Εσύ αδυνατείς να αντιληφθείς ότι αν δεν έχεις εξασφαλίσει τα τεχνικά θεμέλια, δεν πρόκειται να μείνεις στην αγορά μακροχρόνια;
Με τα τεχνικα θεμελια που εχεις , μπορεις να μας πεις τι επιχειρηση εχεις ( αφου μονο η κωδικοποιηση ειναι τεχνικη γνωση για να αντιληφθεις πως δουλευει το δικτυο ) ? Ειναι επιτυχημενη ? Αν δε θες να εισαι συγκεκριμενος μπορεις να μας πεις καποιον τομεα στον οποιο ανηκει . Αν εισαι υπαλληλος πες ειμαι υπαλληλος .
Γιατι αφου εχεις τα τεχνικα θεμελια θα εχεις και μια μακροχρονια επιτυχημενη επιχειρηση λογικα .
Ο Jobs ειχε τεχνικα θεμελια ετσι οπως το θετεις ? O Jack Ma ? O Branson ? Και πολλοι πολλοι αλλοι ?
Αν το Bitcoin δεν λειτουργεί όπως "οι επιχειρηματίες" κρίνουν σωστό, πως κι έχει δουλέψει ενάντια σε όλα εδώ και 13 χρόνια ανενόχλητο;
Λογω της διανοιας του satoshi . Γι αυτο και ακολουθω τα γραφομενα του και οχι οτι λεει ο core .
Επίσης, αφού τα altcoins λειτουργούν όπως κρίνουν "οι επιχειρηματίες", πως και εξαφανίζονται; Απάντηση: δεν υπάρχουν γερά θεμέλια. Έχουμε φτιάξει κάτι το οποίο είναι βιώσιμο. Έχουμε εξηγήσει τους λόγους που αποκαλούμε βιώσιμο το δίκτυο υπό αυτές τις συνθήκες.
Εξαφανιστηκαν ? Θελεις να συνεχισουμε να πεταμε σεναρια ? Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι την εννοια της λεξης .
Δεν εχετε φτιαξει τιποτε , θα σε λυπησω . Ο satoshi εχει φτιαξει το bitcoin και ειναι λογικο απο ατομα της ηλικιας σου να θελουν να ειναι μερος απο κατι μεγαλο για να επιβεβαιωσουν το εγω τοους .
Έχεις κάθε δικαίωμα μετά να αντιγράψεις τον κώδικα και να φτιάξεις κάτι δικό σου, και έχει γίνει. Λέγεται Bitcoin Cash και Bitcoin SV. Με βάση το "σωστό επιχειρείν", αυτά θα έπρεπε να έχουν πετύχει στην αγορά. Αποδέξου ότι δεν αναγνωρίζεται αξία, γιατί δεν έχουν αξία με το μη βιώσιμο και ομαλό τρόπο που λειτουργούν, και άσε τις χαζές δικαιολογίες του στυλ "φταίνε οι άλλοι" που σε κάνουν να χάσεις το λίγο δίκιο που έχεις.
Ριξε μια ματια στον κωδικα συμπεριλαμβανομενου του segwit και πες μου ποιο ειναι πιο κοντα στον αρχικο κωδικα του satoshi .
Η αγορα δεν κινειται οπως θες εσυ . Η αγορα επιβραβευει συμφωνα με τους δικους της ορους . Στα πρωτα χρονια το bitcoin δεν ειχε καν ανταλλακτικη αξια . Αυτο σημαινε πως δεν εχει πραγματικη αξια ? Εκει ειναι το προβλημα , μπερδευεις την τιμη με την αξια . Δεν περιμενα κατι διαφορετικο .
Ίσως το παράδειγμα μου ήταν άκυρο (δεν έδωσα μεγάλη βάση, ας υποθέσουμε ότι είναι). Δεν συμφέρει τους miners να επενδύσουν σε κάτι που δεν έχει μακροχρόνιο ορίζοντα. Αυτό είναι αποδεκτό;
Φοβερος . Ετσι απαντας στο επιχειρημα μου ? Στο οτι η αμοιβη απο τα fees θα ειναι πολλαπλασια απο το subsidy ? Μπορουσες να πεις ετσι θελω που λενε τα πενταχρονα οταν τα στριμωχνουν .
Ο χρόνος δε δείχνει αν έχεις τεχνικές γνώσεις. Οι τεχνικές γνώσεις δείχνουν αν έχεις τεχνικές γνώσεις.
Το αν ξερω να κωδικοποιω καλα δε σημαινει πως δεν εχω τεχνικες γνωσεις . O Steve Jobs δεν ειχε γνωσεις κωδικοποιησης . Ο Jack Ma το ιδιο . Κατα πασα πιθανοτητα και ο εργοδοτης σου ( αν εχεις ) δε θα κωδικοποιει. Σκεψου πριν γραψεις .
Απο τον φιλο μας τον τζιπιτη
Q: Do i need to know proggraming to have technical knowledge of bitcoin ?
A: Having technical knowledge of Bitcoin does not necessarily require you to know programming, although it can be helpful. To have a technical understanding of Bitcoin, you need to have an understanding of the underlying technology, its principles, and how it operates. This includes knowledge of concepts such as cryptography, distributed systems, and consensus algorithms. You also need to have an understanding of the technical details of the Bitcoin network and how it functions, including the details of transactions, blocks, and the blockchain.