Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 37. (Read 63073 times)

jr. member
Activity: 84
Merit: 1
bizim yok olmamızı bekliyor sanırım bu piyasa Smiley  bakalım nereye kadar gidebillecek ne kadar daha dayana bileceğiz arkadaşlar merak ediyorum zor zar bi yatırım için para bulduk ama o da elimizden gidecek gibi
member
Activity: 742
Merit: 19
Şubat ayı böyle geçecek gibi gözüküyor.3-4 gün güzel yükseldi şu an dinlenmeye geçti.Altcoinlerde BTC'nin dinlenmesini fırsat bilip atak yapabilirler.Ufak ufak artsa güzel olur ani artışlarda altcoinleri olumsuz etkiliyor.Birlikte artması en güzeli.Şu an birlikte hareket ediyor gibi gözüküyorlar.Raylar yerine oturuyor gibi.
member
Activity: 168
Merit: 10
ne zamanki bu piyasadan çekilsek ortalık süt liman olur bizim çeki gitmemizi bekliyor bence Smiley)  küçük yatırımcıyı usandıran bir piyasa var şuan 
full member
Activity: 462
Merit: 107
10k seviyelerine oturdu gibi. olumlu haberler gelene kadar bu seviyelerde kalacağını düşünüyorum. bu seviyelerdeyken altlardan vur kaç yapmayı düşünüyorum.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Sanki toparlanma var gibi ama herkes tutturmuş bi çin tatili diye, bitince piyasanın uçacağını söylüyorlar takip ettiğim telegram kanallarında ve piyasada beklenti bu yönde.eğer tarih tekerrür ediyorsa tahminler gerçeğe dönüşebilir buna görede asıl sıçrayış mayıs ayında diyebiliriz
full member
Activity: 742
Merit: 140
Çinin tatile girmesi ve kötü haberler piyasayı çok etkiledi. Biran önce düzelse de keyifler yerine gelse artık.

Piyasa kararlı bir şekilde yavaş yavaş yükseliyor umarım hızlanarak devam eder.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Malesef 1 aya yakın bir süredir, beklenen direnci kırıp geçemedi kripto paralar. Ama geçmişi incelediğimizde bu örüntüde bir iniş çıkış grafiği var kripto paraların. Gün içindeki çılgınca değişimlerinden bahsetmiyorum tabiki, yıl içindeki performasını incelediğimizde direnci kırdıktan sonra müthiş bir çıkış yakalıyor ve güzel kazandırmaya başlıyor. Bence 1 ay içinde tekrardan ciddi bir yükseliş olacaktır. Blockchain ve türevi teknolojilere yatırım yapan ciddi bankalar ve şirketler çıkacaktır. Hatta bu sürecin ciddi şekilde başladığını düşünüyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yakın bir zamanda btc küçük bir pump yiyecek gibi duruyor. 12-14k bandına bir süre sabitlenirse eğer altcoinler için güzel bir yeşillenme dönemi olacaktır. Piyasa yeniden hacim kazanınca küçük bir btc dalgası yine tüm parayı kendine çeker ve 18-20k ya kadar çıkar pazar payıda en aşşağı %50 olur diye düşünüyorum
full member
Activity: 424
Merit: 103
10400 de direnç var ancak o kadar zorlu bir yer değil. En zoru 9400 teki dirençti. Kısa vadeli Btc nin gittiği yer 12.000 seviyeleri kabaca..Uzun vade de ise 60 bin dolara çıkış başladı bence.. 10k ile 15k arası epey gider gelir oyalanır. Ancak genel görünüm btc için olumlu ve yıl sonu 50-60 bin dolarlar gibi duruyor
full member
Activity: 378
Merit: 103
10k da saglam direnc olusur ve bi muddet 10k da oyalanirsa altlara baya yarar gibi. tabi olumlu 1 2 haber de gelirse
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Şuan 9-10k arası gezip duruyor. 10k da dirnc olması lazım dusmemesi için. Artik gelsin şu beklediğimiz yükseliş iki aydir bekliyoruz. Özledik 12-13k ları.
full member
Activity: 266
Merit: 242
9400 trendinin uzerine cikti ama benim icim rahat degil 10k da direnmeye calisiyor ama her an bir kotu haberle terso hareket yapacak gibi dusunuyorum, aman insallah olmaz
full member
Activity: 364
Merit: 102
BTC tamamen haber kaynaklı hareket etmeye başladı. grafik analizi vs boş oldugunu düşünüyorum olumlu haberler piyasaya hemen yansıyor tam tersi içinde geçerli.  1 2yerden daha güzel haberler çıkarsa daha da toparlanacak tabiki altlara da etkisi yeşil olur
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Piyasa şu iki gündür kendini toplamaya başladı endişelenmeyin arkadşalar kendini böyle yavaş yavaş düzeltecektir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Piyasa kendi yolunda devam ediyor inişler, çıkışlar hedefe doğru zaman zaman tedirgin etse de ilerliyor. Bir gün beklediğimiz o seviyelere gelir mi bilemiyorum. Ama ona doğru ilerlemeye devam edecek . Siz hangi seviyelerden bahsettiğimi biliyorsunuz Smiley
Ben acaba diye bahsederken, yıl sonu için 50bin doları düşünüyorum hocam, acaba olur mu orası diye:) 6-7. aya kadar 30bini göreceğimizi düşünüyorum ben, bakalım nasıl olucak zaman gösterir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC normalde arasıra dump yer düzeltme görür ama bu en fazla 1 hafta sürüyordu.Şu an 1 ayı geçmiş bulunuyoruz ki bence zamanı geldi artık çıkışın.Eskisi gibi ani artışlar zor gözüksede istikrarlı çıkış bekliyorum yavaş yavaş artış.Altcoinlerde buna ayak uyduracaktır.10k civarında biraz oyalanır ama çıkışına devam eder gibi gözüküyor.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ben düşüşün bittiğini gözlemledim şimdi neden diyeceksiniz, biz  bu sene bitcoinin 6,5 k ya kadar düştüğünü gördük keza altcoinlerin de büyük bir düşüş yaşadığını. Zaten panikleyip coinlerini satan, ya da ordan oraya atan insanlardan kar ettiler. Artık yükselmezse piyasa bitmiş olacaktı. Kimse bunu istemez.
member
Activity: 336
Metahash
Güney Kore den gelen haberler ve alımlar sayesinde 10000 usd aşıldı, bence şu anda fiyatda genel olarak yatırımcı duruşu da olumlu. Bence iyi yerlere doğru gidiyor
newbie
Activity: 224
Merit: 0
görünen o ki piyasa toparlanmaya başladı.olumlu haberler çıkıyor, onlar da şu sıralarda ki artışı sağladı.G20 zirvesi önemli.ona göre farklı bir boyut alabilir.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Ani çıkışlar yerine böyle sabit bir şekilde artış daha düzenli bir piyasa ortamı oluşturur.
Pages:
Jump to: