Ε βέβαια, πετάμε τη μπαρούφα συνωμοσία μας και νεκρική σιγή.
Απεναντιας , απλα βαρεθηκα να προσπαθω να εξηγησω σε καποιον , που αν και ο ιδιος αμφισβητει θεμελιωδη στοιχεια ( blocksize ) στο btc , αδυνατει να ξεκολλησεi μιας και δεν αντιλαμβανεται βασικα στοιχεια οικονομιας . Να θεωρησω πως ποτε δεν ειχες δικη σου δουλεια και παντα ησουν υπαλληλος ?
Εχω το χρονο να μιλαμε ολη μερα , απλα ειναι αδικο για εμενα να σπαταλω το χρονο μου χωρις καποιο ουσιαστικο
αποτελεσμα αντικρυσμα . Μπορω να αναλυσω και στον τοιχο γιατι ειναι ηλιθιοτητα να κρατας το blocksize χαμηλα αλλα και αυτος δε θα καταλαβει . Στην περιπτωση του τοιχου τουλαχιστον θα ξερω πως μιλαω εξαρχης σε κατι χωρις εγκεφαλο οποτε και δε θα περιμενω καποιο αποτελεσμα , σε αντιθεση με τους ανθρωπους που ελπιζω πως μπορουν να αντιληφθουν περισσοτερα .
Παμε λοιπον .
Δηλαδή πιστεύεις ότι το να μη ρισκάρουν να πετάξουν ένα project πολλάκις δισεκατομμυρίων στον κουβά (όπως τα υπόλοιπα) είναι λιγότερο πιθανό από το να τους έχουν δωροδοκήσει πολιτικοί για να καθυστερήσουν την υϊοθέτηση;
Πιο μεγαλο ρισκο ειναι να πεταξουν ενα project μεγαλης αξιας δημιουργωντας ενα κομματι εκτος του αρχικου κωδικα . Πιο πολλες οι πιθανοτητες να δημιουργησουν καποιο σοβαρο bug με μπαλωματα παρα αλλαζοντας μια γραμμη στον κωδικα . Προγραμματιστης εισαι και αντιλαμβανεσαι τα πραγματα καλυτερα ( ελπιζω ) .
Δεδομενο ειναι πως εχει επενδυσει εμμεσα πανω τους ( blockstream ) η mastercard . Δεδομενο ειναι πως μελη του core χρηματοδοτουνται απο τους κακους bankers που "μισειτε" . Αν αυτο εσυ το βλεπεις ως συνομωσια ( η μια απο τις δυο εταιρειες με παγκοσμιο πελατολογιο να επενδυει σε τεχνολογια που θα ανατρεψει την κυριαρχη θεση της ) , παω πασο και δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε .
Και ακολουθώντας την παραπάνω λογική, κάθονται και ασχολούνται με off-chain λύσεις γιατί... το λένε άλλοι πολιτικοί που θέλουν να καθυστερήσουν την καθυστέρηση της υϊοθέτησης; Πολύ νόημα βρε παιδί μου.
Off chain λυσεις που δε δουλευουν μετα απο πεντε χρονια και σιγουρα δε μπορουν να δουλεψουν μαζικα με κανονες ελευθερης αγορας .
Όσοι εμβαθύνουν με το χώρο ασχολούνται. Όσοι δεν εμβαθύνουν δε τους νοιάζει να το χρησιμοποιήσουν σα νόμισμα εξ αρχής.
Απεναντιας , εχω πολλους γνωστους που δεν ξερουν τιποτε περα απο τα βασικα ( να εχουν ενα πορτοφολι ) , αρκετοι απο αυτους εμποροι και ενδιαφερονται για ενα μεσο συναλλαγης που θα τους βγαλει απο την αβολη θεση της αφαιμαξης απο τις τραπεζες . Οπως ξαναειπα , προφανως δεν εχεις σχεση με την πραγματικη οικονομια και δεν αντιλαμβανεσαι τι σημαινει 1 εως 1.5% προμη8εια για μια επιχειρηση . Αν πας και παρεις απο το περιπτερο 2 τσιχλες και πληρωσεις με καρτα o περιπτερας εχει μπει μεσα γιατι το ελαχιστο fee ειναι ( ηταν πιο παλια , δεν ειμαι σιγουρος τωρα ) 10 λεπτα .
Σου απάντησα. Γι 'αυτό βάζουν οι περισσότεροι nodes το base_fee στο 0.
Το εχουμε ξαναπει ας το πουμε και αλλη μια . Αυτο ειναι ελευθερη αγορα ? Ή υποχρεωση για να δουλεψει το δικτυο ? Αν αποφασισουν αυριο ολοι οι nodes να παιξουν με base fee πανω απο 0 δουλευει ? Αν ναι , ποσο θα επηρρεασει την ταχυτητα των
συναλλαγων ? Ειναι λυση λοιπον αυτο ?
Και ακομα και με base fee στο 0 σε ενα δικτυο με 1 μυριο nodes θα κανει το rapspi σου optimisation για να βρει το path σε χρονους αντιστοιχους με την πληρωμη με καρτα ? Σε ενα δικτυο που ολοι οι παραγοντες αλλαζουν ανα στιγμη ( liquidity , closed channels κλπ ) ? Σκεψου τα , ασε τις παρωπιδες στην ακρη , και απαντησε μου λογικα και με στοιχεια .
Έχεις καταλάβει πως το spamming κάνει το ίδιο κακό και χειρότερο αν το block capacity είναι περισσότερο, έτσι;
Οποιοσδηποτε πληρωνει δεν κανει spam . O μονος τροπος για να μην εχεις spam ειναι να υποχρεωσεις το χρηστη να πληρωσει . Spam ειναι αυτο που κανω εδω , γραφω αυξανοντας τις απαιτησεις σε υλικο που εχει το forum χωρις να πληρωνω για την υπηρεσια που μου προσφερει . Spam ειναι τα mail που στελνει καποιος μαζικα σε πιθανους πελατες με μηδενικο κοστος . Μαθε να αντιλαμβανεσαι την εννοια του καθε πραγματος και μην παπαγαλιζεις .
Και πολυ θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου για το οτι ειναι χειροτερα τα πραγματα με μεγαλυτερο block capacity . Για να δω τι θα σκαρφιστεις παλι .
Το δίκτυο που σέβεται τη γνώμη των μικρών παιχτών νοιάζεται.
Το δικτυο δε νοιαζεται , εσυ πλανασαι πως νοιαζεται . Το node σου οι miners το εχουν γραμμενο στα παλαιοτερα των υποδηματων τους .