Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 38. (Read 63073 times)

legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
En azından şöyle bir 11 - 12 K USD civarlarında kendini sabitlemesi gerekiyor . Tekrardan kaybeden yatırımcıları çekebilmeleri için. Çok sağlam bir şekilde kasaları doldu malum.  Genel itibariyle yeniden bir kitle çekimi olacak . Ama düşüşü gösterirler mi şu an için hiç bir grafik / haber belli ettirmiyor .
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
10k altına sarkıyor ve hafta sonu düşüş devam edebilir, çin yüzünden bir gazla insanlar abandı galiba ama fos çıktı bakalım 9500 sevıyesının üzerinde kaldıkca umut devam ediyor.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
En başta Market Cap'in artması lazım sanıyorum. İçeride bekletilenden ziyade taze giriş gerek.
sr. member
Activity: 449
Merit: 250
Balinalar yatırım yaptıkça ortam yeşillenecek. Bitcoin bazlı düşünmeden genel çerçevede blockchain teknolojisine bakmak gerekiyor ve bunun da biteceğini zannetmiyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
Umuyorum artık düzelmiştir 10k birden erken geldi ben 9.5k uzerinde kaldıkca yükselişin süreceğini düşüyorum, aynı boyutta marketcap de artıyor yani piyasada para giriyor boş beleşten yükselmiyor
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Piyasa kendi yolunda devam ediyor inişler, çıkışlar hedefe doğru zaman zaman tedirgin etse de ilerliyor. Bir gün beklediğimiz o seviyelere gelir mi bilemiyorum. Ama ona doğru ilerlemeye devam edecek . Siz hangi seviyelerden bahsettiğimi biliyorsunuz Smiley
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Tatil işe yaramış gibi görünüyor. Çinliler dinlenmiş ve tatilde de fazla para yememişler sanıyorum. 8500 dolaylarından 10000 üzerine attı btc kendini. Ben onu değil de LTC' nin kaderini merak ediyorum. Fork mork dediler fiyat 220 USD' lerde takıldı.
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Cin yılbaşısından sonra artış beklentisi piyasada fiyatlanıyor. Miladi takvim için aralık 2017 de büyük beklentiler satıldı ama arkasından 6 k ları gördük. Mart başına kadar en erken istikrar kazanacağını düşünüyorum. Tekrar aşağı ineceğini tahmin ediyorum.
member
Activity: 336
Merit: 17
Bir kaç gundur btc yükseliyor. O son düşüşten sonra yine iyi yükseliş gosterdi.  Bende bu çinin tatilinin bitmesini bekliyordum. Nasıl bir etkisi olacak piyasa ya  merakla bekliyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
15 şubat tarihi kritik bir tarihti.Uzakdoğu yılbaşı tatilinin bitmesi ile hareket başlayabilir.15 şubata 3 gün hala btc istikrarlı bir yükseliş gösterdi.6k'dan 9k'ya çıktı.10k'yı zorluyor kar satışları gelse de ufak bir düşüş yapabilir.10k'yı aşarsa psikolojik olarak piyasa rahatlar.Yükseliş gelir.İstikrarlı ve yavaş yavaş artması piyasa için daha iyi gözküyor.Altcoinlerinde yeşillendiğini görüyoruz ama şu an hala kayıplar yüksek.Hold'a devam gözüken.
full member
Activity: 672
Merit: 100
bence en sağlam ve güvenilir yol tabikide tethere geçmek olacaktır çünkü bitcoin 5700 dolar daha en fazla 6000 6500 olur kasımdan sonra 4k lara düşer tether'de kalmak en mantıklı olacaktır bu yüzden.
full member
Activity: 450
Merit: 122
bu altcoin piyasasını anlayamıyorum hele ICO'ları.Güzel projelerin çoğu sıçıyor,ICO sırasında sıçmasalar bile sonrasında borsaya çok düşük giriyorlar elin hiç bilinmeyen coini bir çıkıyor 5x le.Öngörüsü çok zor ve çok fazla uzmanlık isteyen bir zanaat
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Toplam crypto hacmi dün 153 milyar dolara düşmüştü, şimdi tekrar 170 milyar dolar olmuş. Bir anda bu kadar yükselmesi çok ilginç

Şuan çoğu kişi fork sebebi ile ne altcoin'de nede bitcoin'de . Fork anında ve sonrasında bu hacmin 200M$ üzerine çıkacağını düşünüyorum .

İnsanlar hem Dolardan tekrar dönüş yapacak hemde altcoinlere BTG ' den gelenler ile girmek isteyecekler . 2018 Sonrası önümüz açık gibi .
sr. member
25 ekimde bir beklenti var.Btc'de bu beklenti doğrultusunda hareket ediyor.Son rütüşlarını yapıyor.5 gün gibi kısa bir süre var.Altcoinler ve BTC'de önemli bir artış görmüyorum.
Altcoinler düşeceği kadar düşmüş.Daha fazla düşmesi zor gibi şu kısa zamanda.Hafta sonu ufak bir artış yapabilir altcoinlerde.BTC çoğunlukla hafta sonu düşüş gösteriyor.
Piyasa bu hep sağ gösterip sol vurmaya alışkın.Tersi de olabilir.Ne olursa olsun.Bekleteceğiz zaten zararına satan olmaz 5 gün için.Herkese bol kazançlar..YTD
member
Activity: 67
Merit: 10
Toplam crypto hacmi dün 153 milyar dolara düşmüştü, şimdi tekrar 170 milyar dolar olmuş. Bir anda bu kadar yükselmesi çok ilginç
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ico'lar sayesinde milyonlarca ether el değiştirdi ve bu projeler ellerindeki ether'leri boşaltıp fiat paraya ya da bitcoin'e geçmeye başladılar.

1 ağustos meselesi de tuz biber oldu ve zincirleme bir düşüş hareketi başladı.

litecoin sahipleri bu karmaşadan en az hasarla kurtulanlar oldular.

sonuçta böyle bir şey bekleniyordu. altcoin balonundan sürekli bahsediyorduk, ama biz bahsettikçe birileri sürekli rahatsız olduğu için o konuda yorum yapmayı bırakmıştım.

şu an için altcoin fiyatları çok ucuz olsa da alım yapmak yerine bitcoinde durmak daha mantıklı gibi.

diğer taraftan altcoinleri bu fiyattan satmak da çok doğru görünmüyor.

Hocam siz daha bilgilisiniz kendiniz de söylüyorsunuz altcoinler ucuz diye demek ki artacak btc de kalınca nolacak onu anlamadım! btc artsa da düşse de btc olarak kalacak! mesele btc sayısını arttırmaksa altcoin en mantıklısı değil mi?

bitcoin 1 ağustos meselesini bölünmeden atlatırsa ve segwite geçilirse, btc çok ciddi bir yükselme trendine girecektir.

eğer bu gerçekleşirse btc altcoinlerden çok daha hızlı biçimde yükselecektir. yani altcoinler btc karşısında değer kaybedecekler. benim tahminim bu yönde en azından.

tabi ağustos öncesi kısa süreliğine altcoinlere girip kar edip çıkmakta bir sakınca yok bana göre. sadece çok riskli olduğu için şu anki pozisyonum neyse onu korumayı tercih ediyorum.

ytd.

Bence de bu süreçte uzak durulması gereken ethereum ve etc! Ethereum bazlı coinler de sıkıntılı ama belli bir yerden güçlü tepki vereceklerine inanıyorum en azından ico maliyetlerinin altına inmezler herhalde...BTC dediğiniz gibi yükselirse Altın olmaktan çıkıp Elmas halini alır ama o da bir yerden sonra tekrar altcoinlere ve ethereum'a dönecek el mahkum!

şu başarılı tezi ilk söyleyen hiburak sanırım, buralardaysa yeni tavsiyelerini alabiliriz. tayfundeniz hocam da bu kanıdaymış
full member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Bitcoin sert bir düşüş daha yaşarsa 2017 başlarında aldığımız fiyatlardan altcoin toplayacağız bu gidişle,  yatırımcı gelir mi derseniz, gelir gelir bu piyasaya alışan başka yere gitmez kolay kolay.
member
Activity: 81
Merit: 10
uzun zamandır yoksun. Küstün mü?
sr. member
Madenciler BIP 148’den daha fazla BIP 91’e destek vermeye başladı.Yüzde 65 olan oran dün gece yüzde 80'e ulaştı.1 Ağustos’tan önce gereken destek eşiğine ulaşılmasında BIP 91 protokolü kilitlenip kabul edilecek.Zorunlu bir hard fork olmadan SegWit için alternatif bir yöntem benimsenecek.
Bu olumlu gelişmeler BTC'nin fiyatını yukarı taşıyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Dun etheri 130 dolara kadar dusurup bugun 210 dolara cikaran bir piyasada saglikli yorum yapamazsiniz. Piyasalar nereye gidiyor derseniz hata olur. Yönü kestirebilmek mumkun degil... calkantili bir donem yasiyoruz. Ben sahsen bir sure uzak duracagim... daha stabil bir ortamda islem yapmayi tercih ederim...
Pages:
Jump to: