Pages:
Author

Topic: Başımıza kötü bir şeyler gelirse bitcoin'lere ne olacak? - page 8. (Read 24423 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
Güvendiğiniz birine private key'i teslim edip açıklamak, ya da büyük yatırımız var ise, bir kasaya bilgileri koyup, ölüm sonrasında teslim edilmek üzere birine devretmek mantıklı olabilir. Açıkçası çok büyük yatırımı olan bunu da düşünse iyi olur, mantıklı bir gelecek planı.
newbie
Activity: 22
Merit: 1
Bence en kolayı kağıt cüzdan yazdırıp en yakınına emanet etmek
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Vasiyet gibi bir doküman bırakıp nasıl çekilebileceğini anlatmak eşine, çocuğuna bırakmak en doğrusu
member
Activity: 336
Başımıza biley geldikten sonra bitcoinin bi önemimi var ...
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Bence herkes kendisine bir vasiyet yazmalı , vasiyetimize de yazarız priv keyi felan nasıl bozduracaklarını bana mantıklı geldi
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
Benim bunları dert edecek kadar bitcoinim yok. Grin Neyse arada sırada fazla yatırımımın olmamasının faydaları da oluyormuş demekki. Smiley Umarım kimsenin başına kötü bir şey gelmez.
full member
Activity: 616
Ölen öldü kalan btc bizim mantıgını gözetirsek eger en güvendiğin birisine private key in oldugu bilğileri verirdim o da nede olsa öldü deyip üstünede konabilir
member
Activity: 291
Merit: 11
Bende hep düşünürüm  Huh .
Yol gösterecek birisinin adını verip aileden biriyle bunu paylaşmak faydalı olur bence.
yol gösterici @alpışık @mehmethamdibol vs..
jr. member
Activity: 33
Merit: 2
acaba vasiyet falanmı bıraksak vasiyetimdir ben öldüğünde şu zarfı açın falan  Sad
member
Activity: 90
Ne olur ne olmaz private keyleri iki farkli usb diske kopyaladim , hanim da yerlerini biliyor Smiley cocuklari garantiye alalim en azindan.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
başımıza kötü bişey gelirse btclerin başıanda kötü birşeyler gelmiş demektir Cheesy öldükten sonra bir önemi kalmıycak zaten hatta bırakın ölmeyi hastalığa tutulunca bile insanın gözü görmez bence hiç birşey ama yakınlarımıza yararı olması istiyorsak  kara düzen kayıtlar notlar her türlü iş görür.  Smiley
newbie
Activity: 39
Merit: 0
2-3 btc olmadığı sürece aslında çok da önemi yok ben sağ olayım da btclerin başına kötü bir şeyler gelsin
member
Activity: 280
kaybolan her BTC mevcut btc'nin değerine etki ediyo :)elinde btc olanlar yarayacak
member
Activity: 406
Merit: 11
uzaya karışacak Cheesy
member
Activity: 103
ICO Live! betterbetting.org
Umarım bir gün bunları düşünecek kadar bitcoinim olur fakat şuan sadece izleyip şaşırmakla yetiniyorum Smiley
full member
Activity: 215
Merit: 101
Ben private key'lerimi yazıcıdan çıktı alıp güvenli  bir yerde saklıyorum. Geride kalanlar nasıl kullanılacağını bilmeseler de, ne olduğunu biliyorlar. İşi bilen, güvendikleri birinin yardımıyla ulaşabilirler kripto paralara.  Wink
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
Merkezsiz kripto para miras bırakma programı yapılır. Buna bide ICO çakılır al sana en az 200 bin dolar

Ahada yaptılar. Etherleri topladılar. Siz anca çene patlatın. Bizim milletten bi cacık olmaz.

https://mywish.io/en/
member
Activity: 98
Paran var derdin var. Neyse ki miras bırakacak kadar btc yok , o yüzden saklama olayını dert etmiyorum heheee
member
Activity: 115
Privatekey'i varis olarak eşime teslim ettim  Cheesy
member
Activity: 238
en saglamı hanıma yada abiye anlatmak Smiley mefta olunca arkanızdan bol bol yadederler
Pages:
Jump to: