Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 3. (Read 32262 times)

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
February 03, 2025, 04:31:33 PM
Okan Buruk maç sonu delikanlı gibi çıkıp açıklama yapamıyor.
Neymiş Torreira komik bir kart görmüş. Kaç haftadır görmüyor görmüyor denilmiş ya ondan dolayı görmüş.
Muslera ile Abdülkerim neden görmüş. Neymiş vakit geçirmekten dolayı.
La çık de ki Adana Demirspor maçı daha kolay o maçta kart sıkıntısı gitsin diye yaptık de helal diyeyim. Çıkıp amcik amcik açıklamalar. Umarım Adana Demirspor bu durumu görür de gerekeni yapar
Belli mi olur futbol bu. Bastırır bastırır atamazsın bir kere gelir gol atar gider. Bu hafta yaptıklarınin bedelini öder.

Ne demesini bekliyorsun açıklamada? Futboldan gram anlamıyor musun yoksa işine mi gelmiyor, git dünyanın bütün takımlarında kolay rakibi karşı ceza kartı sınırında olan bütün oyuncular bir önceki maç kart görür ki bir sonraki maçlarda sıkıntı çıkmasın. Hiç birinin de teknik direktörü bilerek yedi diye açıklama yapmaz, yapamaz çünkü cezası var.
Mourinho delikanlıysa böyle bir durum olduğunda erkek gibi amcık amcık açıklama yapmaz konuşur umarım. Bekleriz sahneye.

Galatasaray yine kötü oynadı, hakem kötüydü iki taraf içinde, iki takımın kayrıldığını söylüyorum zaten çünkü bu iki takım üzerinden dönüyor bütün paralar ve ipleri koparttırmıyorlar aralarındaki.
Yabancı fifa kokartlı orta hakem de gelse bir nebze düzelecek lig, oyuncuların kendisini yere atması falan biter en azından, oyun devamlılığı uzun olan maçlar izleriz, ve ligin kalitesi artar.

Yabancı hakem gelecekse de kaliteli olanlar gelmeli. Ben federasyonun yerinde olsam derbi için Alman ya da italyan Fransız sa olabilir en iyi hakemini getirir GS FB derbisini yönettirirdim. Maçtan sonra kimse çıkıp ta hakem şu bu diyemez. Yoksa bizim ligin kalitesi yerlerde geziyor ve her maç hakem de hakem konuşuluyor.
Zaten maça kim atanırsa 3-4 gün önceden başlanıyor yok bizim şu maçta şunu verdi bu maçta bu oldu. Bunu önlemenin tek yolu varsa imkân her hafta GS FB maçlarını yabancı hakem yönetsin ses kesilir en azından.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
February 03, 2025, 03:59:56 PM
Neymiş Torreira komik bir kart görmüş. Kaç haftadır görmüyor görmüyor denilmiş ya ondan dolayı görmüş.
La çık de ki Adana Demirspor maçı daha kolay o maçta kart sıkıntısı gitsin diye yaptık de helal diyeyim. Çıkıp amcik amcik açıklamalar. Umarım Adana Demirspor bu durumu görür de gerekeni yapar
Belli mi olur futbol bu. Bastırır bastırır atamazsın bir kere gelir gol atar gider. Bu hafta yaptıklarınin bedelini öder.

Ne demesini bekliyorsun açıklamada? Futboldan gram anlamıyor musun yoksa işine mi gelmiyor, git dünyanın bütün takımlarında kolay rakibi karşı ceza kartı sınırında olan bütün oyuncular bir önceki maç kart görür ki bir sonraki maçlarda sıkıntı çıkmasın. Hiç birinin de teknik direktörü bilerek yedi diye açıklama yapmaz, yapamaz çünkü cezası var.
Mourinho delikanlıysa böyle bir durum olduğunda erkek gibi amcık amcık açıklama yapmaz konuşur umarım. Bekleriz sahneye.

Galatasaray yine kötü oynadı, hakem kötüydü iki taraf içinde, iki takımın kayrıldığını söylüyorum zaten çünkü bu iki takım üzerinden dönüyor bütün paralar ve ipleri koparttırmıyorlar aralarındaki.
Yabancı fifa kokartlı orta hakem de gelse bir nebze düzelecek lig, oyuncuların kendisini yere atması falan biter en azından, oyun devamlılığı uzun olan maçlar izleriz, ve ligin kalitesi artar.
jr. member
Activity: 45
Merit: 13
February 03, 2025, 03:34:32 PM
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
February 03, 2025, 02:19:55 PM
Fenerbahçe maçın başında pek etkili değildi fakat bir süre sonra toparlanmaya başladı ve rizespor da bunun karşısında zorlanarak hataya sürüklendi. İlk kırmızı kart hatasız bir şekilde doğru ki zaten bu karttan sonra oyun değişti. Bence hakem ve VAR gayet güzel yönetti karşılaşmayı ama Fenerbahçe’nin oyunu orta açmaktan ibaret olmamalı. 9 kişi takıma ikinci yarıda gol atmak için orta açarak gol atamazsınız. Şut çeken oyuncuların varken ortayla zar zor gol bulundu.

İlk yarı ben de skoru 2-0 Rizespor lehine görünce çok şaşırdım ve Galatasaray için büyük şans vardı aslında.  Grin  Ancak Fenerbahçe yine de maçı çevirdi ki kırmızı kartların etkisi da baya büyüktü. İlk kırmızı bence de doğruydu çok net bir ikinci sarı var orada. Yalnız 2. kırmızı kart bence hatalı. Eğer diğer liglerde, Şampiyonlar Ligi'nde vs. küfür içerikli sözlere kırmızı verilmiyorsa bizde de böyle olmalı. Yani evet zamanında Fred'e bu sebepten çıkan kırmızı kartın da hatalı olduğuna inanıyorum.

Fenerbahçe'nin inatla orta açması belki de En-Nesyri'ye gol attırma çabası da olabilir. Kafasını çok iyi ama ayaklarını da bir o kadar kötü kullanan bir oyuncu açıkçası.
Küfür olayını bir şekilde kart rengini belirlemeleri lazım. Bilmiyorum ama fred’in dediği stupid card veya foul imiş ama ghezzal küfür ettiğini doğruladı. Yani bunun bir kıstası olmalı madem öyle herkese aynı şekilde davranacaksın. Fenerbahçe’nin sadece En-Nesyri’ye gol attırmak ana görevi olmamalı. Takımda çok iyi şut çeken oyuncular var. İrfan olsun,Talisca olsun vs. Bunların da kapanan savunmaya karşı şut denemeleri olmalı.
Maçta 4 tane sanırım direkten dönen topu oldu Fenerbahçe’nin ama 9 kişi kalmış rakibi de rahatlıkla geçmelilerdi. Ucu ucuna geçiyorsan 9 kişilik takımı taktikte de hata vardır. Mourinho yüksek top denemesine ısrarla devam ediyordu. Ara toplarla yorulan defansı cezalandırma daha iyi taktik olabilirdi. Neyse, yine 3 puanı aldılar en azından kayıpsız atlattılar bu haftayı bir şekilde.
Mourinho çok değişik bir adam. Gerçekten kafasında ne planladığıyla alakalı net bir şey bulmak zor çünkü aldığı yeni stoperleri direkt olarak bu maçta 11 başlattı. 2 golde de yeni transferlerin pozisyon hatası vardı fakat bu telafi edilebilir bir durum. Skriniar’ın etkisi ise sonradan ortaya çıktı. Penaltıyı o kazandırdı ve gerçekten mücadelesi taktire şayandı. Tek defans oyuncusu olarak o kalmıştı maç sonunda 9-1-1 gibi bir dizilim vardı yani

Dostum dizilim lerde kaleci sayılmaz 9-1-1 = 11 yapar 😉
Sen 1-1-8 demek istedin galiba.
Önce defans sonra orta saha sonra hücum hatta yazılır.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
February 03, 2025, 10:12:04 AM
Fenerbahçe maçın başında pek etkili değildi fakat bir süre sonra toparlanmaya başladı ve rizespor da bunun karşısında zorlanarak hataya sürüklendi. İlk kırmızı kart hatasız bir şekilde doğru ki zaten bu karttan sonra oyun değişti. Bence hakem ve VAR gayet güzel yönetti karşılaşmayı ama Fenerbahçe’nin oyunu orta açmaktan ibaret olmamalı. 9 kişi takıma ikinci yarıda gol atmak için orta açarak gol atamazsınız. Şut çeken oyuncuların varken ortayla zar zor gol bulundu.

İlk yarı ben de skoru 2-0 Rizespor lehine görünce çok şaşırdım ve Galatasaray için büyük şans vardı aslında.  Grin  Ancak Fenerbahçe yine de maçı çevirdi ki kırmızı kartların etkisi da baya büyüktü. İlk kırmızı bence de doğruydu çok net bir ikinci sarı var orada. Yalnız 2. kırmızı kart bence hatalı. Eğer diğer liglerde, Şampiyonlar Ligi'nde vs. küfür içerikli sözlere kırmızı verilmiyorsa bizde de böyle olmalı. Yani evet zamanında Fred'e bu sebepten çıkan kırmızı kartın da hatalı olduğuna inanıyorum.

Fenerbahçe'nin inatla orta açması belki de En-Nesyri'ye gol attırma çabası da olabilir. Kafasını çok iyi ama ayaklarını da bir o kadar kötü kullanan bir oyuncu açıkçası.
Küfür olayını bir şekilde kart rengini belirlemeleri lazım. Bilmiyorum ama fred’in dediği stupid card veya foul imiş ama ghezzal küfür ettiğini doğruladı. Yani bunun bir kıstası olmalı madem öyle herkese aynı şekilde davranacaksın. Fenerbahçe’nin sadece En-Nesyri’ye gol attırmak ana görevi olmamalı. Takımda çok iyi şut çeken oyuncular var. İrfan olsun,Talisca olsun vs. Bunların da kapanan savunmaya karşı şut denemeleri olmalı.
Maçta 4 tane sanırım direkten dönen topu oldu Fenerbahçe’nin ama 9 kişi kalmış rakibi de rahatlıkla geçmelilerdi. Ucu ucuna geçiyorsan 9 kişilik takımı taktikte de hata vardır. Mourinho yüksek top denemesine ısrarla devam ediyordu. Ara toplarla yorulan defansı cezalandırma daha iyi taktik olabilirdi. Neyse, yine 3 puanı aldılar en azından kayıpsız atlattılar bu haftayı bir şekilde.
Mourinho çok değişik bir adam. Gerçekten kafasında ne planladığıyla alakalı net bir şey bulmak zor çünkü aldığı yeni stoperleri direkt olarak bu maçta 11 başlattı. 2 golde de yeni transferlerin pozisyon hatası vardı fakat bu telafi edilebilir bir durum. Skriniar’ın etkisi ise sonradan ortaya çıktı. Penaltıyı o kazandırdı ve gerçekten mücadelesi taktire şayandı. Tek defans oyuncusu olarak o kalmıştı maç sonunda 9-1-1 gibi bir dizilim vardı yani
hero member
Activity: 868
Merit: 698
Enjoy 500% bonus + 70 FS
February 03, 2025, 07:49:00 AM

legendary
February 03, 2025, 07:20:44 AM

legendary
February 03, 2025, 07:17:46 AM

İlk yarı ben de skoru 2-0 Rizespor lehine görünce çok şaşırdım ve Galatasaray için büyük şans vardı aslında.  Grin  Ancak Fenerbahçe yine de maçı çevirdi ki kırmızı kartların etkisi da baya büyüktü. İlk kırmızı bence de doğruydu çok net bir ikinci sarı var orada. Yalnız 2. kırmızı kart bence hatalı. Eğer diğer liglerde, Şampiyonlar Ligi'nde vs. küfür içerikli sözlere kırmızı verilmiyorsa bizde de böyle olmalı. Yani evet zamanında Fred'e bu sebepten çıkan kırmızı kartın da hatalı olduğuna inanıyorum.

O zaman yanlışa yanlışla devam edelim bu böyle gelip gitsin sonra adalet istiyoruz, herkese eşit davransın hakemler diyelim.
Eeee bu anadolu takımları takım değil mi, sadece bu iki s.kik takım mı var ligde de anadolu takımlarının ırzına geçiyorlar her hafta. Bence anadolu takımları için ayrı bi lig açılsın.

Fener bok gibi oynuyor, Galatasaray'da aynı şekilde son 4-5 haftadır, valla sıktılar artık, dünya kadar para verip oyuncu getiriyorsunuz oynadıkları oyuna bak, rezalet.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
February 03, 2025, 06:06:21 AM

legendary
February 03, 2025, 03:08:26 AM
hero member
Enjoy 500% bonus + 70 FS
February 02, 2025, 04:25:33 PM
Bugün oynanan maçlarda Göztepe, iç sahada Alanyaspor’a 3 puan kaybetti. Avrupa kupaları hedefleyen bir takım için kabullenilmeyecek bir hataydı bu. Güçlü kadrosuyla Çaykur Rize harika başladığı maçta 2 kırmızı kart gördükten sonra 3-2 yenilerek haftayı yenilgi ile tamamladı. Samsunspor ise Başakşehir’den 4 gol yiyerek büyük bir yenilgi aldı. Yarın ise kapanış maçında Gaziantep’te Galatasaray maça çıkacak. Favori elbette Galatasaray.
sr. member
Activity: 770
Merit: 442
February 02, 2025, 04:12:29 PM
Berbat bir lig olmaya başladı burası, iki büyük takım kayrılıyor, bugün kayrılan takımı gördük, hakem doğradı biçti Rizespor'u, adamların puanını çaldılar. Bu türk hakemler kadar rezil insanlar yok.
Fenerliler GS'ye de yapılıyor bunlar diyorlar o zaman temiz lig istiyoruz algısı yapmayacaksınız, yapı var belli iki takıma çalışıyor.
Acun çıkıp açıklama yapsa keşke hakem hakkında valla çok iyi olur ama olumlu yönde yorum yaptı gibi bir şey.
Fenerbahçelilere gerçekten üzülüyorum her hafta kan revan içinde maç izliyorlar, keyifle izledikleri bir maç yok sanırım, şu takımın oyunundan gram keyif almıyorum şahsen.
Bence Fenerbahçe taraftarları da bu oyundan mutlu değildir. Hakemin bariz hataları neticesinde Rizespor’un elinden 3 puan çalındı. Penaltı, penaltı değil üstelik kırmızı kart da gösterildi. İkinci kırmızı kart ise tamamen rezaletti. Fenerbahçe’ye alın artık bu maçı dedi hakem. Fenerbahçe de 9 kişi kalan rakibe gol atan En Nesyri forma çıkardı sanırsın tur atlattı.
legendary
February 02, 2025, 03:12:29 PM
Berbat bir lig olmaya başladı burası, iki büyük takım kayrılıyor, bugün kayrılan takımı gördük, hakem doğradı biçti Rizespor'u, adamların puanını çaldılar. Bu türk hakemler kadar rezil insanlar yok.
Fenerliler GS'ye de yapılıyor bunlar diyorlar o zaman temiz lig istiyoruz algısı yapmayacaksınız, yapı var belli iki takıma çalışıyor.
Acun çıkıp açıklama yapsa keşke hakem hakkında valla çok iyi olur ama olumlu yönde yorum yaptı gibi bir şey.
Fenerbahçelilere gerçekten üzülüyorum her hafta kan revan içinde maç izliyorlar, keyifle izledikleri bir maç yok sanırım, şu takımın oyunundan gram keyif almıyorum şahsen.
jr. member
Activity: 45
Merit: 13
February 02, 2025, 03:00:46 PM
Verilen penaltı çok ucuz ama aynısı Mertens'e de olsa verilirdi.
Baştan sona yanlış bence onu da  belirteyim.
Fenerbahçe kötü top oynuyor. Rakip 9 kişi kalmasa bu maçtan 3 puan ile ayrılamazdı. Hakem aynı kartları Fenerbahçe'ye vermez veremez.
Amrabat pozisyonunda ben kırmızıya daha yakınım. Bu lig kalitesiz. Hele alt ligler var ya aman Allah'ım stada gidip verilen paralara yazık. Yerde yatan kalkmaz bir şey yokken iki saat yatar. Faul ofsayf aut atışları törenle kullanılır.
Kısacası Türk Ligi'nden bir cacık olmaz.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
February 02, 2025, 01:24:34 PM
Abi iğrenç bir maçtı ya bir Fenerbahçeli olarak bu hakem kırmızı kartlarıyla ben maç kazanmak istemezdim bu fenere kim şampiyon olur der sizce ? Böyle oyun mu olur? Berbat bir takım Rize 2 golü pat pat atınca sesi kesildi sonra beleş bir penaltı arkasından da kırmızılar beleş bu hakem kariyerini bitirdi bence
full member
Activity: 154
Merit: 201
February 02, 2025, 01:19:40 PM
umarım gese falan diye dolaşanlar şu maçtan sonra fenerbahçe'nin nasıl yarışta tutulmaya çalıştığını anlamışlardır. 23 şubat gününe tam 3 hafta kaldı, zevkle bekliyor olacağım. bu maçtaki 2 kırmızı karttan, verilmeyen kartlardan ve penaltıdan bahsetmeyeceğim. bekliyorum, derbide gün yüzüne çıkacağını umuyorum.
legendary
Activity: 2856
Merit: 1588
February 02, 2025, 01:10:11 PM
Fenerbahçe yine taraftarlarına saç baş yolduruyor. 30’dan fazla şut çekiyorsun, top hep sende ama gol var mı? Yok. Attığın goller penaltıdan geliyor, normal bir gol atamamak ne demek ya. Rakip takım maçın yarısında 10 kişi oynamış, son 10 dakika 9 kişiye düşmüş. Tüm gücünle saldırıyorsun sözde ama sonuç yok.
Son dakikaya kadar millete kalp krizi geçirtecekler. Neyse son anlarda gol attılar da durumu toparladılar, yoksa gerçekten çok yazık olacaktı manasız bir şekilde puan kaybetmiş olacaklardı Smiley
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
February 02, 2025, 12:09:01 PM
40 senedir hakkımızı yiyen hakemler emekli olunca böyle günah çıkarıyor.
Ali Palabıyık Beşiktaş maçında vermediği penaltıyı anlatıyor: https://www.facebook.com/reel/1816445599101966
Yatacak yeriniz yok. O çaldığınız şampiyonlukların hepsinin hesabı inanıyorsanız öbür tarafta sorulacak. Bu tarafta adaletin kırıntısı bile olmadığını çok iyi biliyorsunuz ondan bu kadar rahatsınız. Milyonlarca insan bu yaşattıklarınıza küfrediyor.
full member
Activity: 154
Merit: 201
February 01, 2025, 03:50:20 PM
Morata transferinde sona gelmişiz. 19.30'da İstanbul'a gelecekmiş diye duydum. Milan Santiago Gimenez ile resmi anlaşmaya vardığı için Morata transferindeki tek pürüz de ortadan kalkmış oldu.

Peki bu transfer çok mu gerekliydi? Osimhen'den sonrasını düşünerek yapılmış bir transfer diye tahmin ediyorum. Hadi neyse diyeyim o yüzden ama Okan Buruk'un yönetime defansı güçlendirmek için bir baskı yapması lazım. Madem Jelert oynamayacak ve çok gol yemeye devam ediyoruz demek ki bir şeylerin değişmesi gerekiyor.  Sad  Bu arada bizim ligde sıradaki maç Gaziantep deplasmanıymış. Rakip iç saha maçlarını şu ana kadar çok iyi oynamış. Umarım batırmadan 3 puanı alırız.
Galatasaray yönetimine şunları sormak lazım: Takımın ilk önceliği gerçekten Morata mı? Bu transfer zaten planlanıyor muydu yoksa taraftarın baskısından dolayı ortamı sakinleştirmek için mi yapıldı? 10 gün sonra bitecek ara transfer dönemi için tek hamleniz bu muydu? bence şu anki durum hiç yeterli değil, hala derinlikte büyük sıkıntılar var. Lemina'da da büyük gelişmeler olduğu söyleniyor ama onu bile saysak en az 2 transfer daha lazım. ayrıca dört tane forvetimiz olsa ne olur ki 3-0 yaptığımız maçta bile rahat olamayacaksak?
hero member
Enjoy 500% bonus + 70 FS
February 01, 2025, 03:22:56 PM
Morata transferinde sona gelmişiz. 19.30'da İstanbul'a gelecekmiş diye duydum. Milan Santiago Gimenez ile resmi anlaşmaya vardığı için Morata transferindeki tek pürüz de ortadan kalkmış oldu.

Peki bu transfer çok mu gerekliydi? Osimhen'den sonrasını düşünerek yapılmış bir transfer diye tahmin ediyorum. Hadi neyse diyeyim o yüzden ama Okan Buruk'un yönetime defansı güçlendirmek için bir baskı yapması lazım. Madem Jelert oynamayacak ve çok gol yemeye devam ediyoruz demek ki bir şeylerin değişmesi gerekiyor.  Sad  Bu arada bizim ligde sıradaki maç Gaziantep deplasmanıymış. Rakip iç saha maçlarını şu ana kadar çok iyi oynamış. Umarım batırmadan 3 puanı alırız.
Morata iyi transfer Türkiye’ye göre. Osimhen gidecek bunu düşününce. 65 milyon Euro teklif etmiş Galatasaray ama Napoli red etmiş. Bunun yerine sanırım Morata iyi alternatif olabilir. Galatasaray için forvet zaten büyük sorun değil, Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri yapsaydılar bence daha iyi bir defans bölgesi oluşturabilirlerdi. Belki Bayern’de şans bulamayan Sacha için tekrar bir nabız yoklayabilirlerdi. Bekler büyük sorun.
Pages:
Jump to: