Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 19. (Read 15574 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 500
Sonunda bitti bu esaret ve imzaları değiştirdik, Utrust ekibi bazı kişilere çok mesaj attığından dolayı ekstra ödül vermiş iyide etmişler ortada emek var sonuçta..
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
Gözünüz aydın imzacılar çok uzun bir süre sonra UTrust'tan da sağ salim kurtuldunuz umarım ödüller de sorunsuz bir şekilde dağıtılar bir sıkıntı yaşamazsınız.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Güzel bir şey gelecek gibi.Ayrıca tekrar açıklama koymuşlar.Post atmaya devam edin size özel bir şeyler hazırlamayı planlıyoruz diye belirtmişler.
Bakalım hayırlısı mağdur etmezler bizi heralde o kadar yatırım aldılar. Smiley

Yanlışınız var hocam post atmaya devam edin diye bir şey dememişler, kaliteli post atanlara bir hediyemiz var demişler imzalar kaldırılabilir diye de eklemişler ayrıca başka bir yere mi yazdılar yoksa ben mi göremedim ?
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Güzel bir şey gelecek gibi.Ayrıca tekrar açıklama koymuşlar.Post atmaya devam edin size özel bir şeyler hazırlamayı planlıyoruz diye belirtmişler.
Bakalım hayırlısı mağdur etmezler bizi heralde o kadar yatırım aldılar. Smiley
ikm
sr. member
Activity: 420
ödeme olsa güzel düşecek ama ödeme konsunda baya diretiyorlar Cheesy
sosyal medayadan bişey gelse iyi olcak imzasına girmedim de akmasa damlasa bari
full member
Activity: 126
Merit: 100
Yalan oldu ne olacak
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ne oldu bunun imzası acaba ödeme alabildiler mi merak ettim sorunlar olmuştu hatırladığım kadarıyla galiba şu an ne alemde ekip acaba bilen var mı?
sr. member
Activity: 672
Bahsettiğiniz tutarlar ödenirse bence ekibe baya haksızlık etmiş sayılırsınız, adamlara isyan ediyordunuz ama sayımı yapmışlar gayet de güzel bir ödeme düşüyor gibi.

hocam adamlar 15 haftadır kampanyada 3 aydan daha fazla ve hala imzaları kaldırmaları için bir şey demediler adamlara adamlar isyan etmekte emin olun çok haklılar.
member
Activity: 87
Merit: 10
Bahsettiğiniz tutarlar ödenirse bence ekibe baya haksızlık etmiş sayılırsınız, adamlara isyan ediyordunuz ama sayımı yapmışlar gayet de güzel bir ödeme düşüyor gibi.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Yüksek ihtimalle 25 milyon dağıtılacak arkadaşlar sevinebilirsiniz gibi

şimdi sitesinde gezinirken farkettim, bounty/marketing  için 25m yazıyor

bide private sale için''PRE-SALE Private Investors (1 year vesting)'' demişler. kilitli kalacak anlamına mı geliyor bu?

neye seviniyon hacim

%2 ve %3 olarak ayrildi odul havuzlari

500 milyonun %5i ne eder? 25 milyon token

ama ödül havuzunun %2 si bize paylaştirilacak yani 10 milyon

kisacasi ödülleri son anda hard capi yariya indirip 500 milyon token üzerinden göstermişler

25 milyon toplam dağılacak token, %30 u imza için dağıtılacak 7,5 milyon yapıyor.bence imza için iyi rakam.toplam stake  112.659

7.5m/112569 = 66,57 stake başına düşen miktar

Seninki 490 stake * 66,57 = 32.619 Token yapıyor
 oda ico fiyatıyla 32619*0,065 = 2120 dolar, güle güle harca kardeşim  Cheesy
full member
Activity: 350
Merit: 171
Arkadaşlar hesaplamalara başlamışsınız ama bounty/marketing şeklinde bi ibare koymuşlar. Belirtilenin bir kısmını dağıtıp diğer kısmını marketing'e ayırdık gibi bir açıklama da gelebilir hazırlıklı olmak lazım.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Dert ettim iyice bir göndersinler direk satıp kurtulacagim 300 mesaj atmısim o günden beri hakkımı yiyorlar
sr. member
Activity: 476
Merit: 257

bide private sale için''PRE-SALE Private Investors (1 year vesting)'' demişler. kilitli kalacak anlamına mı geliyor bu?

neye seviniyon hacim

%2 ve %3 olarak ayrildi odul havuzlari

500 milyonun %5i ne eder? 25 milyon token

ama ödül havuzunun %2 si bize paylaştirilacak yani 10 milyon

kisacasi ödülleri son anda hard capi yariya indirip 500 milyon token üzerinden göstermişler
full member

full member
Activity: 462
Arkadaşlar nolacak bizim durum pre icoya katıldık ama şimdi pasaport istiyorlar ne tokenlerimizi alabiliyoruz ne de iade  Undecided
full member
Activity: 126
merak saldım iyice tam olarak ne zaman açıklanacağı belli mi bunun
full member
790 puan almışım. benim hesaplamalarıma göre 43.000 civarı coin gelmesi gerekiyor Smiley  (1 milyar coin *%2bounty * %30 signature*790/112660)

Hesap doğru yalnız ödül miktarını düşürdüler hocam o yüzden sizin hesap biraz hayali olmuş oluyor, hiç boşuna ümitlenmeyin bu şerefsiz ekip kimseye ödül mödül göndemrrez bence kolay kolay.

bayadır takip etmiyordum. 500 milyona mı düşürdüler toplamı? o zaman 22.000 civarı yapar. 3.5 yıldır forumdayım ilk kez bounty ye katıldım Smiley

eğer adil dağılım yaparlarsa 25 milyon token dağıtmaları gerekiyor, sonuçta yanlış bilmiyorsam hardcape ulaştı proje.ama ekipte bende bi yavşaklık seziyorum umarım yanılırız.Ayrıca stakeler sayılmış ama hala imza taşıyor millet taşak geçiyorlar resmen
hero member
Activity: 881
Merit: 502
790 puan almışım. benim hesaplamalarıma göre 43.000 civarı coin gelmesi gerekiyor Smiley  (1 milyar coin *%2bounty * %30 signature*790/112660)

Hesap doğru yalnız ödül miktarını düşürdüler hocam o yüzden sizin hesap biraz hayali olmuş oluyor, hiç boşuna ümitlenmeyin bu şerefsiz ekip kimseye ödül mödül göndemrrez bence kolay kolay.

bayadır takip etmiyordum. 500 milyona mı düşürdüler toplamı? o zaman 22.000 civarı yapar. 3.5 yıldır forumdayım ilk kez bounty ye katıldım Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ödül miktarları bence yanlış hesaplanıyor çünkü son anda ödülü düşürmek için total token sayısını yarı yarıya düşürdüler, dolayısıyla ödül miktarlarıda yarı yarıya düşürülmüş oldu.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001

Pages:
Jump to: