4970$ den sonra tekrar kardayım 26.100 tl ediyor satsam (25k yatırdığım para bitcoine) malesef düşerken süreci iyi yönetemedim ve elimdeki 1,65 btcyi 1,55 e düşürdüm al-sat ile..
![Embarrassed](https://bitcointalk.org/Smileys/default/embarrassed.gif)
şimdi içimden bir his bayağı arttı buradan yine çakılacak al paranı git diyor bir yandanda dereyi görmeden paçayı sıvama dur bakalım daha artar diyor. bir ara elimdeki btc 20.000 ediyordu düşünce çok moralim bozulmuştu bir daha artarsa giderim demiştim ama şimdide çektiğin çileye değecek bekle dahada artsın diyorum bilmiyorum çıkmak için doğru zaman neresi.. en azından bi 30k fln verse çektiğim çileye değse.
Bende benzer bir durumdayım. Kara geçemedim ama en azından zarar azaldı. Strat olmasaydı güzel bir karım da olacaktı.
Bende sizim gibi düşükken kesinlikle durumu dengeleyince çıkacağım, düşük bir rakamdan giriş için gerekirse 2-3 ay bekleyeceğim diyordum. Ama yükselince insan satmak istemiyor.
Biraz düşündükten sonra ben %66 oranında tl ye geçtim, kalanları da stratiste. Biraz toparlarsa btce çevirip hard forka bu şekilde gireceğim.
Hep altların zararı aslında. Mehmet Hamdi Bol abi gibi sadece btc alıp hodl yapsaydım, şu an kardaydım.
Stratise hiç girmeseydim, güzel bir kardaydım.
Ama şans tabi. Kazanıp-kaybetmenin çok kolay olduğunu da anlamış oldum. Ortalık biraz sakinleşsin, zararı kapatıp kara geçebilirim diye inanıyorum, çok zor değil.