Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 4. (Read 28931 times)

legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
October 28, 2024, 07:45:56 AM
Akşamki derbiye az zaman kaldı, umarım keyifli ve güzel bir derbi olur ve izlediğimize değer.
Beşiktaş'ta eksikler var, en başta kaleci olmak üzere ama hafta içi alınan Lyon galibiyeti moralleri yükseltti.
Galatasaray tam kadro ile çıkacak sahaya, maçı kazanmamız halinde puan farkı açılacak, Beşiktaş için çok büyük sıkıntı olur bu.
Galatasaray favori bu maçta, ben yeneceğimizi düşünüyorum.
legendary
October 26, 2024, 04:49:21 PM
Samsunspor harikalar yapmaya devam ediyor, adamların transfer yasağı olması ve transfer yapamamalarına rağmen eldeki oyuncular ile ligdeki şuan en iyi oynayan takımlardan ilk 4 veya 5 te olan bir takım.
Kasımpaşa maçında 2 penaltı kaçırdılar, 1-0 geriye düştüler ama pes edip bırakmadılar ve maçı 4-1 kazandılar.
Keyifli maçlar izlettiyorlar şahsen izlerken keyif alınabilecek nadir takımlardan bir tanesi Samsunspor.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
October 26, 2024, 11:19:20 AM
Samsunspor, yükselişine devam ediyor.Kasımpaşa deplasmanında 4 gollü bir galibiyet almayı başardılar.Maçın 68. Dakikasına kadar 1-0 geride oldukları maçta son 22 dakikada 4 gol atmaları ne kadar tehlikeli ve hücum hattında iyi olduklarını gösteriyor sanırım.Bu sene Anadolu aslanı olan takım belli oldu.Ben Celil Sağır kaptanlığındaki efsanevi Samsunspor’u hatırlıyorum, bu kadro ona en yakın kadro sanırım.Fenerbahçe karşısında da söke söke oynamışlardı.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
October 25, 2024, 04:47:24 PM
Sanırım bu sezonu taşıyan takımlar Galatasaray ve Beşiktaş olacak. Genelde her sene Samsunspor gibi bir Anadolu takımı çıkıp ligin ilk yarısı iddialı iken sonra ilk 5 civarında devam ediyor. Samsun da güzel bir başlangıç yaptı ama çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Galatasaray şimdiye kadar çok güzel ilerledi, Beşiktaş da aynı şekilde. İkili arasındaki rekabetin sonucunu bence önümüzdeki derbi belirleyecek. Kazanan taraf uzun bir süre birinciliği bırakmaz diye düşünüyorum.
Samsunspor Fenerbahçe karşısında çok iyi oynadı ve inanılmaz bir seyirci desteğine sahipler. Bu seyirci desteğiyle birlikte ligde üst sıraları hedefledikleri açık. Başakşehirden yukarıda oynayacaklarına ve sıralamada olacaklarına eminim. Şimdi sırada diğer takımlarla mücadelede az kayıp vermek var. Fenerbahçe karşısında 1 puan kazanmayı başardılar. Beşiktaş Galatasaray arasındaki şampiyonluk mücadelesinde ise uzun süreli takvim yorgunluğuna en iyi dayanan takım şampiyon olacak bence.
jr. member
Activity: 56
Merit: 80
October 25, 2024, 02:45:44 PM
Sanırım bu sezonu taşıyan takımlar Galatasaray ve Beşiktaş olacak. Genelde her sene Samsunspor gibi bir Anadolu takımı çıkıp ligin ilk yarısı iddialı iken sonra ilk 5 civarında devam ediyor. Samsun da güzel bir başlangıç yaptı ama çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Galatasaray şimdiye kadar çok güzel ilerledi, Beşiktaş da aynı şekilde. İkili arasındaki rekabetin sonucunu bence önümüzdeki derbi belirleyecek. Kazanan taraf uzun bir süre birinciliği bırakmaz diye düşünüyorum.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
October 25, 2024, 10:55:31 AM
Süper ligde bu akşam Adana Demirspor, Sivasspor ile oynayacak.Maçın favorisi elbette Adana Demirspor değil Sivas.Sivasspor ligde etkili, Adana ise sonuncu sırada ve sadece 1 puanı var.Kendilerinde olan transfer yasağı ve diğer sebeplerle oyuncuların oynamadığını ve bu yüzden ligden düşmelerine neredeyse emin olduğumu söylemeliyim.Geçtiğimiz günlerde başkan Murat Sancak istifasını verdi.Artık ligde kalmayacakları neredeyse kesin.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
October 24, 2024, 04:29:35 PM

Aldığı tazminatları duymuştum ama bu kadar net rakamlar içerecek şekilde okumamıştım. Şaka maka adam tazminat kralıymış, çoğu kişinin futbolcuyken kazanamadığı parayı sadece takımdan ayrılmaları sayesinde kazanmış.
Geçmişe bakınca geleceği gören kişiye kahin denmez, şu anda kahinlik yapmıyoruz ama nelerle karşılaşabileceğimizi az çok tahmin edebiliyoruz. Bu senaryonun sonunda Ali KOÇ cebinden yüklü bir şeyler ödeyebilir gibi geliyor. Four Seasons'ta takılıp tatil yaparak takım için bir şeyler katamazsınız Smiley

2018 yılında Manchester United'dan kovulduktan sonra aldığı tazminatı sonuna kadar hak etti Mou.O takım ile Avrupa ligini kazanıp Premier ligi 2.sırada bitirmişti ancak takım sahipleri bunu yeterli görmedi şuan Manchester United'ın ne halde olduğunu görüyorsunuz.  Grin Fenerbahçe ile anlaşmadan önce de sık sık aldığı tazminatlar gündeme gelmişti Fenerbahçe yönetiminde aklı selim biri olsaydı önlem almıştır derdim ama öyle biri olmadığı için muhtemelen bu listeye Fenerbahçe de dahil olabilir.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
October 24, 2024, 01:38:37 PM
Adam açık net buraya temiz para yemeye gelmiş, tazminatını alır gider Arabistan'a bu adam.
Fenerbahçe'den bu sene de bir cacık olmayacağı belli oluyor, takımda ruh yok, yönetim desen daha beter.
En-Nesyri Fenerbahçe'de 20 milyonluk bir ponzi gibi duruyor an itibari ile, geçmiş olsun.

Galatasarayımızın rakibi yine Galatasaray olacak bana kalırsa. Geçen sezondan daha kolay bi sezon olabilir bu sezon. Fenerbahçe erken havlu atarsa. Beşiktaş bi kaç kaos daha yaşarsa. Galatasaray Icardi, Osimhen aynı anda nasıl oynar sorunsallarıyla boğuşur. Birinin yedek olabileceği simülasyondayız. Bayadan beri böyle bi kadromuz olmamıştı. Şampiyonluğa hiç bu kadar kesin gözle baktığımı hatırlamıyorum.

Jose Mourinho baya bi tazminatlarıyla ünlüdür. Bi haber paylaşayım. Baya konuşuluyor bu konu son günlerde. Listesine Fenerbahçe'yi eklemeden durmaz bana kalırsa. Dünya devlerini bile boş geçmemiş. Fenerbahçe kolay bi av olur onun için.

Görev aldığı takımlardan tazminat alarak ayrılan Mourinho, bu şekilde dahi büyük paralar kazandı. Şu ana kadar 2007'de Chelsea'den 18 milyon Sterlin, 2013'te Real Madrid'den 17 milyon Sterlin, 2015'te tekrar Chelsea'den 12.5 milyon Sterlin, 2018'te Manchester United'dan 17 milyon Sterlin, 2021'de Tottenham'dan 18 milyon Sterlin tazminat alan Jose Mourinho son olarak da Roma'dan 3 milyon Sterlin kazandı.

Tecrübeli teknik adam şu ana kadar 85.5 milyon Sterlin tazminat kazandı.
https://beinsports.com.tr/haber/ayriliklarla-servet-kazandi-mourinhonun-dev-tazminatlari

Aldığı tazminatları duymuştum ama bu kadar net rakamlar içerecek şekilde okumamıştım. Şaka maka adam tazminat kralıymış, çoğu kişinin futbolcuyken kazanamadığı parayı sadece takımdan ayrılmaları sayesinde kazanmış.
Geçmişe bakınca geleceği gören kişiye kahin denmez, şu anda kahinlik yapmıyoruz ama nelerle karşılaşabileceğimizi az çok tahmin edebiliyoruz. Bu senaryonun sonunda Ali KOÇ cebinden yüklü bir şeyler ödeyebilir gibi geliyor. Four Seasons'ta takılıp tatil yaparak takım için bir şeyler katamazsınız Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
October 24, 2024, 12:16:30 PM
Yunus Akgün'e verilen ceza belli oldu. TFF Yunus Akgün'e 117 bin Türk lirası ceza verdi.Türkiye Futbol Federasyonunun ceza verirken ki standart farklılığı artık tüm takımlar için ciddi sorun teşkil eder hale geldi.117 bin lirayı gören Yunus Akgün herhalde akşam yemekte tatlı söylemekten vazgeçmiştir bu cezanın onun üzerinde ki en büyük etkisi bu olur.

Maçkoliğin yaptığı habere göre ;

Yapılan açıklamada, "GALATASARAY A.Ş. sporcusu YUNUS AKGÜN, her ne kadar FDT’nin 41. Maddesi nedeniyle sevk edilmiş ise de, bahse konu sosyal medya paylaşımının sevk maddesi kapsamında değerlendirilemeyecek sınırlı bir bölüm içerdiği ve paylaşım içeriğinin sevk maddesinin unsurlarını taşımadığı ancak eylemin bu haliyle de sportmenliğe aykırı hareket niteliğinde olduğu anlaşıldığından FDT’nin 36/2. ve 35/4. maddesi uyarınca 117.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (ceza tayinine yer olmadığı yönünde iki karşı oy ile oyçokluğu)" denildi.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
October 23, 2024, 01:21:19 PM
Adam açık net buraya temiz para yemeye gelmiş, tazminatını alır gider Arabistan'a bu adam.
Fenerbahçe'den bu sene de bir cacık olmayacağı belli oluyor, takımda ruh yok, yönetim desen daha beter.
En-Nesyri Fenerbahçe'de 20 milyonluk bir ponzi gibi duruyor an itibari ile, geçmiş olsun.

Galatasarayımızın rakibi yine Galatasaray olacak bana kalırsa. Geçen sezondan daha kolay bi sezon olabilir bu sezon. Fenerbahçe erken havlu atarsa. Beşiktaş bi kaç kaos daha yaşarsa. Galatasaray Icardi, Osimhen aynı anda nasıl oynar sorunsallarıyla boğuşur. Birinin yedek olabileceği simülasyondayız. Bayadan beri böyle bi kadromuz olmamıştı. Şampiyonluğa hiç bu kadar kesin gözle baktığımı hatırlamıyorum.

Jose Mourinho baya bi tazminatlarıyla ünlüdür. Bi haber paylaşayım. Baya konuşuluyor bu konu son günlerde. Listesine Fenerbahçe'yi eklemeden durmaz bana kalırsa. Dünya devlerini bile boş geçmemiş. Fenerbahçe kolay bi av olur onun için.

Görev aldığı takımlardan tazminat alarak ayrılan Mourinho, bu şekilde dahi büyük paralar kazandı. Şu ana kadar 2007'de Chelsea'den 18 milyon Sterlin, 2013'te Real Madrid'den 17 milyon Sterlin, 2015'te tekrar Chelsea'den 12.5 milyon Sterlin, 2018'te Manchester United'dan 17 milyon Sterlin, 2021'de Tottenham'dan 18 milyon Sterlin tazminat alan Jose Mourinho son olarak da Roma'dan 3 milyon Sterlin kazandı.

https://beinsports.com.tr/haber/ayriliklarla-servet-kazandi-mourinhonun-dev-tazminatlari
Fenerbahçe bunun son kurbanı olabilir elbette ama o kadar çok para harcatacak ki takıma başarısız bir maçlarında direkt takımdan gönderilmez. Muhtemelen Erik Ten Hag’ın İngiltere’de katlanıldığı sabrı boyunca Fenerbahçe Mourinho’ya sabredecek. Aziz Yıldırım eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktu ama Mourinho tamamen beklentilerin altında kalan bir hoca izlenimini verdi bizlere.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
October 23, 2024, 12:52:14 PM

legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
October 22, 2024, 03:16:27 PM
Galatasaray Beşiktaş derbisi öncesi ortam iyice kızışıyor. Az önce Yunus Akgün İnstagram'dan yaptığı paylaşım sonrasında PFDK'ya sevk edildi.
açıklama şu şekilde;

"TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu YUNUS AKGÜN'ün aynı müsabaka sonrası sosyal medya hesabından (Instagram) yapmış olduğu paylaşımda yer alan "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 22.10.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
"

kaynak: https://arsiv.mackolik.com/Haber/251579/Yunus-Akgun-PFDKye-sevk-edildi

maçkolik biraz resmi anlatmış, daha detaylı bilgi ise şurada yazıyor;

https://www.bayburtmedya.com/yunus-akgun-hakaret-gerekcesiyle-pfdkya-sevk-edildi/106250/

Derbi öncesinde Yunus Akgün'e verilecek olan bu anlamsız cezayı anlamıyorum sanıyorum Galatasaray'ın rakipleriyle puan farkını açıp ligin heyecanının kaçmasını istemiyorlar.Yunus mevcut formuyla Galatasaray için kritik öneme sahip bir oyuncu.Yine de Galatasaray'ın kadro kalitesi ligin çok üzerinde İcardi-Osimhen-Bats forvet hattı şuan Real Madrid,Bayern Münih gibi şampıyonlar liginin en iddialı takımlarında olsa kimse şaşırmazdı.
Açık bir şekilde hakaret ve küfür varsa arka planda çalan şarkıda aldığı cezayı hak etmiş. Oyuncuların hakaret ve küfür içermeden atışmalar yapmalarını anlayabilirim diğer türlüsü aşırıya kaçıyor. Maçta olsa iyi olurdu artık yapacak bir şey yok artık paylaşım yapmadan önce bir kaç kez düşünür.
sr. member
October 22, 2024, 02:33:34 PM
Galatasaray Beşiktaş derbisi öncesi ortam iyice kızışıyor. Az önce Yunus Akgün İnstagram'dan yaptığı paylaşım sonrasında PFDK'ya sevk edildi.
açıklama şu şekilde;

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu YUNUS AKGÜN'ün aynı müsabaka sonrası sosyal medya hesabından (Instagram) yapmış olduğu paylaşımda yer alan "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 22.10.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
"

https://www.bayburtmedya.com/yunus-akgun-hakaret-gerekcesiyle-pfdkya-sevk-edildi/106250/

Derbi öncesinde Yunus Akgün'e verilecek olan bu anlamsız cezayı anlamıyorum sanıyorum Galatasaray'ın rakipleriyle puan farkını açıp ligin heyecanının kaçmasını istemiyorlar.Yunus mevcut formuyla Galatasaray için kritik öneme sahip bir oyuncu.Yine de Galatasaray'ın kadro kalitesi ligin çok üzerinde İcardi-Osimhen-Bats forvet hattı şuan Real Madrid,Bayern Münih gibi şampıyonlar liginin en iddialı takımlarında olsa kimse şaşırmazdı.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
October 22, 2024, 02:16:15 PM
açıklama şu şekilde;

"

Oyuncuların bu tarz paylaşımlar yapmasını doğru bulmuyorum ancak sosyal medya paylaşımlarının aşırıya kaçmadığı sürece cezalandırılması doğru değil bir süre sonra bunun önünü alamazsınız ayrıca hafif trash talklar ben doğru bulmasamda çoğunluğun sevdiği ve rekabeti artıran unsurlar arasında yer alıyor.
jr. member
Activity: 56
Merit: 80
October 22, 2024, 01:09:50 PM
açıklama şu şekilde;

"

sr. member
October 21, 2024, 01:36:19 PM
Galatasaray önümüzdeki beşiktaş maçını da kazanırsa ezeli rakiplerine maç fazlasıyla 8 puan fark atmış olacak. Ligin ilk 10 haftasında 8 puan fark atıp 2 derbi kazanan bir takım da şampiyonluğu asla vermez. Türkiye ligini biraz tanıyorsam bu maç berabere biter ve ligin seyir zevki arttırılır. Diğer türlü Galatasaray Nisan'da şampiyonluğunu ilan eder.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
October 21, 2024, 12:12:36 PM
Fenerbahçe'nin bu sene ki şampıyonluk şansı bana göre bitmiş durumda çok erken diyenler olabilir ama taraftarın bir çoğu havlu attı bile gelecek haftalarda Kadıköy'de Fenerbahçe geriye düşerse protestoların başlayacağına eminim.Mourinho hamlesi oldukça riskliydi ve maalesef başarılı olmadı.20 milyon euroya alınan forvetin daha gelmeden çöp olduğunu söylüyordum ve benim gördüğüm şeyi Fenerbahçe yönetimi göremedi Cengiz ve Yusuf'a harcanan yaklaşık 50 milyon euro ile çok daha büyük işler yapılabilirdi.
Yusuf kim ben hatırlamıyorum Smiley En Neysri doğru şimdi hatırladım. Cengiz’den Fenerbahçe hiç bir verim alamadı. Sadece o değil, Çağlardan da verim alamadı ve sakatlıkları çocuğu rahat bırakmadı. Öte yandan Galatasaray hücum bölgesinde ferrari gibi kadro kurarken Fenerbahçe Mourinho istiyormuş diye En Neysri’yi getirdi. Hiç bir işe yaramayan bir oyuncu gibi görünüyor şu an.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
October 21, 2024, 11:24:11 AM
Fenerbahçe'nin bu sene ki şampıyonluk şansı bana göre bitmiş durumda çok erken diyenler olabilir ama taraftarın bir çoğu havlu attı bile gelecek haftalarda Kadıköy'de Fenerbahçe geriye düşerse protestoların başlayacağına eminim.Mourinho hamlesi oldukça riskliydi ve maalesef başarılı olmadı.20 milyon euroya alınan forvetin daha gelmeden çöp olduğunu söylüyordum ve benim gördüğüm şeyi Fenerbahçe yönetimi göremedi Cengiz ve Yusuf'a harcanan yaklaşık 50 milyon euro ile çok daha büyük işler yapılabilirdi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
October 21, 2024, 10:52:57 AM
Arkadaş nasıl sen berabere kalırsın ya hani çok iyi kadro kurulmuştu Jose Mourinho falan da hikaye ya İsmail Kartal bu sene olsa daha iyi kadro seçimleriyle sahaya çıkardı dünkü maçta Dzeko berbattı sahada yürüyordu ama hala oynatıyordu Jose Mourinho bu sene de şampiyonluk hikaye ya
legendary
October 21, 2024, 09:40:01 AM
Pages:
Jump to: