Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 22. (Read 15568 times)

sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Herkese hayirli olsun sonunda tutsaklik dönemi bitti, şimdi borsada ne kadar eder sizce? Herkese icoda sattiklari için borsada alicilarin cok az olacagini dusunuyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
aynen uzadı da uzadı.Umarım beklediğimize değer.Ico başarılı sonuçlandı fiyata da yansır da biraz moralimiz yerine gelir. Smiley
full member
Activity: 616
Merit: 118
şükür yükten kurtuldukj
sr. member
Activity: 406
Merit: 259

herkese geçmiş olsun arkadaşlar, uzun bir süre sonra sonunda ico tamamlandı
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Üç kuruş fazla para kazanmak için süreyi uzattilar, ödülü yariya indirdiler. Benim merak ettiğim konuysa şu olacak, Utrust'u herkes icoda satin aldiysa borsada kime satilacak? Bence kimseye.. Dump geliyor.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
İmzasına girme tarihim 8. ayın 11 daha bir stake bile saymadılar . Zaten verecekleri anca 1 ETH dir . Oda en az 15-30 gün arasında olacaktır. Direk zararına Etherdeltada oturum bir daha da bakmam utrust' a .
member
Activity: 87
Merit: 10
O kadar eleştiriye rağmen hard cap yapmaları bana göre büyük bir başarı. Borsa sürecinde de iyi işler çıkartırlarsa hiç şaşırmam. Kriptoparanın temeli zaten ödemeler.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
iconun bitmesine 18 saat var sitede gösterilen rakamlar: 460,888,767/500,000,000 umarım yanlış değildir. hard cap'e ulaşmış sayılırlar.
sr. member
Activity: 532
Presale Starting May 1st
Arkadaşlar, bir ara bitti gösteriyordu şimdi tekrardan 1 gün gösteriyor baya ilginç ilerliyor proje. Umarım verecekleri ufacık ödüle de yan çizmişler, moral bozucu olacak yoksa.

Şu anda 21 saat var  ICO nun bitmesine .

Belliki proje yatırım almıyor süreyi uzattılar, ceplerine fazla para koydular o halde bu token piyasaya çıktığında satın aldığımız onlarca tokeni kime satacağız? Bu kadar açgözlü olmamalıydılar, proje süresince gelen yatırım gelmişti ben Utrust'un da Monetha gibi değer kaybedeceğine inanıyorum.

Monetha dan daha kötü bile olabilir. Onlar daha iyi yönetmişti kampanyayı sürecini.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Belliki proje yatırım almıyor süreyi uzattılar, ceplerine fazla para koydular o halde bu token piyasaya çıktığında satın aldığımız onlarca tokeni kime satacağız? Bu kadar açgözlü olmamalıydılar, proje süresince gelen yatırım gelmişti ben Utrust'un da Monetha gibi değer kaybedeceğine inanıyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Arkadaşlar, bir ara bitti gösteriyordu şimdi tekrardan 1 gün gösteriyor baya ilginç ilerliyor proje. Umarım verecekleri ufacık ödüle de yan çizmişler, moral bozucu olacak yoksa.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Nedir bu ödül programları ya biz aylardır katılmadık? Utrust'ta Monetha gibi borsaya çıktıktan sonra düşebilir, ekipler garip.
sr. member
Activity: 378
Üç aydır imzasındayım belki de 4 bilemiyorum fakat pek bir beklenti içerisinde değilim maalesef.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
1.3 Ethereum yatirimim var ne yapar eder soke soke alirim. Serefsizlik yapip pre-ico sonrasi kyc vs.. karistiriyorlar cok ciddi bir proje olarak gozukuyorlardi aslinda yazik olacak gibi.

Hocam valla ekip bu kadar vurdumduymaz ve ciddiyetsizse biraz zor alırsın. Maalesef adamlar ne diyorsa yapmak zorunda kalıyoruz ico döneminde pasaportsa pasaport kimlikse kimlik
hero member
Activity: 644
Merit: 502
İlk imzasına katılan 8. ayın 10 unda başladım. Hesaplama yapılıncaya kadar 4 ay lık bir imza dönemi olacak gibi geliyor.
full member
Activity: 392
Merit: 100
1.3 Ethereum yatirimim var ne yapar eder soke soke alirim. Serefsizlik yapip pre-ico sonrasi kyc vs.. karistiriyorlar cok ciddi bir proje olarak gozukuyorlardi aslinda yazik olacak gibi.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bu ve bunun gibi ico ve bounty olaylarını gördükçe soğuyorum resmen. Arkadaş daha bounty leri ayarlayamayan bir projeden ne beklenir. Ya işi bilmiyorlar yada kötü niyetliler başka açıklaması yok. Zaten yaptığın şey oransal olarak bunları hazırlamak.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Aylardır imzada kalanların olduğu bir proje daha patlamak üzere. Son dönemde artan başarısız bounty yönetimleri ve dolandırıcı icolar gerçekten büyük sıkıntı yaratıyor.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
bountyleri %5'ten %2'ye indirmişler. imzasında 400 e yakın kişi var. kaç aydır imzasında olan insanlar var yazıktır günahtır.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
En dandik kampanya yöneticileri bunlar herhalde. Hiç stake hesaplaması yapmamışlar ne facebook ne twitter nede imza.
Pages:
Jump to: