Culmea, ei spun ca isi dau seama unde au gresit, iar tu ii contrazici si zici ca nu au gresit.
E noua chestia asta.
Si nu, nu au remediat problemele, au zis ca o sa mai repare prin viitor, repet, pe mobil site-ul e defazat total, iar la login, au ales sa informeze un hacker despre existenta unui username, urmand ca acesta sa mai aibe de ghicit doar un element din cele 2 de identificare, greseala pe care nu am mai vazut-o de ani de zile, pe la nici un site.
Daca tu nu esti deranjat de butoane afisate aiurea, texte in engleza gresite, probleme de securitate la login si multe altele (pt ca nu sint singurele, asa cum am mentionat, de ex scrie ca pe 8 septembrie va fi o tragere la sorti, sintem inspre octombrie acum etc etc) e ok, eu am incercat sa le aduc la cunostinta ca pe mine ca si client astfel de erori pe un site imi dau de gandit cand e vorba de bani. Am depus la ei niste mii de euro, totusi, inainte sa observ problema de la login, care e cea mai importanta. O sa auzim probabil curand ca au fost penetrati de un hacker.
Apropo, tu cam la cate greseli si erori de afisare, exprimare, securitate ai avea o problema cu un site?
Eu am raportat vreo 4 in scurta mea experienta cu site-ul, deci tu zici ca nu e suficient ca sa le aduc la cunostinta?
Ce trebuia sa fac? Unde exact am gresit ca le-am adus totusi la cunostinta? De ce ar trebui asta sa fie considerat ca "negativ" ?