Propun sa revedem detaliile de pana acum.
Se dau urmatoarele:
1. Un, sa-i spunem, developer, numit BTL-Master, care da copy+paste si face un coin.
-5%2. Desigur, BTL-Master este
anonim si cu
reputatie 0, atat in comunitatea romaneasca cat si in general. Sa credem ca la fel ca Satoshi, e anonim pentru binele comunitatii?
-5%3. Moneda numita dupa moneda unei tari, ca sa fie in trend si sa aiba un scop.
-5%4. Preminata
50%, de catre un anonim.
-25%As fi pus mai mult, dar scadeam sub 0 .5. Promisiuni si planuri mari, nu am vazut sa fie sustinute de ceva
-10%6. Audienta target, romanii, afla despre moneda dupa lansare(esuata de altfel).
-10%7. Cand i s-a atras atentia ca ar fi trebuit sa posteze si aici, a facut-o spunandu-ne in sictir sa vedem thread-ul celalalt. Nici macar o prezentare draguta scrisa in limba "bitleului".
-15%8. Se vorbeste despre fundatii si asociatii, cand nu exista nici o fatza, nici un nume, daramite o entitate operator de data cu caracter personal.
-10%9. Intervine 1 aparator(pana acum) al monezii, invocand tot felul de argumente, o parte din ele pe langa subiect. Cineva care observ ca nu a mai postat in Romana de altfel(stiti ca se vand/cumpara conturi Bitcointalk, nu?).
-5%10. Un site, bitleu.org(parca?), nici macar lansat, nici macar domeniu .ro(deh, e scump), doar un domeniu parcat pe undeva intr-un hosting ieftin.
-10%In dreptul fiecarui numar, printr-un filtru subiectiv, am pus valoarea in procente cu care scade gradul meu de incredere in aceasta moneda.
Total:
0% Incredere.