Pages:
Author

Topic: Başımıza kötü bir şeyler gelirse bitcoin'lere ne olacak? - page 11. (Read 24423 times)

member
Activity: 88
Merit: 10
Mantıklı olarak kağıt cüzdan çıkartıp üzerine başka bir kağıt ile kısa bir bilgilendirme yazılabilir. Bu kağıdı bulanda biraz araştırsın canım hemen herşeyi şak diye anlatırsak olmazki bizde araştırarak öğrendik ve hâlada öğreniyoruz Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Ben mew hesabımın private keyini yazıcıdan çıkarttım paper wallet hale getirip eşime verdim 2-3 sene elleşmesin sonra zaten zengin olacak otomatikman  Grin Grin
Aman dikkat, birkaç yedeği falan daha olsun o paper wallet'ların.
Yoksa müsvedde falan diye karalayıp atar bir yerlere Grin
Yok canım var tabi yedeği başka google drive hesabında ve usb belleğede atıp kenara koydum Smiley Birde sağolsun hanımda ilgili bu konularda.2-3 token ı aldığım gibi bozdurup bayağ zarar ettim şimdi ise 20-30x lerde Cheesy kendiside kızıyor artık gelen tokenlara en az 3 ay ellemek yok dursun kenarda diye.Kendisi biliyor yani Mew in ne olduğunu private key'i falan  Grin sadece hanımlara bu işi anlatmayı bilmek gerek bak şu token bu kadar olursa sana temizlik robotu alıcam şuraya tatile gidicez dedinmi bak nasıl takip ediyor coinmarketten her gün  Cheesy
hero member
Activity: 661
Merit: 509
Ben mew hesabımın private keyini yazıcıdan çıkarttım paper wallet hale getirip eşime verdim 2-3 sene elleşmesin sonra zaten zengin olacak otomatikman  Grin Grin
Aman dikkat, birkaç yedeği falan daha olsun o paper wallet'ların.
Yoksa müsvedde falan diye karalayıp atar bir yerlere Grin
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
ajandam da bütün keyler şifreler kullanıcı bilgileri mevcut. ki 5 btc üstüne çıkarsam detaylı bir şekilde anlatan yazı bırakırım. öldüğüm zaman nasılsa karıştıracaklar notlarımı rahat rahat girip kullansınlar. Smiley
full member
Activity: 364
Merit: 104

enteresan ve mantıklı olmuş hocam. Bundan sonra başımıza götü bir şey gelmesi olasılığına göre bitcoin vasiyetnameleri düzenliyeceğiz resmi, bikaç seneye Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
jr. member
Activity: 55
Bence çok düşünmeye gerek yok. Bitcoinlerimizi birkaç arkadaşımız zaten biliyordur. Güvendiğimiz birisine bütün bilgileri veriririz olru biter Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 100
Kağıt üzerine kaydedip gelecek nesile harita gibi miras bırakılabilir Smiley)))
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Konuyu görünce biraz kötü oldum açıkcası aile üyelerimden bir kaçı bitcoini biliyor telefon şifrem v.s de var illaki kurtarırlar diye düşünüyorum ben öldükten sonra gerisi onlara kalmış artık.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
benim bilgisayarda txt içinde private keyler, giriş şifreleri vb. her şey duruyor zaten ama ALLAH korusun niye öleyim? daha gencim. demeyin böyle şeyler Töbe töbe Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Benim başıma bir şey geldikten sonra malıma mülküme ne olduğu çok umrumda olmaz şuan için ilerde bakmakla yükümlü olduğum çocuklarım torunlarım yani bir altsoyum olursa iş değişir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ben gercekten guvendigim birine coktan tum hesaplarimin kullanimini ogrettim.  Wink

Hemen demeyin guvendigin biri nasil olur bu iste diye. 2fa'ler bende. Bi sey olursa bana ilk bakmasi gereken Google Authenticator.

Güvendiğimiz birileri olabilir bu işte bence çok anormal bir durum değil  Grin Aile bireylerin olabilir en başta kardeşin,annen,baban,oğlun,kızın ya da bir dostun,dost olunca yine biraz dikkatli olmak gerekiyor tabiki  Wink
hero member
Activity: 1106
Merit: 520
Aleph.im
Ben gercekten guvendigim birine coktan tum hesaplarimin kullanimini ogrettim.  Wink

Hemen demeyin guvendigin biri nasil olur bu iste diye. 2fa'ler bende. Bi sey olursa bana ilk bakmasi gereken Google Authenticator.
full member
Activity: 210
Merkezsiz kripto para miras bırakma programı yapılır. Buna bide ICO çakılır al sana en az 200 bin dolar

Ahahaha süper fikir Cheesy

Bunu ICO culara anlatmanız lazım sizi de ortak edebilirler.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Presale Starts on 30th of November
Merkezsiz kripto para miras bırakma programı yapılır. Buna bide ICO çakılır al sana en az 200 bin dolar
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Herşey bilgisayarımda kayıtlı . Arkadaşıma ulaştırırlar o da yarısını yer yarısını aileme verir. İyi bir anlaşma bence.
member
Activity: 97
Renewable Energy Cryptocurrency
Miras bırakacak kadar çok var mu bilmiyorum ama private key i yazarsın bankadan kasa kiralarsın yıllık 200 250 tl den sonra vefat durumunda kasayı açabilecek kişileri belirlersin detaylı olarakda anlatırsın orada onlar ezer bi güzel  Grin
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Valla benim başıma bir şey gelse elimdeki her şeyin bilgisi bir arkadaşımda var ailemle paylaşmadan hepsini kendisi yer Smiley Neyse başımıza umarım bir şey gelmez bunları düşünmemize gerek kalmaz.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Aileden biriyle paylaşmanız gerekebilir bu durumu. Sistemi anlatırsınız.. Ne olacak sanki (:
full member
Activity: 210
Ama şu da var, eğer kazada falan ölmezsem benden sonrakilere hiç bir şey bırakmayacağım.

Nasıl ben çalışıp didinip kazandıysam herkes kendi parasını kazanacak arkadaş yok öyle bedavaya dünya. Cheesy
Pages:
Jump to: