Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 20. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
790 puan almışım. benim hesaplamalarıma göre 43.000 civarı coin gelmesi gerekiyor Smiley  (1 milyar coin *%2bounty * %30 signature*790/112660)

Ozaman size neredeyse 3 ETH gibi birşey düşüyor. 43k ise . Ben Pre-ICO da 3,5 ETH ye 40250 token almışım.
full member
Activity: 616
Merit: 118
TOKEN SUPPLY
500,000,000 (500 Million) değilmi token miktarı hesapta bir yanlışlık yok mu birde hesap bir garip değil mi
hero member
Activity: 881
Merit: 502
790 puan almışım. benim hesaplamalarıma göre 43.000 civarı coin gelmesi gerekiyor Smiley  (1 milyar coin *%2bounty * %30 signature*790/112660)
full member
Activity: 126
Merit: 100
ödül hesaplamaları nasıl yapılıyor belirli mi?  haal bir haber yok bekleme sanırım
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Ian Balina'ya reklam yaptırmışlar twitter'da. Ekip biraz akıllanıyor ve projeyle ilgili farkındalığı arttırmaya çalışıyor. Yatırımcılar ve kampanya avcıları için güzel haber

https://www.youtube.com/watch?v=BqsosXFnhkA&t=9s

Youtube videosunu izledim ama normalde bu adam ICO bitmeden paylaşımı yapıyordu. ICO bittikten sonra videoyu yapması ilginç
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Hayırlı olsun herkese gerçekten uzun süren zorlu bir süreç olmuş ayrıca dört aydır stakelerin daha yeni hesaplanıyor oluşu iyi bir şey değil neyseki Avirunes hakkında iyi şeyler söyleniyor.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
imza sayımları bitmiş sanırım acaba imzaların kaldırılması konusunda herhangi bir haber geldi mi bilgisi olan var mı? eğer bir haber varsa kaldıralım
full member
Activity: 350
Merit: 110
Ian Balina'ya reklam yaptırmışlar twitter'da. Ekip biraz akıllanıyor ve projeyle ilgili farkındalığı arttırmaya çalışıyor. Yatırımcılar ve kampanya avcıları için güzel haber
full member
stake ler sayılmaya baslamıs nasıl hesaplanacak acaba bana  420 yaz
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Ödül miktarını %5 sananlar var benim anladığım kadarıyla ödül %2 arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
İmzanın sayılması için heralde 1-2 hafta daha bekleyeceğiz.Beklediğimiz gibi bir rakam gelir yoksa emekler boşa gidecek.MTH gibi çakılmaz inşallah.Çakılmadan güzel bir rakamla çıkma şansı verir birde fiyattan zarar etmeyelim.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bounty menajerleri dağıtım yapmayı bilmiyor.

Ödülü fix total token %2 yapacaksın, dağılım şu şekilde olacak

%40 imza
%30 blog/video
%12 çevirmenler
%18 twitter/facebook

Hele o colorless yok mu? Kampanyayı 20'ye bölüp, %5 pay düşürüyor yok slack, yok ıvır, yok zıvır
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
UTrust'un imza kampanyalarında iyi kazandırması lazım diye düşünmeye başladım uamrım pişman etmezler boutnycileri çünkü çok beklettiler hatta insan olsalar ahlaklı bir şey olsalar çıkıp bi özür felan dilemeleri gerekiyor.
full member
Activity: 350
Merit: 171
O kadar uzun zamandır Utrust'un imzasındayımki imzada olduğumu unutmuşum.. Üç dört ay oldu yahu? Ödül ortanı %2 ve %3 olarak ayrılmış sanırım dağıtımlar total token %2 üzerinden yapılacak, kimisi 25 milyon ödül dağıtılacak gibi konuşmuş bence 10 milyon adet token dağıtılıyor.

Aslında çok uzun vadeli imzalara girmemek lazım hocam. Birkaç hafta kalan imzalara girip, proje kötü olsa dahi çok fazla zaman kaybetmemiş olabilirsiniz, benim fikrim bu şekilde. Umarım bu projenin kampanyasına katılan herkes güzel kazançlar sağlar

Sizin dediğiniz şekilde yapıldığında genelde imzalar kaldırılana kadar kampanyada kitli kalıyorsun yani üç hafta durduğun imza oluyor sana altı hafta.. Buda pek mantıklı bir fikir değil aslında yapılması gereken orta vadeli kampanyalara katılmak ya da hali hazırda fazla para toplamış kampanyalara giriş yapmak.

Benim düşünceme göre kampanyada duracağın zaman pekte önemli değil, imzaya ne kadar pay ayırıyorlar ona bakıyorum sadece. Bulunduğum imzanın kampanya payı %83 ama hep böyle bulunmuyor tabii Smiley
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
3-4 ay olacak sanırım halen stake yeni sayılmaya başlanıyormuş anlamadım gitti. nasıl bir sabırdır Allah kolaylık versin arkadaşlar.

Umarım bountylerinizi aldıktan sonra borsada fiyatı iyi yerlere gelir de emeğinizin karşılığını alırsınız. Smiley

coininiz bol olsun.
sr. member
Activity: 434
O kadar uzun zamandır Utrust'un imzasındayımki imzada olduğumu unutmuşum.. Üç dört ay oldu yahu? Ödül ortanı %2 ve %3 olarak ayrılmış sanırım dağıtımlar total token %2 üzerinden yapılacak, kimisi 25 milyon ödül dağıtılacak gibi konuşmuş bence 10 milyon adet token dağıtılıyor.

Aslında çok uzun vadeli imzalara girmemek lazım hocam. Birkaç hafta kalan imzalara girip, proje kötü olsa dahi çok fazla zaman kaybetmemiş olabilirsiniz, benim fikrim bu şekilde. Umarım bu projenin kampanyasına katılan herkes güzel kazançlar sağlar

Sizin dediğiniz şekilde yapıldığında genelde imzalar kaldırılana kadar kampanyada kitli kalıyorsun yani üç hafta durduğun imza oluyor sana altı hafta.. Buda pek mantıklı bir fikir değil aslında yapılması gereken orta vadeli kampanyalara katılmak ya da hali hazırda fazla para toplamış kampanyalara giriş yapmak.
sr. member
Activity: 329

sr. member
Activity: 476
Merit: 251
full member
nasıl çıkmış abi listeden
full member
Activity: 420
Merit: 100
imzalar sayılıyor,sayan kişide smartiphone görünüyor.centra da millet isyanda amk kendi açtığı konuyu saymıyor utrustda sayım yapıypr bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amk anlayamadım.bu managerlerin birçoğunun multi hesabı olduğunu düşünmeye başladım artık.belkide hepsi aynı kişi veya ekiptir.tahminimce yakında imzaları kaldırmanız için açıklama gelebilir.
Bide bence ümitsizliğe kapılmayın dağıtılacak oran 25 milyon token ve imza için 7,5m dağıtılacak,listede böyle giderse 300 kişiye falan düşer.kişi başı ico fiyatıyla 4 eth veya üstü gelmesi lazım(eşit dağıtılırsa bile) tabi kayıt tarihiniz öndeyse ve rütbe yüksekse 2-3 katı bile olabilir .şimdiden baya kişi imza listesinden çıkmış
Pages:
Jump to: