Pages:
Author

Topic: Başımıza kötü bir şeyler gelirse bitcoin'lere ne olacak? - page 10. (Read 24423 times)

sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
3-5-10 bitcoin için düşünülecek olay değil.
olaki yaptın 1.000 btc yada 5-10 bin btc o zaman her şeyi sağlama alman lazım derim.
yoksa 3-5-10 btc ile kim kurtulacak oda ayrı soru...
3-5-10 bitcoin için düşünülecek olay değil mi? Küçük paralar sizin için anlaşılan Smiley Sizden sonrakilere bari kalsın...

Ben de şaşırdım yani 10 bitcoin desen neresi az anlamadım. Küçük şehirlerde bir daire parası çocuğuna miras bırakıyorsun işte daha ne bırakacaksın, az ise iyi ev araba tatil beldesinde bir tatik köyü deniz yatı falan hepsini düşünmek eksik kalmaması iyi olur Smiley Çocuk çalışmaz ki miras yeter

"Abi afrikadan geldim, otobüs param yok, Allah rızası için 3.25 btc verir misin?"

Olm 10 btc şu an 40k $'dan fazla ediyor manyak Smiley TL'ye vurunca 150K eder. Harbiden Ankara'da bizim evi veririz 10 btcye gel buyur. Sen de çocuğuna 10 btc yerine bi ev bırakırsın, ben de 10 btc'mi alıp karı kızla yerim, oh mis.

2 yıl sonra 10 btc ile istanbuldan da ev alabilecez inş. Tabi önce 10 btc lazım Smiley Para lazım oluyor diye sürekli TL'ye dönüyorum, geleceğimi satıyorum.
member
Activity: 98
Merit: 10
büyük ihtimalle çöp olur .. Lips sealed
hero member
Activity: 896
Merit: 519
olaki yaptın 1.000 btc yada 5-10 bin btc o zaman her şeyi sağlama alman lazım derim.
3-5-10 bitcoin için düşünülecek olay değil mi? Küçük paralar sizin için anlaşılan Smiley Sizden sonrakilere bari kalsın...

Ben de şaşırdım yani 10 bitcoin desen neresi az anlamadım. Küçük şehirlerde bir daire parası çocuğuna miras bırakıyorsun işte daha ne bırakacaksın, az ise iyi ev araba tatil beldesinde bir tatik köyü deniz yatı falan hepsini düşünmek eksik kalmaması iyi olur Smiley Çocuk çalışmaz ki miras yeter
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
newbie
Activity: 13
Merit: 0
Banka hesabınızdaki paralar mirasçıya kalıyor siz de private key i miras bırakırsınız  Grin
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Önceden tüm bilgilerim bir arkadaşımdaydı bu işlerden anlayan ortak bir fon yürütüyorduk zaten konuya daha önce yazmıştım ama ortak fonumuz bitti bu saatten sonra başıma bir şey gelirse heralde tüm bitcoinler çöp olur.
newbie
Activity: 42
Parası olan düşünsün
full member
Activity: 366
Merit: 101
Kanuni ne güzel demiş yüzyıllar önce
"Ben ölünce bir elimi tabutun dışında bırakın. Görsünler ki cihanın hükümdarı bile bu dünyadan eli boş gitmiş"

Ölümden sonrada paranın derdine düşmeyiz heralde, oğluna kızına eşine anlat bitcoini ver cüzdan kodunu ne diye türlü türlü oyunlar kurguluyosunuz ki.
full member
Activity: 350
Merit: 102
Uc kurusluk btc icin dusunulmez tabiki ama yuklu varsa paper walleta basip cogaltarak aile bireylerine birakilabilir. Buyuk paranin derdi tasasi da cok olurmus.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
full member
Activity: 364
Merit: 100
Malesef private key yoksa kimse ulasamaz o btclere. O yuzden eger yuklu miktar tutuyorsaniz private keyi ve btc yi nasil cekecegini anlatan bir yaziyi yakinlarinizla paylasmanizda fayda var.
newbie
Activity: 3
Aileden es yada cocuklara sifreleri soylemen gerekiyor onlarda tlye cevirip banka hesabina aticak sonra da veraset kagidini alip bankaya gidecekler hem parayi cekip bolca dua edecekler sana hem hesaplarini kapaticaklar ama illaki ailenden birinin bu bitcoin hesaplarin hakkinda bilgisi olmasi lazim
member
Activity: 215
Merit: 13

ben öldükten sonra Banane Bitcoin ne olmus Cheesy öldükten sonra sen kendi halini düsün .. esek olarak dünyaya geri gelecek halin yok
Hesap nasil verecegini düsün Cheesy Adam ben ölünce Bitcoin ne olacak diye düsünüyor Cheesy

Aynen, ben öldükten sonra dünyanın servetinin bir önemi var mı?
jr. member
Activity: 81
Merit: 3
BTC hesabımızda yeterli miktarda BTC olduktan sona düşünürüz.
full member
Activity: 336
Merit: 154
Öncelikle bunu düşünecek kadar bitcoinin olması lazım.3-5 kuruş için geride kalanları kısa süreliğine de olsa umutlandırmamak lazım Smiley
newbie
Activity: 12
Yasallaşmazsa eğer cüzdan şart
Ama yasallaşırsa mis gibi miras işte
Çoluk çocuğa arsa tarla bırakma devri kapanır
Gelsin hayır duaları
Allah kabul etsin
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Niye bu şekilde düşünüyorsun ki, öldükten sonra paraları mı düşünüyorum şu an borç bile var bankaya. Ben ölünce borcum aileme kalırsa zaten ahirette belim doğrulmaz. Üç beş bir şey bırakmış olursam kötü mü olur niye o kadar emek veriyoruz hiç yoksa bağış yapılabilir. Şu sıralarda çok kötüyüm geçen gün rahatsızlandım aklıma bu konu geldi, bir emek veriyorsanız sonunu da düşüneceksiniz.
full member
Activity: 336
Bu konuyu baz alan bir kaç tane ico vardı ne oldu acaba onlara Last will miydi neydi biri?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260

ben öldükten sonra Banane Bitcoin ne olmus Cheesy öldükten sonra sen kendi halini düsün .. esek olarak dünyaya geri gelecek halin yok
Hesap nasil verecegini düsün Cheesy Adam ben ölünce Bitcoin ne olacak diye düsünüyor Cheesy
dünyada 5bin tane hali hazırda din var ve her dinin kendi içinde onlarda yüzlerce farklı inanışları mevcut sende kalkıp hesaptan konuşuyorsun bitcoin forumunda.
full member
Activity: 226

Pages:
Jump to: