I-ai explicat frumos, nu vad unde ati gresit voi.
Tocmai aici e problema, ca nu au explicat frumos, ci au ironizat aspectele relatate si au trecut la un limbaj sarcastic.
Culmea, ei spun ca isi dau seama unde au gresit, iar tu ii contrazici si zici ca nu au gresit.
E noua chestia asta.
Si nu, nu au remediat problemele, au zis ca o sa mai repare prin viitor, repet, pe mobil site-ul e defazat total, iar la login, au ales sa informeze un hacker despre existenta unui username, urmand ca acesta sa mai aibe de ghicit doar un element din cele 2 de identificare, greseala pe care nu am mai vazut-o de ani de zile, pe la nici un site.
Daca tu nu esti deranjat de butoane afisate aiurea, texte in engleza gresite, probleme de securitate la login si multe altele (pt ca nu sint singurele, asa cum am mentionat, de ex scrie ca pe 8 septembrie va fi o tragere la sorti, sintem inspre octombrie acum etc etc) e ok, eu am incercat sa le aduc la cunostinta ca pe mine ca si client astfel de erori pe un site imi dau de gandit cand e vorba de bani. Am depus la ei niste mii de euro, totusi, inainte sa observ problema de la login, care e cea mai importanta. O sa auzim probabil curand ca au fost penetrati de un hacker.
Apropo, tu cam la cate greseli si erori de afisare, exprimare, securitate ai avea o problema cu un site?
Eu am raportat vreo 4 in scurta mea experienta cu site-ul, deci tu zici ca nu e suficient ca sa le aduc la cunostinta?
Ce trebuia sa fac? Unde exact am gresit ca le-am adus totusi la cunostinta? De ce ar trebui asta sa fie considerat ca "negativ" ?
Buna dimineata,
Regret reactia de mai devreme. Am perceput agresivitate unde, probabil, nu era si am facut alegerea gresita de a raspunde cu aceeasi moneda, desi probabil nu era cazul. Fara sa imi caut scuze, simt nevoia sa spun ca am construit acest business de la zero, pe propriile forte, muncesc mult si sunt extrem de implicat. Ma straduiesc sa "baletez" intre lege (uneori absurda), provocarile unui startup si satisfactia clientilor. Multe lucruri sunt ok, unele pot fi imbunatatite. Ideea e ca uneori iau criticile cam personal, cum a fost aceasta situatie si reactionez nepotrivit. I'll do my best to behave from now on!
Independent de forma in care am ambalat mesajul, e important sa subliniez un lucru.
Securitatea a fost intotdeauna o prioritate pentru noi. Urmam best practices in acest domeniu, cu parole criptate si sarate.Avem aceeasi abordare in ceea ce priveste sistemul de autentificare ca si
Google, unde esti atentionat si daca ai introdus un cont care nu exista, si daca ai introdus parola gresit.
Asa cum am mentionat anterior, numarul de tetative de autentificare prin login este sever limitat, si astfel un brute-force attack prin care sa iti "ghiceasca" parola este imposibil. In plus, vom introduce 2FA la login in viitorul apropiat.
In incheiere, raman deschis la feedback, atat aici cat si pe canalele proprii, si ma voi stradui sa fiu constructiv atat in receptarea mesajelor, cat si in reactii. Let's have a good day!
Vlad