Diğer bir teorimde, altına uygulanan baskı gibi bir baskının uygulanması. Ki bu gerçekleşirse, 10larca yıl bekleyebiliriz en yüksek fiyatlara ulaşması için. Umarm bu gerçekleşmez.
Sonra 200ü test etti. Arkasından yarılanma süreci ve bugünler.
Şunu da söyleyeyim. Btc nin tekrar artış trendine girmesi için fiyattaki köpüğün alınması lazım. Kolay para için gelenlerin, elindeki paraların alınması, umutsuzluk basılması gerekir. 200 dolar günleri öyleydi, aşırı romantikler ve gerçek inananlar harici kimse btc almayı istemiyordu. 100 dolara düşmesini bekliyorduk.
Yine aynı olacak. Piyasaya yeni para girişi yoksa, elinde btc olanlar satacak, fiyat düşecek. Şu an balinaların elinde para siz de btc var. Ne zaman siz de para onlarda btc olur o zaman başlar yükselişe.
Çiftlikbank mı btc mi diyenler gidecek, bounty kovalayanlar spam yapanlar gidecek. O zamana kadar görüşmek üzere. Gün geldi mi biz bize konuşuruz tekrar.
Bu mesajı yazdığımda bitcoin 8k usd civarındaydı. Bugün de çok farklı düşünmüyorum. Önümüzde hala zaman var. İlk bitcoinini 2013 yılında alan ve bitcoine (blockchaine değil!) her zaman inanan biri olarak, yaklaşık 1 yıldır hiçbir zaman elimde bitcoin ile uyumadım, her zaman fiat a geçtim ve bekledim. Böyle yapmaya da devam edeceğim.