Pages:
Author

Topic: Başımıza kötü bir şeyler gelirse bitcoin'lere ne olacak? - page 7. (Read 24423 times)

member
Activity: 406
Merit: 11
o zamanda bitcoin hazineciliği çıkar hackerlar bi yolunu bulup o btcleri ayıklarlar rahat olun
full member
Activity: 154
Merit: 100
evet digital para devri oldugu icin tabiki miras ve senden sonrakileri dusunmek ve paranizin akibeti merka etmek normal Smiley sonucta sistemde kaybolan bitcoinlere yenileri eklenmesin. ilk ciktigindaki madencilik ile kazilan veya alinan bitcoinlerin buyuk kismina suan erisim yok zaten. private key vermeniz yeterli olacaktir malumunuz verdiginiz kisiyede basit bir sekilde nasil cekecegini gosterirseniz gerisi gelir zaten Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0
en sevdiğin kişiye şifrelerini bırak Cheesy
member
Activity: 532
Merit: 14
Kesinlikle en mantıklısı ve tasarruflusu kağıt cüzdan oluşturup güvendiğiniz birisine nasıl kullanacağını söylemek olur. Tabi saklayacağınız kağıt cüzdanın yerini de söyleseniz iyi olur Grin
full member
Activity: 252
Neyse Allahıma çok şükür azıcık bir bitcoinim vardı şuan oda yok böyle bir derdim olmadığı için çok üzgünüm  Cry Umuyorum uzun bir süre forumdaki hiçbir arkadaşımızın başına bir şey gelmez. Smiley
member
Activity: 308
Merit: 10
Yokta olsaydi çöp olmuştu.
member
Activity: 81
ben öldükten sonra ne olacağı çok umurumda değil açıkcası ben yememişim kimse yemesin Cheesy
member
Activity: 114
Senden sonrası zaten kıyamet onu hesap etmeye pek gerek yok eğer ille düşünüyorsan priv key bağışında bulunmalısın  Smiley
member
Activity: 60
btcleri olan düşünsün.
newbie
Activity: 28
Valla o kadar paramız yok vasiyetlik kadar büyük ihtimalle çöp olur eş dosttan bundan anlayan bulmak zor.
member
Activity: 99
Vasiyete private key yazılmalı hahah ne kadar ilginçtir. Ama olması gereken bu teknolojinin canini yiyim

Teknoloji ne noktalara geldi. wallettaki paramı oğluma ve eşime bırakıyorum diyorsun. Ama vasiyet okunurken telefondan ilk giren akraba parayı transfer ediyor. Smiley
full member
Activity: 308
yapılacak en iyi şey şudur. eşiniz  kardeşiniz babanız anneniz arasında her hangibirine pvt keylerinizi emanet vermelisiniz. size bir şey olursa kimse açamaz yoksa, hesaplarınızdaki paraların hepsi gider. yüklü yatımınız varsa onları da düşünün onlara bırakılacaksa onlara, bağış yapacaksanız da gene annenize babanıza eşinize abinize kardeşinize verin pvt leri, ve söyleyin şuraya şuraya gidecek bu paralar diye.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Vasiyete private key yazılmalı hahah ne kadar ilginçtir. Ama olması gereken bu teknolojinin canini yiyim
member
Activity: 74
Konudan da kimse anlamıyor ki. Bir iki kişi sordu biraz bahsedince kafaları karıştı. İnternetin sonsuzluğunda rakamlar ve harfler olarak kalır büyük bir ihtimalle.
full member
Activity: 314
Merit: 101
eminim ki hareketsiz birsuru btc vardir bu sekilde unutulan. kaybolan falan. onlem almak lazim. privatw keyleri guvenilir bir yakininizla paylasabilirsiniz.
member
Activity: 110
Merit: 11
Kefenin bitcoin cuzdani yok ne olursanolsun.
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
Benim çözümüm tüm şifreleri ve private keyleri mail adreslerini vb. bir şifre tutma uygulaması ile yedekleyip sadece o şifreyi tek kişiye eşinize dostunuza söylemek sonra birşey geldiğinde hepsi çekilebilir olur telefon ile, guzel bir listede hangi exchangelerde ve walletlarda coin var onu da guncel tutmak önemli, veya da ben gidersem benden sonrasını sallamam da diyebilirsiniz.
newbie
Activity: 82
başına gelen şeye bağlı şimdi ucu açık birşey o herşey gelebilir sonuçta. diyelim ki öldük miras olarak ailene bırakırsın onlarda bir şekilde öğrenip alırlar parayı yada önceden bir kağıda yazarsın nasıl yapacağını onlarda o şekilde alabilirler.
newbie
Activity: 8
Bence hesaplar gizlidir...bende yeni başladım ama çok araştırdım ve insanları mağdur etmeyeceğine eminim.yani güven altında dir bence...
member
Activity: 99
Totonuza cüzdan şifrenizi veya privkey' inizi dövme yaptırın. (Priv key sığdıracak göt bende yok). En mantıklı çözüm bu olur. Güvendiğiniz birilerine de tembihleyin "Ölürsem beni sen yıka" diyin. Bu şekilde işinizi garantiye almış olursunuz.

Ben herkesin elini kolunu sallayarak giremeyeceği bir mekanımda gizli bir yere bu bilgileri yazdım. Ölürsem birileri ne yapacağını biliyor. Çünkü kendim için yatırım yapmıyorum.
Toyunuza yapıştırınca sanki obur dünyaya götüreceksin gibi geliyor:-) bir dövmeci vardı  bu dünyada parasını verip Onur dünyaya götürebileceğiniz yek şey dovmeniz fit diye reklam vermişti o aklıma geldi :-)
Pages:
Jump to: