan dolayı. Bu akşam belli olur.

legendary
January 13, 2025, 09:16:05 AM
Borçları nedeniyle Hatayspor'a 2 dönem transfer yasağı gelmiş. Eğer kulüp borçlarını ödeyemezse bu kış transfer dönemi ve önümüzdeki yaz transfer döneminde yeni oyuncularla anlaşamayacaklar. 18 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Hatayspor'un küme düşmesi neredeyse kesin gibi. Bazen böyle yasaklar alan takımlar sürekli aynı oyuncularla oynadıkları için bağlar güçleniyor kadro birbirine kenetleniyor taktikler oturuyor birbirini tanıyan oyuncular daha iyi oynuyor ve daha iyi sonuçlar alıyorlar ama burada da aynısı olur mu bilemiyorum kadro kaliteleri oldukça düşük.
Kiralık Aboubakar dışında Boutobba, Fernandes, Strandberg gibi birkaç oyuncusu kaliteli onun dışında üst düzey oyuncuları yok Süper Lig seviyesinde bir takım değiller. Özellikle Türk oyuncular çok kalitesiz, en azından tecrübeli eski başarılı Türk oyunculardan birkaçını alabilseler iyi olurdu ama genelde bunları İstanbul takımları kapıyor coğrafi sebeplerden ötürü. Mesela Eyüpspor'un kadrosu bunlarla dolu ve diğer Anadolu kulüplerine göre daha başarılılar.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
January 13, 2025, 08:45:42 AM
Galatasaray kazanmaya devam ediyor, galibiyetin gollerini Barış Alper attı. Galatasaray zorlu rakiplerini tek tek geçiyor.
Galatasaray'ın ikinci golünde bence faul vardı, el yok ama faul verebilirdi hakem neden vermedi anlamadım onu da.

Yarın Fenerbahçe - Konyaspor maçı oynanacak, Fenerbahçe favori ama oynadıkları oyunu beğenmiyorum, küçük bir ihtimal puan kaybı olabilir.

Galatasaray ligde gerçekten çok formda ve takımımı bu şekilde izlemek bana keyif veriyor.  Smiley  Hala tabi defansta çok daha gelişmemiz lazım ama mevcut performans seviyesi ile Süper Lig'i kazanmakta zorluk yaşamayacağız gibi.

Fenerbahçe maçına gelirsek de Konyaspor evinde kolay kolay maç kaybetmiyor. Sadece 1 kere yenilmişler. Bence Fenerbahçe puan kaybederse şaşırtmaz. Zaten son haftalarda fazlasıyla puan kaybı yaptılar.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
January 12, 2025, 04:57:01 PM
Bu hafta sürpriz bir sonuç olmadı, tüm favori takımlar kazandı. Sivasspor ve Alanyaspor maçı ortadaydı, berabere bitti. Trabzonspor Antalyaspor karşısında favoriydi, kendi evlerinde beş golle kazandılar. Belki skor olarak şaşırtıcıydı ama kazanacak taraf az çok belliydi. Bu tür maçları kazanıp kendilerine yakışır yere çıkmaları gerekiyordu artık. Galatasaray kupadan sonra ligde de Başakşehir ile oynadı ve normal rotasyonuna dönerek kazanmasını bildi. Gaziantep FK de ligin sonuna demirlemiş Adana Demirspor'u tek golle mağlup etti.
Dün Samsunspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor kazanmıştı. Şu ana kadar tüm maçlarda ilk beklenen sonuç ortaya çıktı. Yarınki iki maçta bu durum değişir mi dersiniz? Göztepe ve Fenerbahçe maçların favorileri. Uzun zamandır tüm maçların ilk beklenen sonuçla bittiği bir hafta gördüğümü hatırlamıyorum.
legendary
January 12, 2025, 03:44:50 PM
Galatasaray kazanmaya devam ediyor, galibiyetin gollerini Barış Alper attı. Galatasaray zorlu rakiplerini tek tek geçiyor.
Galatasaray'ın ikinci golünde bence faul vardı, el yok ama faul verebilirdi hakem neden vermedi anlamadım onu da.

Yarın Fenerbahçe - Konyaspor maçı oynanacak, Fenerbahçe favori ama oynadıkları oyunu beğenmiyorum, küçük bir ihtimal puan kaybı olabilir.
legendary
January 11, 2025, 05:43:26 PM
Samsunspor 1. dakikada bulduğu golle maçı kazandı, üst sıralardaki iddasını sürdürüyor.

Rizespor, Hatayspor'u 2-1'le geçti ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Rizenin oynayışını beğeniyorum.

Beşiktaş bu akşam 2-1 kazandı, son haftalarda aldıkları galibiyetler takım ve taraftar için iyi.
Semih çok çalıma giriyor, gereksiz çalımlar takımdakileri de düşürüyor, bu akşam Rafa Silva, Semihin topu kaybettiği pozisyonda tepkisini gösterdi maçı izleyenler görmüştür.
legendary
January 11, 2025, 03:47:30 PM
İlk yarı etkili ikinci yarı kontrollü iyi bir maç oldu farkın daha çok olması gerekirdi ama bu da iyidir. Cher Ndour sonunda bir gol attı Immobile de gollerine devam ediyor gol krallığında geriye düşmüştü şimdi tacı almak için tekrar aktif. Sağ kanat çok iyi çalıştı Beşiktaş üç puanı kanatlardan aldı.
Semih Kılıçsoy bugün sonradan oyuna girdi biraz istekliydi ama yine istenen seviyede değil. Mustafa Hekimoğlu ise çok çalışmalı yoksa süre bulamaz artık. Gedson'un sakatlığı kötü oldu umarım iyileşir.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1064
January 11, 2025, 02:49:16 PM
Samsunspor yine kazanmayı başardı. Kayserispor deplasmanında 3 puana sahip oldular ve bu seneki olağanüstü performansını devam ettirdiler. Sanırım artık Karadeniz bölgesinin an itibariyle en iyi takımı diyebiliriz onlara. Trabzonspor son sıralardayken Samsunspor Avrupa ligi mücadelesi veriyor. Takdir edilmesin de ne yapılsın? Beşiktaş ise bence zor bir takıma karşı 3 puan kazandı. Bodrumspor’u 2-1 yendiler. Artık konferans ligi için yarışa dahiller ve umarım Avrupa’da temsil ederler bizi.
legendary
Activity: 2842
Merit: 1586
January 09, 2025, 03:59:13 PM

Pages:
Jump to: