Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 23. (Read 15568 times)

full member
Activity: 350
Merit: 171
Yazıkkar olsun kimse cevap vermiyor resmen paramızı gasp ettiler. Bunlara güvenen aklıma ne diyim ben gitti o kadar para

Sanırım bu Rob denen arkadaş ve ekibi şuan için toplanan paraları yemekle meşgul Smiley umarım cevap alırsınız ve en kısa sürede sorununuz çözülür ne diyeyim.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Ekip güvenli bir görünüm çizmiyor. Umarım Ethbooks ekibi gibi bir anda ortadan yok olup onlarca kişiyi mağdur etmezler. Böyle tipler icoların itibarını aşırı zedeliyor.

Monethaya sallayıp bu ekibi öven arkadaslar vardı göremiyorum onları Smiley

Aynen o söylentileri bende hatırlıyorum yok monetha ceo'su eski dj'miş vs vs. Söylentilerle hareket etmeye bayılıyor bazı insanlar ve neredeyse hepsi bu piyasada kayboluyor. Mth ekibi gayet ciddi devam ediyor yoluna, utrust ekibi de umarım yok olmamıştır.

İlk güven çok önemli . Örnek olarak UTrust ekibi berbat bi ICO yönetimi yaptı . İnsanlara pasaport şartı var demedi pasaport şartı koştu . Hala geri ödeme yapmadı .

Change ekibi vaad ettikleri bounty miktarının % 10 unu verdi . Şuan scam diye bağırmaya başladı bile insanlar .

Monetha ne yaptı ? Muazzam bir bounty dağıttı . Fazla gelen ödemeleri gün içinde çaat diye geri ödedi . Ama neymiş . Adam DJ miş Cheesy

6 Tane konferansa katıldı adamlar harıl harıl çalışıyor .

Zaten bu kadar ciddi paralar toplayıp bu kadar gevşek çalışan insanları gerçekten anlayamıyorum. Ve bu insanların birşeyler başaracağına inancım da sıfır. Balık baştan kokar misali.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Yazıkkar olsun kimse cevap vermiyor resmen paramızı gasp ettiler. Bunlara güvenen aklıma ne diyim ben gitti o kadar para
newbie
Activity: 28
Merit: 0
440 milyon token satmışlar, hardcap yapamadan bitirecekler icoyu bence ,4 gün kalmış
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Allah kurtarsın diyecek birşey yok . Ama pasaportu neden isterler . Saçmalık bu

Artık çoğu borsa ve ICO istiyor artık . Bu işin sonu merkezileşmeye doğru kayıyor. Kimlik ve ehliyet kabul etmemeleri insafsızlık ve çifte stardattan başka birşey değil.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Allah kurtarsın diyecek birşey yok . Ama pasaportu neden isterler . Saçmalık bu
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
pasaport isteyecekse para toplamadan önce ister. parayi topladiktan sonra pasaportunu göster yoksa sana token yok paran da yanar diyorlarsa bunun adi nitelikli dolandiriciliktir. kyc arkasina saklanarak insanlari dolandirmaya calisiyorlar. hakkinizi aramaya devam edin gerekirse yasal yollara basvurun.

Maasef öyle bir yasal yol yok. Sadece anakonuya olumsuz mesaj attıp projeyi kötüleyebiliriz. Elimizden anca bu gelir.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
pasaport isteyecekse para toplamadan önce ister. parayi topladiktan sonra pasaportunu göster yoksa sana token yok paran da yanar diyorlarsa bunun adi nitelikli dolandiriciliktir. kyc arkasina saklanarak insanlari dolandirmaya calisiyorlar. hakkinizi aramaya devam edin gerekirse yasal yollara basvurun.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Adamlar yasa gereği pasaport isteniyor diyor . Pre Ico dan sonra kural değiştirmeleri tam bir mallık . Birisinden bulup hallederim ama bundan sonrada direk zararrına satar bir daha bakmak UNtrust'a.
member
Activity: 95
Merit: 10
UTRUST SCAM BEYLER PASAPORTUNUZ YoKSA PARANIZ GİTTİ
BEN - TRADE VERİYORUM.

Bu konuda bana destek verirseniz belki geri adım attırırız.

https://bitcointalksearch.org/topic/donttrust-utrust-stealing-your-money-2400831

full member
Activity: 266
Merit: 242
neler oldu böyle scam kokusumu yayılıyor arkadaşlar, geri iade için neden pasaport şartı koyuyorlar yatırımı alırken şart değil ama iade ederken şart demek resmen düzenbazlıktır
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Şu bitsede bi önümüzü görsek icocular olarak. Hepten soğuttular icolardan.
full member
Activity: 616
Merit: 118
hangisine girsem ya eriyor yada illa bir sorun oluşuyor la arkadaş bu ne şans bendeki
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ne Ico'ymuş para yatıran ayrı bir sorunla karşılaşıyor biz imzadayız 3 ay olacak ödüller yarı yarıya düşmüş.Şu işten kazasız belasız bir sıyrılalım da hayırlı olur inşallah.
member
Mail atanlar cevap aldımı paraları geri alma ile ilgili?

Yok hocam herhangibir geri dönüş olmadı burnuma pis kokular geliyor telegramdan slackdan soruyorız ordan yazma mail at diyorlar ama cevap veren olmuyor. Nerden katıldım şu projeye ya haftalardır beklettiler bizi o yüzden iade yapalım falan da demesinler hiç.

Pasaport yoksa iade tek çaremiz, yoksa Tokenları da vermeyecekler. Anlayacağın para da onlarda kalacak.
full member
Activity: 462
Merit: 100

Yok hocam herhangibir geri dönüş olmadı burnuma pis kokular geliyor telegramdan slackdan soruyorız ordan yazma mail at diyorlar ama cevap veren olmuyor. Nerden katıldım şu projeye ya haftalardır beklettiler bizi o yüzden iade yapalım falan da demesinler hiç.
member
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
bittimi ne oldu şimdi.

Satılması gereken 70kk token var veya 7 gün süre var ICO nun bitmesine.
full member
Activity: 616
Merit: 118
bittimi ne oldu şimdi.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Kim ne derse desin gayet iyi bir para topladı ve adamlar bu işi biliyor. Gerçekten reklam kampanyası yürütmeyi bilmeselerde bu kadar çok yatırımı toplayamazlardı. Ödül avcılarına yaptıkları yamuğu unutmayacağız ödüller yarı yarıya düşürülse bile önemli olan proje yöneticilerinin adil ve merhametli olmasıdır. Hem ödül avcılarına hemde yatırımcılarına kazandırması gerekiyor.
Pages:
Jump to: