Hocam haklı olduğun bir çok nokta vardı ama derdini anlatış biçimin özellikle son zamanda çok yanlıştı. Çok agresif girdin konulara daha diplomatik bir dille golü atan sen olurdun, onlar değil. Farkındayım umurunda değil ama yaklaşım tarzınla normalde nötr yaklaşacak bir çok global üyesini de gereksiz yere karşına almış oldun. Hatta bahsettiğin grubun saçma hareketlerinden rahatsız olan forum üyelerini bile karşına almış oldun. Bence bir tık daha sakin olup daha diplomatik yaklaşmalısın olaylara.
Bu görüşe katılıyorum, fakat Wolwoo gibi arkadaşlarımızın çok makul ve entelektüel düzeyde yazdığı mesajlar bile aşırı tepkiyle karşılanırken, bir bakmışsınız ona en saçma yanıtları verenler bile sırf Meta'cı ekiple arası iyi diye 15-20'şer merite boğuluyor
,
o yüzden burada Wolwoo'nun isyanı temelde haklı. Yüzlerce mesaj okudum bu tartışmayla ilgili, DT ekibinde güvenilir ve reputation'ı iyi geçinenlerden bir tane Allah'ın kulu çıkıp da "ya bu adamın söylediklerinde doğruluk payı da var" gibi bir cümle bile kurmadı, kuramadı...
Entelektüel diskura aykırı herşeyden önce bu kadar önyargılı olmak O zaman iş komediye dönüyor, ben Amerikalı, İtalyan, Rus vs bir üye olsam, yemin ediyorum şahsi mücadelesini ödüllendirmek adına Wolwoo'yu yine teşvik ederdim,
ama koca forumda sanki mafyadan korkuyorlarmış gibi hemen hemen herkes sessiz kalınca bu olanlara sistem biraz komediye dönüyor...
Eminim satoshi ve theymos bundan çok daha özgür ve açık görüşlü bir forum hayal etmişlerdir.
Ben şunun arkasında duruyorum. Bu forumda tek "SCAM" borsa Yobit' mi? Neden bütün her şeytani nokta Yobit'le ilişkilendiriliyor?
Burada Cobinhood borsasının bounty'si yapılmış ve binlerce insan katılmıştı. Çok güzel paralar kazananlar oldu. Bu adamlar aylarca Cobinhood imzası taşıdı. Sonunda exit-scam'cı çıktılar. Ee ne oldu o gün 3-5 kuruş almak için COB'u pumplayanlar şimdi bir cezaya çarptılıyor mu? Hayır! Peki Yobit'de herhangi bir exit scam sorunu var mı? Ortada ciddi bir mağduriyet var mı? Yok.
O zaman neden Yobit afaroz ediliyor? Aklıma gelen şimdilik sadece Cobinhood. Onu da geçen bir yerlerde okudum. Ben o zamanlar daha forumla tanışmamıştım ne yazık ki.
Yani olayın yobitle onla bunla alakası yok. Bu tayfa kendi eline almış forumun dinamiklerini oraya buraya savuruyorlar. Bazen 100 meriti olan adam, 4000 meriti olandan daha çok şey katmıştır foruma ama işte düzen böyle.
Ayrıca Vispilio üstad satoshi kesin daha iyisini hayal etmiştir ama theymos şu an bu adamlara maalesef göz yumuyor gibi. theymos'un özellikle bu tarz durumlara daha yakından ilgilenmesi gerekir. Bir hero üyeliğin bu kadar kolay karalanmaması gerekir. Sadece Türk olduğu için söylemiyorum bunu. Globalde'de haksızlığa uğrayan çok insan var.