Pe ce te bazezi cand spui ca a procedat corect?
Ce suspiciuni s-au adunat? Atractia BTC si crypto in general e tocmai anonimitatea.
Daca poti detalia un pic
E simplu.
Uite si tu cate topice sunt cu problemele bancare.
Priveste cum tarile incep sa puna stavila la ghesefturile din domeniul asta (numai China ca ultim exemplu)
De ce?
Tocmai pentru ca e folosit ca vector in afaceri necurate.
Aici e slabiciunea. Aici trebuie sa ne purificam.
Anonimitatea in arealul crypto e una (si valabila) dar cand dai sa iesi in fiat e altceva.
Acolo sunt "legile fiatului".
Dulcea jungla din crypto nu poate sa fie mutata in realitate. Exista consecinte.
Ca au fost prospere invarteli in domeniu? Da. Au fost. Mai sunt.
Insa aia intelepti au stiut si cand sa o coteasca.
Legat de "suma mare": parca nu stiu ce manelist a vrut sa paraseasca SUA cu toti dolarii la el (nici macar nu a distribuit anturajului placinta). E, au fost peste 9999$ la el: a incasat-o.
Iar felicitarile pentru Vlad, da, eu cred ca le merita.
Ca imi doresc BTC afisat la case de schimb langa valute...nu sa devina vector financiar pentru lumea subterana.
Daca totul e corect atunci nu exista decat intarziere pentru dat explicatii...ca asa este "in fiat", explici si laptele supt.
1. Si daca eu am 5 placi video minez diverse monede, le schimb pe poloniex, bittirex, nova si alte exchangeuri fac si ceva pos = profit, si in 2 ani adun 30 de BTC, cum ar trebuii sa fac dovada provenientei...?
2. Sunt ceva monede care au explodat si de 50x ... daca eu le aveam acolo de 2,3 ani si ma trezesc cu 20-30 BTC..cum facem sa le vand la voi si sa nu ma trezesc cu banii blocati ?
3. Sau daca eu am cumparat acum 3 ani 50 de BTC cash (face to face) de la un baiat de pe forum si vreau acum sa ii vand ce dovada trb sa fac ? chiar nu inteleg, astept ceva detalii..
1. Contul de aici poate sa fie dovada (am invatat impreuna minarea) Facturile de la placile video, facturile de curent. Istoricul cursurilor monedelor, conturile tale de pe schimburi, etc.
2. Istoricul cursului, adresa ta de mail are confirmari de logare de la schimbul respectiv, istoric de la furnizorul de internet, etc.
3. Ai sfeclit-o in cazul asta.
Trebuie sa vinzi catinel, dai rudelor sa vanda catinel, etc.
Stiu. Nu este placut.
Ori ne adaptam la noua paradigma, ori abandonam.