Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 17. (Read 15566 times)

full member
Activity: 616
Merit: 118
bounty e katılanlardan pasaport istiyorlar mı ona göre b u hafta ıkartacağım
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Coin in piyasaya sürülmesi 2018 i bulacak herhalde. Bunlar ne ara kyc leri isteyecekde bountyleri dağıtacaklar.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
icosundan kucuk bir miktar aldım ama bu kyc olayı gözümü korkuttu. 2-3 hafta surermiş beklenen mailin gelmesi. zaten 3 ethereumluk yatırımım var bunun içinde pasaport ve  faturayla adamı fıtık ediyorlar.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Paranızı çöp edeceğinize pasaport çıkartın ne olur ne olmaz lazım olur zaten ayrıca bir tanıdığınızında pasaportunu kullanabilirsiniz. Utrust ekibinin bu yaptığı yanına kâr kalmaz.

Panel kısmından kullanıcı adı vs.. değiştirilebiliyor oradan değiştirip bir tanıdığınızın pasaportu ile girebilirsiniz KYC sürecine. Ama Utrust ekibi saçma sapan hareketleri ile şimdiden gözümde çok büyük eksiler almış durumda.

hocam ben aslında bu yaptıklarının çok saçma olduğunu düşünmüyorum pasaport dediğiniz şey sonuçta nedir ki, nasıl böyle büyük bir sorun haline getirelebiliyor her insanın hayatında mutlaka bir kere yurtdışına çıkması gerekiyor

Olay o değil önceden pasaporta falan gerek yok diyip paraları topladıktan sonra son dk kural değişikliğine gidiliyor ve pasaportunuzu göndermeniz gerekiyor diyorlar. Böyle saçmalık mı olur daha önce söyleseydiniz biz de katılmazdık pre-icoya. Ayrıca ben öğrenciyim 1,2 yıl içinde yurtdışına çıkmam mümkün değil dolayısıyla da kendi çapımda yapmış olduğum bu ufak yatırım için erkenden ve gereksiz yere 300-400 liraya pasaport çıkarıp paramı iyice çöp etmek istemiyorum.

Öğrencilerin pasaport harcı 80-90 lira gibi bir ücret olmalı. Öğrenciyken bu hizmetten faydalanın bence
full member
Activity: 462
Merit: 100
Paranızı çöp edeceğinize pasaport çıkartın ne olur ne olmaz lazım olur zaten ayrıca bir tanıdığınızında pasaportunu kullanabilirsiniz. Utrust ekibinin bu yaptığı yanına kâr kalmaz.

Panel kısmından kullanıcı adı vs.. değiştirilebiliyor oradan değiştirip bir tanıdığınızın pasaportu ile girebilirsiniz KYC sürecine. Ama Utrust ekibi saçma sapan hareketleri ile şimdiden gözümde çok büyük eksiler almış durumda.

hocam ben aslında bu yaptıklarının çok saçma olduğunu düşünmüyorum pasaport dediğiniz şey sonuçta nedir ki, nasıl böyle büyük bir sorun haline getirelebiliyor her insanın hayatında mutlaka bir kere yurtdışına çıkması gerekiyor

Olay o değil önceden pasaporta falan gerek yok diyip paraları topladıktan sonra son dk kural değişikliğine gidiliyor ve pasaportunuzu göndermeniz gerekiyor diyorlar. Böyle saçmalık mı olur daha önce söyleseydiniz biz de katılmazdık pre-icoya. Ayrıca ben öğrenciyim 1,2 yıl içinde yurtdışına çıkmam mümkün değil dolayısıyla da kendi çapımda yapmış olduğum bu ufak yatırım için erkenden ve gereksiz yere 300-400 liraya pasaport çıkarıp paramı iyice çöp etmek istemiyorum.
sr. member
Activity: 434
Bazı kişilerin .com'lu websitesi olmasında rağmen yazdığı blog yazıları kabul edilmemiş, yine bir takım oyunlar dönüyor. Kurallarda premium websitesi olanların 3 adete kadar blog yazabileceği söyleniyordu, Avirunes'i herkes beğenirdi ama ona da güven kalmadı
full member
Activity: 350
Merit: 171
Sanırım bounty/marketing için ayırdığımız parayı marketing'e harcadık bountycilere de öpücük vereceğiz gibi bir açıklama gelecek ekipten yakında Smiley
member
Activity: 83
Merit: 10
Bunun gibi projeler bountyden de icodanda soğutuyor adamı son dönem hep aynı muhabbet oluyor atlant,centra,utrust,kickico daha aklıma gelmeyen kaç tane proje var böyle.resmen süründürüyorlar bounty cileri

Hocam dur daha biz yolun başındayız konuşma böyle Tongue şaka bir yana birçok arkadaşımdan duyuyorum kampanyaların artık doğru dürüst kazandırmadığını umarım bu furya düzelir.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bunun gibi projeler bountyden de icodanda soğutuyor adamı son dönem hep aynı muhabbet oluyor atlant,centra,utrust,kickico daha aklıma gelmeyen kaç tane proje var böyle.resmen süründürüyorlar bounty cileri
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
2 ay beklemek kötü olmuş ama fiyata etkisi olursa iyi olabilir belki.Şu sıkıntılı dönemde çıkması panikle fiyatın düşmesine neden olabilir.Sular durduğunda piyasaya çıkması iyi olur gibi.Hayırlısı beklemedeyiz.... Smiley
sr. member
Activity: 361

Ayrımcılık yapıyorlar bazı ülkelerin ehliyeti , bazı ülkelerin kimliğini kabul ederken türkiye ve bazı ülkelerin yatırımcıların niye pasaport istiyorlar . Bu ayrımcılığa uyuz oluyorum ben sadece.

Hocam ülkemiz bence de riskli ülkeler kategorisinde bulunuyor ben Türkiye üzerinden çok fazla kara para aklama ve Bitcoin üzerinden çok fazla dolandırıcılık haberi duymuş biri olarak yaptıklarını desteklemesem de karşı çıkamıyorum.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io

Ayrımcılık yapıyorlar bazı ülkelerin ehliyeti , bazı ülkelerin kimliğini kabul ederken türkiye ve bazı ülkelerin yatırımcıların niye pasaport istiyorlar . Bu ayrımcılığa uyuz oluyorum ben sadece.
sr. member

full member
Activity: 392

full member
Activity: 126
Yok artık daha neler ne iş yapıyor bu adamlar ilk defa böyle birşey duydum hocam
sr. member
daha token ortada yok mudur?

yok artık

cidden sen deyince farkettim hiç ben görmedim vay anasını ya adamlar resmen sadece para mı topladı yani şimdi sadece para

aynen hocam daha ortada bir sey yok bende ico da yatırım yapmisitm bize  bile token create edilecek diye bir mail gondermemisler
full member
Activity: 616
Merit: 118
daha token ortada yok mudur?

yok artık

cidden sen deyince farkettim hiç ben görmedim vay anasını ya adamlar resmen sadece para mı topladı yani şimdi sadece para
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
1 2 aydan önce bounty ödemesi beklemiyorum şahsen daha token oluşturulacak, exchangede listelenecek yatırımcılar alacak sonra lütfederlerse sıra bize gelecek.Sayımlar iyi gidiyor şimdilik manager iyi idare etti durumu, top bundan sonra ekipte dağıtılacak token sayısınıda açıklayıp tabloya son hali verildikten sonra ekibin insafına kaldık dağıtım için
sr. member
Activity: 346
bu ekibin ben hiçbir şey yapabileceğini düşünmüyorum açıkçası bu kadar beceriksiz bir ekip daha önce hiç görmemiştim sanırım bundan sornada oldukça zor görürüz
sr. member
Activity: 402
dapğıtımlar ne zaman başlayacak acaba belli mi? herhangi bir mesaj veya konularda birşey görmedimde

daha token bile create edilmemiş hocam daha beklemeniz gerekiyor yani işin aslı dağıtımlar için muhteömelen 1-2 ay içerisinde dağıtırlar diye düşünüyorum ben
Pages:
Jump to: