Küçük takımları yendiği için görevde olan Okan Buruk ile avrupada başarı imkansızdır . Türkiyede Fenerbahçe biraz kıpırdansa Türkiye lig kupasını da kaptırabilir
Aslında zaman zaman Tottenham, Manchester United gibi büyük takımları da yenmeyi başardık ama genel olarak söylediğinize katılıyorum. Ancak bu Galatasaray'a özel bir şey de değil. Türk takımlarının kronik sorunu.
Kendimi bildim bileli benzeri senaryolar izledim. Avrupa maçlarında takımlarımız saçma sapan takımlara karşı bile zorlanıp kaybedebiliyorlar. Bu da takımlarımızın Avrupa arenası için yeteri kadar kendini geliştiremediğini ortaya koyuyor.
Fenerbahçe konusuna gelirsek de bence Süper Lig'i bu sezon almaları çok zor. Biz dün Hatayspor'u ne kadar uğraşsak da yenemedik ve belki bu hafta sonucunda puan farkı da kapanabilir. Ancak uzun vadede ben Galatasaray kadar istikrar gösterebileceklerini sanmıyorum.
Bu arada dünkü maçta ofsayttan iptal olan bir golümüz bana güncel ofsayt kuralının ne kadar saçma olduğunu bir kez daha hatırlattı. Parmak ucu önde diye ofsayt mı olur? Tüm vücudun önde olması kuralına geçiş gündemdeydi ben destekliyorum.