Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 21. (Read 15568 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
Pre - icodan katıldım ben ico ya ve pasaportum yok ne olacak şimdi ?

Kurallar değişmediği sürece başkasının pasaport' unu kullanmak zorundasın . Bende Pre-Ico' ya katılmıştım ama yatırımım düşük öyle yapmayı düşünüyorum.
member
Activity: 72
Merit: 10
Pre - icodan katıldım ben ico ya ve pasaportum yok ne olacak şimdi ?
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Şu anda imza stakeleri sayılıyor arkadaşlar ve 36 sıralarda falan . Sayıldıktan sonra çıkılabilir diye düşünüyorum (tüm kampanyalarda öyle oluyor ) Tabii en garantisi resmi açıklama .
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Ödüllerin düşürülmesinden bir şeyler olacağı belliydi. Katılımı da oldukça çok olan bir kampanyaydı. Umarım alabilirsiniz hakkınızı
full member
Activity: 350
Merit: 171
Kampanya ödemelerini unutabiliriz sanırım, uzun süredir hayır haber gelmiyor. Yine beyefendileri zengin etmek için reklamlarını yaptık 3-5 dolar kazanacağız diye.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Bunu ilk kim yapti hatirlamiyorum ama boyle odul kesme ve bedava reklam yaptirdigin insanlari surundurme donemi devam ediyor bir gun buda bitecek insanlar salak degil
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Sanırım Türkçe başlıkta herkes bountylerin peşine düşmüş Smiley başka bir yerden soruştursam iyi olacak şu borsa sürecini burada gündem farklı  Grin
full member
Activity: 616
Merit: 118
bir heves konuya gir sonra çık nerden girdim buna lanet olsun
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
3 ay dır hiç stake sayılmadı . Sayıncaya kadar 15-20 gün geçecek . Yani 4 aydan fazla sürünmüş olacağız.

imzaya girerken haftalık stake saymak cidden çok önemli, o yüzden bundan sonra imzaya girersem sylon ve deadley i tercih edeceğim.en azından imzadan çıktığınızda kaldığınız dönemin ödemesini yapıyorlar. Şu an bulunduğum kampanyada dahil bir çok kampanya böyle yapmıyor malesef..kaç aydır imzadayım çıkmak istesem şu an hiç birşey alamam o yüzden beklemeye devam ediyorum

Aynen dediğiniz gibi hocam, çıkmak istesen çıkamıyorsun boş boş bekliyoruz kaç aydır ki ödemenin gelecğei de muamma acaba ne gönerecekler, stake sayımı nasıl yapılacak, çok sıkıntı gibi görünüyor şimdilik.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
3 ay dır hiç stake sayılmadı . Sayıncaya kadar 15-20 gün geçecek . Yani 4 aydan fazla sürünmüş olacağız.

imzaya girerken haftalık stake saymak cidden çok önemli, o yüzden bundan sonra imzaya girersem sylon ve deadley i tercih edeceğim.en azından imzadan çıktığınızda kaldığınız dönemin ödemesini yapıyorlar. Şu an bulunduğum kampanyada dahil bir çok kampanya böyle yapmıyor malesef..kaç aydır imzadayım çıkmak istesem şu an hiç birşey alamam o yüzden beklemeye devam ediyorum
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
full member
küfredeceğim kendime yakıştıramıyorum adamlar milleti aptal yerine koydu resmen
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ödül miktarinin yari yariya düşürülmesi ve bu konuda herhangi bir açiklama yapilmamasi Utrust ekibinin ne kadar kullanici dostu olduğunu gösteriyor, Monetha'ys yaptiklarindan bahsetmiyorum bile.
member
Activity: 84
Merit: 10
hala herhangi bir haber yok şimdilik.
sr. member
Arkadaşlar borsalarlar ilgili herhangi bir bilgi geldi mi ? İco fiyatı altında çıkarsa bir miktar alıp tutmayı düşünüyorum kısa vadeli, ödeme sistemlerinin hep bi sıçrama evresi olur
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
napacağız bounty de kalanlar artık imza değiştirebiliyor mu?=

hayır hocam daha kaldırın demediler, kaldırın demeden de kaldırmanızı önermem bu şerefsizler ödül dağıtmamak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar o yüzden biraz daha beklemenizi öneririm.
full member
napacağız bounty de kalanlar artık imza değiştirebiliyor mu?=
sr. member
Sezarın hakkı sezara. Burada herkes isyanda ama adamlar yapmış işte booming ico'yu kendi tabirleriyle Smiley bu ara borsada iş yapamıyor bu tarz projeler ama bekleyip göreceğiz.
full member
bounty içinde kalkıp şimdi evrak isterlerse varya isyan çıkar
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
KYC için evrakları nereye yükleyeceğiz veya göndereceğiz. ICO sürerken işlemleri yapmaları lazımdı ne kadar kızsamda.
Pages:
Jump to: