Pages:
Author

Topic: Başımıza kötü bir şeyler gelirse bitcoin'lere ne olacak? - page 9. (Read 24423 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Private key'inizi kasada saklar, vasiyet olarak çoluğunuza çocuğunuza bırakbilirsiniz  Grin
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Valla oldukten sonra bitcoin'lere ne olacak diye dusunmek yerine asil mevzulari dusunmekte fayda var Smiley. Cok dusunme en kotu vasiyet hazirlarken bitcoin ile ilgili gerekli detaylarida ekleyip faydalanmasini istedigin kisilere veya kurumlara birakirsin Smiley
member
Activity: 87
Merit: 10
Başta Bitcoinin ne olduğunu ve fiyatını yazan kısa bir yazı ve büyük harflerle fiyatını yazarım sonra nasıl alacağını anlatırım sonra Private key'i qr kod olarak bir kağıda çıkarırım  Smiley torunlarım bana dua ederler inş
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Ara sıra bu soru benimde aklıma geliyo ama uc kuruşluk altcoinim var diye çok ta kafamı yormamıştım. 😀Ben wallet larımı taşınabilir diskime yedekliyorum. şifreler ise bi alakasız biyerde saklıyorum.Ne kadar doğru yapıyorum tartışılır tabi.😃
newbie
Activity: 33
onu da vasiyetine yazarsın artık Smiley
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Dövme fikri iyi fikir. Vücudunuzun ücra bir köşesine private keyleri dövme yaptırın. Dövmeciye konu hakkında bilgi vermeyin ki çökmesin paralara. Başka türlü bir önlem de olabilir. Wallet dosyası zaten mevcut durumda iken şifrenizi sadece size bir şey olması durumunda aktarmak istediğiniz kişinin bulabileceği bir yere emniyetli olarak saklamanız akıllıca olacaktır. Zaten kilit altında olan size ait ev, iş yeri gibi bir mekanda normalde görünmeyecek bir noktaya da yazabilirsiniz şifrenizi. Dolabın üstü gibi.
member
Activity: 350
Merit: 11
Şifrenizi bir yere vasiyetinizle beraber yazarsanız hiçbir sıkıntı olmaz tabi bitcoinlerin nasıl kullanılacağını da ayrıntısıyla yazın nasıl nakite dönüştürüleceğini yani herkes anlamıyor bu işten çünkü
full member
Activity: 224
Merit: 100
Böyle bir duruma karşı tüm şifrelerinizi ve privete keylerinizi bir dosyaya saklayın. Bozdurabilmek için tüm adımları bir bir yazın. Herkesin analyabileceği şekilde. Daha sonra hanım banka emanet ediniz. Ölürseniz hanımınız bunu yapabilmeli yani.

bu şekilde yapmak en mantıklısı (evli olanlar için tabi Tongue )
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Ben kardeşime anlattım kafam rahat . En azından sizden başka güvendiğiniz birine anlatın Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Böyle bir duruma karşı tüm şifrelerinizi ve privete keylerinizi bir dosyaya saklayın. Bozdurabilmek için tüm adımları bir bir yazın. Herkesin analyabileceği şekilde. Daha sonra hanım banka emanet ediniz. Ölürseniz hanımınız bunu yapabilmeli yani.
full member
Activity: 182
Bizim başımıza kötü birşey gelirse btclerimizin başınada kötü şeyler gelicektir. Şaka şaka hiç birşey olmayacaktır eğer sizin dışınızda başka kimse bilmiyorsa şifreleri walletlerinizi kayıp coin olacaktır btc fiyatını yükseltecektir  Kiss Kiss
hero member
Activity: 864
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
Private keyinizi ailenizden birine verip anlatabilirsiniz, anlatmazsaniz bi bitcoinden anliyana sorarlar oda parayi çeker fakat içinde btc kalmamiş der
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Wallet paper ve çocuğuna veya eşine bitcoin hakkında veremen gereken bilgiler yeterli olacaktır.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Genelde konuya yeni kullanıcılar yeni üyeler yorum atmış. Ben bir de eski kullanıcıları merak etmeye başladım yani onların da akıllarına takılan bir konu olduğuna eminim. Genellikle bir şey olmayacağından emin olarak yolumuza devam ediyoruz ama işte her şey gelebiliyor insanın başına. En iyi yöntem fazla seçenekte olmadığına göre sağlam bir tanıdığımıza bahsetmek olacaktır diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Aynen uzun zamandır benimde kafama takılıyor du. Ki başkalarınında kafasına takılmış. Zira bunla alakalı icolar başladı. Tabi hangi güvencelere dayanacak henüz muamma. Ama gelecekte bunla alakalı geçişmelerde göreceğiz.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Çok fazla btc sahibi olmayanların üzerine düşünmemesi gereken konu. Mesela ben Smiley
Düşünmek için kriter ne size göre.Yani ne kadar btc miz varsa düşünmeye başlamamız gerek.McAfee haklı çıkarsa mesela 0.1 btc si olan bile 2020 de 50 bin dolarlık adam olur.. Huh
newbie
Activity: 37
Çok fazla btc sahibi olmayanların üzerine düşünmemesi gereken konu. Mesela ben Smiley
full member
Activity: 364
Merit: 102
ben abime gerekli bilgileri verdim Smiley kafa rahat
jr. member
Activity: 57
Merit: 10
Zaten 50 liralık coinim var ölürsem o da kalsın arkadaş, onu da ben düşünmeyeyeyim.
full member
Activity: 238
Merit: 104
Alaattin
Ne olmasını bekliyorsunuz ki Bitcoin yok olana kadar cüzdanda duracak.
Pages:
Jump to: