BTL-Master, fa-o corespunzator, ai doar modele de lansari !
Baga si tu WALLET, POOL, P2P pool, EXCHANGE, sa vada lumea ca este o treaba serioasa !
Apropos, baga si un airdrop, de Paste / 1 Mai preferabil, sa faca lumea BTC, sa mearga in Vama !
Ce nu ai "transpirat" ideea pe forum, ca te ajutam si noi !
Apropos, in AURORA sau BITLEU, sta vreo ceva BTC in spate (ca proptea) ? Sau e numai entuziasmul minerilor/balenelor care vor sa "ajute" pe Icelanders / Romanians ?
PS:
postam adresa din wallet aici, sau cum facem ? Eu imi vreau partea sa o shpeculez pe crapsty, ca am de platit intretinerea si bou' ala de administrator imi tot pune penalitati da sa schimbe neonul de la etaju' meu nu e in stare si nici jegu' ala de lift nu opreste la 1
Numai mistouri peste tot. Tipic romanesc.
Mai bine va duceti la vot, ca pana acum politicienii au facut misto de voi 25 de ani. Si asta din cauza ca aveti o astfel de atitudine. Cand apare ceva nou care are poate o mica sansa sa schimbe ceva, sariti si grohaiti ca niste porci dar dupa aceea va duceti si plangeti in poalele mamii. Numai de al naibii voi incerca sa ajut aceasta moneda, iar daca treaba este reala si tipul chiar are bune intentii o sa ma cac pe mine de ras.
Vad ca multi (inclusiv eu) au luat in serios daca Network hashrate este peste 80K deja.
Comentariile astea sunt comentarii de studenti libidinosi, asemenea muncitorilor salahori cand trece vreo pustoaica pe langa ei.
Puneti ceva constructiv... dar in final este un forum si fiecare are dreptul la ideea lui.
Chair a mentionat ca va da din monezi fiecarui roman.
Si ca nu exista multe pool-uri, p2pool exchange inca .. astea nu se lanseaza peste noapte. Eu am dat mesaj si se intentioneaza crearea unei echipe care sa ajuta la dezvoltarea acestei monezi.
Unde este spiritul tinerilor din anii '40 - '50 ? Vai mama noastra ce am ajuns, acum pe tineri ii intereseaza doar berica, gaurica si ce baga la burtica. Eventual tigarele si o discoteca, poate chiar niste manele, ca deh, nu mai avem altfel de artisti, naiul s-a transformat in clapa iar buciumul in gura plangareata de manelist.
Rusine voua !
Pun pariu ca nici unul dintre cei care arunca vorbele de batjocura nu stie ce inseamna monumentul de pe grafica. Din pacate si eu am fost mintit la scoala dar am putut face totusi putina cercetare legata de istoria tarii noastre. Dar binenteles multi dintre voi sunt prea ocupati cu manelele si gaurelele ca sa faca si alte chestii importante.
Astept oameni cu propuneri in ce fel putem ajuta moneda pana va fi numit presedintele fundatiei, cine doreste sa participie, sa stea jos iar cine nu doreste, sa se ridice in doua picioare ! Ca doar animalele au patru, asa imi zicea dragul profesor de istorie, pe care studenti ca voi l-au batut si i-au umflat ochii din cauza ca era prea strict.