Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 40. (Read 63073 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Theymos konu hakkında çok detaylı olarak yeni başlayanlar bölümüne yazıp linkinide forumun sol üst köşesine tutturmuş. Hype'dı, değildi tartışması bir son bulur umarım artık, olay çoktan başladı.

https://bitcointalksearch.org/topic/august-1-bip148-preparedness-2017191
https://bitcointalksearch.org/topic/guide-handling-splits-uasfs-bip148-etc-2012799

İyi dileklerimle

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
öff ya sıkıldım piyasadan şu 1 agustos geçsede batcazmı çıkcazmı belli olsun artık

Batmak zor belki coin bazında olabilr ama genel anlamda marketcap mutlaka yukarı çıkacaktır. Hadi btc bazında zarar yazılsa dolar/tl bazında kâr edilecektir diye düşünüyorum. Milyonlarca insanın uğraştığı didindiği Coin piayasasının daha fazla düşmeye tahammül edebileceğini sanmıyorum. 80 milyar dolar nedir Allah aşkına 8 milyon kişiye bölsen adam başı 10k dolar eder...ytd
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
öff ya sıkıldım piyasadan şu 1 agustos geçsede batcazmı çıkcazmı belli olsun artık
full member
Activity: 154
Merit: 100
1 Ağustos olayının fake olduğu açıklanmadan bu piyasa rahatlamaz. BTC üzerinde kesinlikle tartışma olmamlı, bu tüm piyasayı etkiliyor. Şuan herkes beklediği için işlem hacimleri de iyice düşmeye başladı. Umarım ağustosta BTC biraz daha netlik kazanır da, biz de eski günlerimize döneriz.

1 agustos olayı fake mi ?? Smiley siz bitcoin borsasını çok yanlış anlamışsınız. Hızlandırılmış forum turu var ona katılın derim.
Sizde biraz forumda dolaşın bence
BTC 1700$ seviyesindeyken 2500$ olursa segwit gelebilir dediler diye 15 gunde 2800 e çıkmıstı
daha sonra core team twitter üzerinden yalanlama yapınca 1500$ a geri çekildi
bu piyasada bır bakmışsınız bız boyle bir açıklama yapmadık derler apışıp kalırsınız

Ne apışıp kalacam suana kadar hiç zarar etmedim. Zaten sell yapıyorum ne kadar cok düşerse benim işime o kadar gelir  Wink
full member
Activity: 266
Merit: 242
1 Ağustos olayının fake olduğu açıklanmadan bu piyasa rahatlamaz. BTC üzerinde kesinlikle tartışma olmamlı, bu tüm piyasayı etkiliyor. Şuan herkes beklediği için işlem hacimleri de iyice düşmeye başladı. Umarım ağustosta BTC biraz daha netlik kazanır da, biz de eski günlerimize döneriz.

1 agustos olayı fake mi ?? Smiley siz bitcoin borsasını çok yanlış anlamışsınız. Hızlandırılmış forum turu var ona katılın derim.
Sizde biraz forumda dolaşın bence
BTC 1700$ seviyesindeyken 2500$ olursa segwit gelebilir dediler diye 15 gunde 2800 e çıkmıstı
daha sonra core team twitter üzerinden yalanlama yapınca 1500$ a geri çekildi
bu piyasada bır bakmışsınız bız boyle bir açıklama yapmadık derler apışıp kalırsınız
full member
Activity: 154
Merit: 100

full member
Activity: 196
Merit: 117
Ağustosun ilk haftasından sonra btc ve alt coinler için uzun soluklu bi maraton başlayacak arkadaşlar. Şimdilik biraz sabredin sadece. Alım fırsatı gördüğünüz uzun vadeli coinlerde üzmeyecek miktarlarda parçalı alımlar mantıklı görünüyor. Ytd.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
member
Activity: 118
Merit: 10
ister istemez uzun vadeci olduk yapacak bişi yok panik satışı yapmayalım derken her gün , her hafta eridik göz göre göre simdi düşünüyorum da keşke panik satışı yapsaydım yarı yarıya yakın karım olurdu. Smiley Demek ki neymiş her zaman panik satış kötü bir şey değilmiş.
katılmıyorum. eğer gerçekten iyi bir coin e yatırım yaptıysanız 1 yıl içinde kazancınız 5x den fazla olacaktır. sabredin. borsa sabırsızlarn sabırlılara para  kazandırdığı yerdir.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ister istemez uzun vadeci olduk yapacak bişi yok panik satışı yapmayalım derken her gün , her hafta eridik göz göre göre simdi düşünüyorum da keşke panik satışı yapsaydım yarı yarıya yakın karım olurdu. Smiley Demek ki neymiş her zaman panik satış kötü bir şey değilmiş.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Bu başılığı gördükçe bir Ali Sunal soğuk espirisini değiştirip tekrarlıyorum şu aralar. "Bu piyasa benim hoşuma gider" Sanrım sinirlerimin bozuldu biraz. Panik satışı yapmayacağım diye diye 3 haftada çok ciddi miktarda eridim. Şimid de dip neresidir kestimreye çalışıyorum ama pek denk gelecek gibi değil. Nisan, Mayıs başındaki rakamları tekrar göreceğiz sanırım.

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Tünelin ucu Mahmut Hocanın odasına çıkmasa bari Cheesy Şaka bir yana 1 Ağustos coin dünyası için yepyeni bir başlangıç olur umarım. zira bu aralar borsalara bakmak bile içimden gelmiyor stres yapmaya başladı.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Şimdilik günlük al-sat devam ediyorum ama çok zor durumda bırakıyor piyasa. Bir süre daha direneceğim ama böyle devam ederse uzun vadeye geçeceğiz mecbur.
legendary
Ben de sepet yaptım bozdum girdim birine yine tam da belimi doğrultmuştum..Eğer ağustos gibi btc sağlam artacak ve altcoinler de sağlam düşecekse şu 15 günde baya bir atraksiyon olur sanırım, sonrasına bakarız artık. ytd
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Ben de bu saatten sonra sadece uzun vadede kar getireceğine inandığım coinlere yatırım yaptım.Elimde bir miktar bitcoin bıraktım icolara girmek için ve saklamak için.Durumu göreceğiz ortalık çok sisli şu aralar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Sermayeyi güvendiğim coinlerden sepet yapmaya başladım.Çıkanı satıp düşen coini alıp sepette çevireceğim.Btc 2300 seviyelerinde direniyor.Ne yapacağı belli olmaz.Pozisyonumuzu alıp güvendiğim coinlerle yola devam.Fiyattan ziyade miktarı arttırmaya odaklandım.Satmadıktan sonra zarar etmeyiz.Herkese bol kazançlarBol sabırlar
legendary
Piyasa aşağı hareket ediyor dip noktasını bulduğuma dalarım  Grin Grin Grin ytd

Sorun suki dip nerde? Bueadanda asagi gitmesini beklemek iyimserlik olur..

walla bişey bulamadım yine bat aldım ufak bir xem(nem) alışverişi sonrası Cheesy ama sayı baya bir arttı influx'tan sonra
full member
Merit: 190

Sorun suki dip nerde? Bueadanda asagi gitmesini beklemek iyimserlik olur..
legendary
full member
Merit: 242
Ether de şu an iyi bi yatırım değil demiş bir ustdeki arkadaş ama bence şu an tam ether alma zamanı
gayet güzel seviyelere geldi ve tutundu,etherın uzun surede 500$ olacagı kaçınızmaz bir gerçek bu yıl olurmu bılmem ama seneye muhakkak 500 e bi tıklatır
Pages:
Jump to: