Pages:
Author

Topic: Başımıza kötü bir şeyler gelirse bitcoin'lere ne olacak? - page 4. (Read 24423 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 254
En büyük Ripple yatırımcılarından biri ölmüş elindeki Ripple lara ulaşılmamış hatta millet Ripple bir nevi burn oldu diye seviniyormuş. Bizim kimseyi sevindirecek kadar birikimimiz yok ama dolaşımdaki miktar azalacak böyle böyle

Aynı şekilde ulaşılamayan cüzdan adreslerindeki coinler de sonsuza dek tarih oluyor. Bunun piyasalara çok büyük bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

Güvenilir birilerine yaptığınız işten bahsetmek ve öğretmek başımıza bir şey geldiğinde sahip olduklarımızın çöpe gitmesini önleyecektir.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
En büyük Ripple yatırımcılarından biri ölmüş elindeki Ripple lara ulaşılmamış hatta millet Ripple bir nevi burn oldu diye seviniyormuş. Bizim kimseyi sevindirecek kadar birikimimiz yok ama dolaşımdaki miktar azalacak böyle böyle
member
Activity: 336
Merit: 11
başımıza kötü birşeyler gelirse bitkoinlere ne olacağını söyleyeyim çiftlik bank gibi paraları vurup kaçacaklar.. o yüzden kötü şeyleri düşünmeyelim..

bizim başımıza kötü bir şey gelirse kimse çiftlik bank gibi paraları vurup kaçamaz  Smiley
o cüzdanlar açılıncaya kadar o koinler orada uyur. Kardeşim biliyor cüzdanlarımı başıma bir şey gelirse hepsi kardeşime kalmış olur. O da istediği gibi kullansın. Arada arkamdan dua etsin yeter  Smiley
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
başımıza kötü birşeyler gelirse bitkoinlere ne olacağını söyleyeyim çiftlik bank gibi paraları vurup kaçacaklar.. o yüzden kötü şeyleri düşünmeyelim..
member
Activity: 713
Merit: 31
Ben yakın gördüğüm iki üç kişiye ne kadar yatırımım olduğunu ilettim. Eşime de gerekli bilgilere nasıl ulaşacağını söyledim. Gerisi boş bir şekilde hallolur. En olmadı kaybolur gider. Bence zaten yeterli girişim olursa borsalardaki paralar mirasçılara bir şekilde verilebilir. Kağıt cüzdan da olanlara yapacak bir şey yok.
newbie
Activity: 56
En azından eşinize veya güvendiğiniz bir yakınınıza öğretin. Diğer durumda nasıl çekilceğini araştırıyım derken dolandırılma riskleride var. Ben şahsen bir kağıda not edip evin biyerine sakladım ve eşime de nasıl çekileceğini öğrettim. Ölürsem eşim rahatlıkla parayı çekebilecek.
newbie
Activity: 98
Çok parçalamamak lazım, çaldırma riski çok olur ama bizden sonra birilerinin bulması kolaylaşır
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
hocam onlara kimse ulaşamaz, nasıl şu an başınıza hiç bir şey gelmezken bile bir problem olmuyorsa ileride de olmaz,     sadece o keyleri bilen kişi sizin kripto paralarınıza ulaşabilir
jr. member
Activity: 126
Yakında bu konuda da birkaç ICO görebiliriz. Size bişey olursa miras işleriyle ilgilenecek siz sağken göremeyecek ama öldüğünüzde şifrelerinize ulaşacak ve mirasçılarınıza dağıtacak
newbie
Activity: 70
çöp olacaklar çööp. başımıza bişey gelmeden voleyi vurmalıyız
member
Activity: 280
Merit: 10
hocam onlar blok zincirde aynen kalır hiç bir şey olmaz, ama kimse kullanamaz çünkü sizin, o bitcoinler
member
Activity: 210
Merit: 10
Miras hukukunda böyle bir düzenlenme yok böyle bir düzenlenme olmasa bile serveti olan biri birisine parasını nasıl devralacağını söyleyecektir elbet.
member
Activity: 308
Güvendiğim birine söyledim.şifreler şunlar şöyle yaparsın diye dinlemedi bile.ağzından yel alsın diye.ama şifreleri kaydettiğim yeri biliyor en azından.gerek kalmamasını umarım ama çok güvendiğiniz birine söyleyin ve hatta uygulamalı öğretin derim.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
En mantiklisi notere gidip vasiyetname vermek, valla benim mailde şurda bura kaydı var ama bize bişey olsa kim nereden bulacak biraz zor iş gibi...

Bu tarz bilgileri tanımadığınız insanlarla paylaşmayın. Kime devretmek istiyorsanız ona şimdiden anlatın, neyi nasıl alacağını, nasıl muhafaza edeceğini, nerede sakladığınızı. Olmadı sadece yerini paylaşın ve içine nasıl kullanabileceğine dair not düşün.
jr. member
Activity: 168
En mantiklisi notere gidip vasiyetname vermek, valla benim mailde şurda bura kaydı var ama bize bişey olsa kim nereden bulacak biraz zor iş gibi...
newbie
Activity: 41
Ben bilgisayarımda tutuyorum benden sonra açacaklar kesin bulurlar private keylerimi, eğer bulamzsalar da çöp olur bütün varlığım ben olmadıktan sonra olup olmaması çok da önemli değil
newbie
Bence elimizden geleni yapalım tabi de nasip değilse ne yapsak boş. Bütün olasılıkları hesaplamamız imkansız
newbie
Bütün bilgilerim mailimde var, bana bişey olursa mailimi bilen bikaç kişi eminim olayı çözerler ve bütün yatırımımı çekebilirler. Mailim çalınırsa da yapacak bişey yok şimdilik
jr. member
Activity: 239
artık güvendiğimiz pc ya da cüzdanımızı kullanacak biri el atar  belki biraz dua eder.Olmuş ile ölmüşe pek çare olunmuyor .
member
Activity: 308
Hayat bu ne olacağı belli olmaz tabi ama bunu çok fazla düşünmemek lazım gibi duruyor. Yapabileceklerimiz ise kısaca belli bir kaç kişi ile paylaşmak olabilir. Guvendigimiz bazı insanlar.
Pages:
Jump to: