Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 18. (Read 15566 times)

full member
Activity: 616
Merit: 118
dapğıtımlar ne zaman başlayacak acaba belli mi? herhangi bir mesaj veya konularda birşey görmedimde
full member
Activity: 350
Merit: 106
Ödül avcılarına pasaport soracaklarını sanmıyorum toplam 10 binden fazla kişi var kampanyaya katılan galiba. Bu kadar kişinin işlemlerinin tamamlanmasını beklemek zaten aylar sürer. Sadece yatırımcılar için KYC isteyeceklerini düşünüyorum.  Borsaya girince monetha gibi çakılmaz inş en azından bu sevindirsin yatırımcısını. Yalnız mth ekibi ilgi alaka olarak bunlardan 10 kat iyiydi onuda söylemeden geçmeyeyim
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
birde bountycilere pasaport derlerse  varya ayvayı yedik.

birde merak ettiğim birşey var kısa süreli pasaport çıkartsam daha sonradan yenilemesem sorun olurmu bu tarz durumlar için acaba

Hocam hayatınızda bir kere bile olsa illaki yrtdışına gidersiniz bence, bountycilerden de isterelerse çıkartın bir pasaport sonuçta öyle aham şaham pahalı bir şeyde değil ve işimize yarar
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖

birde merak ettiğim birşey var kısa süreli pasaport çıkartsam daha sonradan yenilemesem sorun olurmu bu tarz durumlar için acaba

2017 YILI PASAPORT HARÇ VE CÜZDAN BEDELLERİ

SÜRE   HARÇ BEDELİ   PAS. DEF. BDL.
1 YIL            175,50 TL                  94,00 TL
2 YIL            286,40 TL                   94,00 TL
3 YIL              406,70 TL          94,00 TL
4 -10 YIL       573,10 TL         94,00 TL
full member

hero member
Activity: 868
Merit: 500
Yatırımcılar için pasaport ekranı ne zaman açılacak bir bilgi yokmu . Birde onu bekleyeceğiz 10-15 gün herhalde .
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Avirunes stakeleri güzel bir şekilde hesapliyor şu an için Utrust hakkinda olumsuz bir gelişme gözükmüyor. Ben borsaya ilk çıktığınde pre-ico ile ico arasinda fiyatlanacağını düşünüyorum
full member
Activity: 126
Merit: 100
güncel bir haber yokmu sessizliğe gömüldü bu konu bu gun ne oldu ne zaman dağıtacaklarmış haber var mı
hero member
Activity: 784
Paranızı çöp edeceğinize pasaport çıkartın ne olur ne olmaz lazım olur zaten ayrıca bir tanıdığınızında pasaportunu kullanabilirsiniz. Utrust ekibinin bu yaptığı yanına kâr kalmaz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Evet arkadaşlar geçmiş olsun bize pasaportu olmayanlar ne tokenlerini alabilecek ne de geri ödeme alabilecek. Bu düpedüz hırsızlık kimse laf anlatmaya kalkmasın boşuna. Pre-ico aşamasında pasaport gerekliliği diye bir kural yoktu ve şimdi isteniyor bilseydik yatırım yapmazdık.

Daha da kötü olan ne biliyormusunuz bunu slackden sormuştum ve bizzat "Nuno Correia" pasaporta ya da başka bir kimliğe gerek olmayacağını söyledi işte böyle bir ekiple karşı karşıyayız.

Şimdi ise telegramlarından Rob diye biri çıkıp bu şartları siz kabul ettiniz zaten üstelik birçok avrupa ülkesinde national id de kabul ediliyor diye lafı ağzında geveleyip duruyor, bana ne Avrupa ülkelerinden Türkiye de yaşıyorum ben diyince de mail at düşük ihtimal belki geri ödeme alırsın diyor. Tam 1,5 aydır defalarca mail atıyorum daha bir kez bile cevap vermediler ne yazık ki resmen paramızı çaldılar!!!

Gerçekten böyle saçmalık olamaz ne olacak şimdi çöp mü oldu yani paramız
hero member
Activity: 881
Merit: 502
Yatırımcıya bile pasaport istiyorsa bounty için ayrıca isteyeceklerdir aylarca imza tuttunuz şimdiden bi soğuk bardak hazırlayın derim.

Yatırım ile bounty farklı kategoriler, Bounty ödül/hediye olduğu için KYC isteyeceklerini düşünmüyorum.

Gerçi çok ta mantıklı işler beklememek lazım bu ekipten.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Yatırımcıya bile pasaport istiyorsa bounty için ayrıca isteyeceklerdir aylarca imza tuttunuz şimdiden bi soğuk bardak hazırlayın derim.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Valla aylardır imzasında sürüdndük binbir kural değişikliği ico değişikliği falan oldu, şimdi kendimizi geçtim bide yatırımcıya yaptıklarına bak.Resmen süründürüyorlar milleti.Dağıtım işide böyle çetrefilli olursa ayvayı yedik artık.İnş bounty katılımcılarından KYC istemezler dağıtım işi hepten piç olur yoksa, seneye alırız ödülleri artık, hoş KYC olmasada yine 2018 i bulacak heralde ödülü almamız.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Evet arkadaşlar geçmiş olsun bize pasaportu olmayanlar ne tokenlerini alabilecek ne de geri ödeme alabilecek. Bu düpedüz hırsızlık kimse laf anlatmaya kalkmasın boşuna. Pre-ico aşamasında pasaport gerekliliği diye bir kural yoktu ve şimdi isteniyor bilseydik yatırım yapmazdık.

Daha da kötü olan ne biliyormusunuz bunu slackden sormuştum ve bizzat "Nuno Correia" pasaporta ya da başka bir kimliğe gerek olmayacağını söyledi işte böyle bir ekiple karşı karşıyayız.

Şimdi ise telegramlarından Rob diye biri çıkıp bu şartları siz kabul ettiniz zaten üstelik birçok avrupa ülkesinde national id de kabul ediliyor diye lafı ağzında geveleyip duruyor, bana ne Avrupa ülkelerinden Türkiye de yaşıyorum ben diyince de mail at düşük ihtimal belki geri ödeme alırsın diyor. Tam 1,5 aydır defalarca mail atıyorum daha bir kez bile cevap vermediler ne yazık ki resmen paramızı çaldılar!!!
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Signature participants can remove their signatures. Please don't delete your urank upgrade request posts or pm copy in your outbox if you have sent a PM to us.

We still have to calculate accordingly by fixing rank upgrades.

Thanks for promoting Utrust and giving Utrust an overwhelming support by wearing signatures. We plan to have something special for those posting high quality posts or those who put high no. of posts maintaining the post quality. So stay tuned Wink

Will be glad to have you guys in our other campaigns or in our future Bounty campaigns.

-Avirunes & Team

Avirunes imzaları kaldırabileceğinizi söylüyor. Eğer rütbeniz yükseldiğinde yöneticiye mesaj attıysanız ya da bounty başlığına yazdıysanız ve hala güncellenmediyse bu mesajları silmemeniz gerekiyor. Düzeltebileceklerini belirtmişler.

Gerçekten çok uzun bi kampanya süreciydi, umarım katılan sabreden herkesin beklentisini karşılar
member
Activity: 72
Merit: 10
Coinmarketcap'a ne zaman girecek ve hangi borsalarda işlem görecek bellimi ?

Ayrıca hesabımızdaki utrust tokenlerini myetherwallet v.b yerlere çekebiliyormuyuz şuan ?
full member
imzaları değiştirebiliyormuyuz
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bir de ödüller düşürülmüş olmasaydı düzgün geçilecek bir dağıtım sürecinden sonra bütün bountycileri memnun edebilirdi Smiley
bakalım dağıtım sorunsuz gerçekleşebilecek mi
hero member
Activity: 784
Valla imzasında kalanlara helal olsun çok iyi sabrettiler ve alacaklarını sonuna kadar hakettiler. Umarım ödüllerin dağıtımında bir problem yaşamazlar. Bounty managerinin iyi olduğu duydum yalan olmaz bence. Umarım bountyden kazandırdığı gibi ICOsundan girenlere de kazandırır. Forumun yarısında neredeyse bu imzayı görüyordum gözüm her yerde onu arayacak şimdi Cheesy
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Kampanya yöneticisi Avirunes olduğundan dolayı hiçbir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ayrıca Utrust ekibinin son anda yaptığı tabikide kalleşlikten başka bir şey değil. Bu konu hakkında bir açıklama bile yapmamışlar.
Pages:
Jump to: