Neymiş Torreira komik bir kart görmüş. Kaç haftadır görmüyor görmüyor denilmiş ya ondan dolayı görmüş.
Muslera ile Abdülkerim neden görmüş. Neymiş vakit geçirmekten dolayı.
La çık de ki Adana Demirspor maçı daha kolay o maçta kart sıkıntısı gitsin diye yaptık de helal diyeyim. Çıkıp amcik amcik açıklamalar. Umarım Adana Demirspor bu durumu görür de gerekeni yapar
Belli mi olur futbol bu. Bastırır bastırır atamazsın bir kere gelir gol atar gider. Bu hafta yaptıklarınin bedelini öder.
Ne demesini bekliyorsun açıklamada? Futboldan gram anlamıyor musun yoksa işine mi gelmiyor, git dünyanın bütün takımlarında kolay rakibi karşı ceza kartı sınırında olan bütün oyuncular bir önceki maç kart görür ki bir sonraki maçlarda sıkıntı çıkmasın. Hiç birinin de teknik direktörü bilerek yedi diye açıklama yapmaz, yapamaz çünkü cezası var.
Mourinho delikanlıysa böyle bir durum olduğunda erkek gibi amcık amcık açıklama yapmaz konuşur umarım. Bekleriz sahneye.
Galatasaray yine kötü oynadı, hakem kötüydü iki taraf içinde, iki takımın kayrıldığını söylüyorum zaten çünkü bu iki takım üzerinden dönüyor bütün paralar ve ipleri koparttırmıyorlar aralarındaki.
Yabancı fifa kokartlı orta hakem de gelse bir nebze düzelecek lig, oyuncuların kendisini yere atması falan biter en azından, oyun devamlılığı uzun olan maçlar izleriz, ve ligin kalitesi artar.
Yabancı hakem gelecekse de kaliteli olanlar gelmeli. Ben federasyonun yerinde olsam derbi için Alman ya da italyan Fransız sa olabilir en iyi hakemini getirir GS FB derbisini yönettirirdim. Maçtan sonra kimse çıkıp ta hakem şu bu diyemez. Yoksa bizim ligin kalitesi yerlerde geziyor ve her maç hakem de hakem konuşuluyor.
Zaten maça kim atanırsa 3-4 gün önceden başlanıyor yok bizim şu maçta şunu verdi bu maçta bu oldu. Bunu önlemenin tek yolu varsa imkân her hafta GS FB maçlarını yabancı hakem yönetsin ses kesilir en azından.