Ben de okumasını bilmiyorum grafikten analiz yapmak için yeterli düzeyde araştırmadım ama bu piyasa da ya çok tecrübeniz olacak ya çok bilgili olup takipte kalacaksınız yoksa herkesin harcı değil grafiklere bakarak tutturabilmek. Her zaman da tutturduğunuzu sanmıyorum. Balinalar ile aynı yönde yüzüyor olabilir misiniz.
zaten amaç bu olmalı; balinalarla aynı yönde yüzmeyi başarabilmek. her zaman kimse tutturamaz, elbette yanıldığım oluyor. ama dolar 3,90 iken şubat ayında bugünlerin geleceğini görüp 3.40 olacak demek her babayiğidin harcı değil. eski yazdıklarıma ve benimle nasıl dalga geçildiğine bakabilirsiniz
Tekrar 500 dolarlık bir düşüş gelir mi ? Ne kadar düşeceğini kestiremeyince almadık.Tekrar çalkantılar olacak nakitte kalmak iyi deniyordu ama bana göre bu fırsat bir daha zor gelecek gibi. :/
500 dolar düşer mi bilemem ama bir süre bu bantlarda hareket edecek gibi görünüyor. konu bitcoin ise üçe beşe bakmadan alım yapılmalı bana göre
velhasil kelam,
burda optuler mi tam operler, forexde en azindan bir AMA, ANCAK durumu olabiliyor.
forekste ama-ancak olmaz. kaldıraçtan dolayı sermayeniz sıfırlanır, elde avuçtaki her şeyi kaybedersiniz. saçma sapan birşey.
bitcoin ve altcoinler çok daha kolay, çünkü yön hep yukarı