Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 39. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
bu sıralar alım satım yapmak zarar ettirebilir. dikkatli olmak lazım. herkese selam madene devam Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bitcoin de alışlar şu an güçlü.100 Btc-75 Btc alış siparişleri var.Fiyatı yukarı zorlayacaklardır.Gece Çinliler piyasaya girdiğinde neler olacak göreceğiz.Satış yaparlarsa fiyat biraz düşebilir belki.Keriz silkeleme yapabilirler.Şu ortamda en güzeli kahve içip izlemek.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Yine kaçırdım fırsatı. Haftasonu yurtiçi piyasalarda Bitcoin fiyatı 6200 TL seviyelerine kadar düşmüştü. Şuan 7450 TL seviyelerinden işlem görüyor. İnsan kendine güvenemiyor işte nereye kadar düşeceğini tahmin edemiyor. 😭

ben satışımı 6700 den yaptım, daha da düşer zarar etmeyelim diye..(cumartesi ya da pazar günüydü )
şimdi ağlıyorum  Grin
sr. member
Bitcoin fiyatın'ın artışı Segwit yolunda BIP91'in %65 destek bulması.Bu destek yükseldikçe bitcoin de oluşan belirsizlik ortadan kalmaya başladıkça fiyat yukarılara çıkacaktır.Şu an 2360 dolar civarında dolaşıyor.3 gündür 1800 dolardan bu seviyelere kademeli bir şekilde arttı.Olumsuz bir haber gelmezse çıkışını sürdürecek gibi.YTD

Anlık haber takip edebileceğimiz yer varmı forumdan kaçırıyoruz.
Twiter dan takip ediyorum.Eth iyi çıkış yaptı.ETH tabanlı coinlerde bu çıkıştan nasibini alacak gibi duruyor.Şu an BTC'den sonra en çok taleb gören ETH.Böyle bir çıkış yapacağını tahmin ediyordum ama biraz erken davrandı gibi.Bir an önce eski seviyeleri 400$ civarına gelmeden almak istiyorlar.Haklılarda.Bu altcoinlere de yansıyabilir.Sepetimizi yaptık beklemedeyiz şu anda.Olumsuz bir haber çıkmazsa ne tür hareket yapacaklar göreceğiz.
full member
Activity: 154
Merit: 100
Bitcoin fiyatın'ın artışı Segwit yolunda BIP91'in %65 destek bulması.Bu destek yükseldikçe bitcoin de oluşan belirsizlik ortadan kalmaya başladıkça fiyat yukarılara çıkacaktır.Şu an 2360 dolar civarında dolaşıyor.3 gündür 1800 dolardan bu seviyelere kademeli bir şekilde arttı.Olumsuz bir haber gelmezse çıkışını sürdürecek gibi.YTD

Anlık haber takip edebileceğimiz yer varmı forumdan kaçırıyoruz.
sr. member
full member
1900 lerden alanlar gözükmüyor tatile cıktılar herhalde Cheesy Yarına kadar düşeceğini düşünüyorum bugun zirveyi gördü.
sr. member
BTC 2300 doları geçti.Ağır adımlarla olsa da artıyor.Şu an gidişat güzel.Altcoinlere yansıması pek olmadı.yavaş yavaş olmaya başlayacak gibi gözüküyor.
full member
Merhaba arkadaşlar altcoin değeri marketcap yükselmesi ragmen bazen btc kuruna göre düşüyor hesaplaması nasıl oluyor misal.
xrp diyelim market cap 1milyar$ o anda btc kuru 2000$ diyelim btc kuruna görede 0.0000500 diyelim.
xrp marketcap 2milyar$ oldugunda btc kuru 2500$ oldugunda btc kuruna göre 0.0000400 olabiliyor ? bu nasıl olur altcoin artanken btc ya sabit yada düşmesimi lazım.

Birşekilde şöyle göstereyim misal
1btc 2000$ xrp 0.006 btc kurdan
1btc 1000$ olursa (xrp hacmi sabit oldugunu varsayarsak) xrp 0.012btc mi olacaktır.
1btc 4000$ olursa (xrp hacmi sabit oldugunu varsayarsak) xrp 0.003 btc mi olacaktır. Teşekkürler.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Daha cok alim firsati cikar hatta bitmez bu piyasada..
sr. member
2200 doları aşacak gibi BTC.Şu an 2185 dolar civarı.Dikkatli takip etmek laızm.Yarın alım için geç kalmış olabilirsiniz.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Btc ocak nisan arasinda 4000 dolar olacaktir arkadaslar.Yukselen bir piyasadayiz su sorunlu donem atlatilsin elbet yukari gidecek.
sr. member
BIP91 haberi BTC üzerindeki olumlu etkisi hissedilir hale geldi.BTC artmaya başladı.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
agustos sonrası ne olacak acaba şimdi btc ye segwit gelmezse btc nin düşme ihtimali çok yüksek daha önceden bu yaşandı,ben 1 agustosta segwit gelmeyecegini düşünüyorum ona göre aslında ne var ne yok satıp usdt ye geçmek gerekıyor btc 1000$ kadar sarkarsa yapısırız

Merhaba;

https://bitcointalksearch.org/topic/august-1-bip148-preparedness-2017191
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
agustos sonrası ne olacak acaba şimdi btc ye segwit gelmezse btc nin düşme ihtimali çok yüksek daha önceden bu yaşandı,ben 1 agustosta segwit gelmeyecegini düşünüyorum ona göre aslında ne var ne yok satıp usdt ye geçmek gerekıyor btc 1000$ kadar sarkarsa yapısırız
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Yine kaçırdım fırsatı. Haftasonu yurtiçi piyasalarda Bitcoin fiyatı 6200 TL seviyelerine kadar düşmüştü. Şuan 7450 TL seviyelerinden işlem görüyor. İnsan kendine güvenemiyor işte nereye kadar düşeceğini tahmin edemiyor. 😭
sr. member
5 gün önce btc 2370 fiyatında iken altcoinlerin fiyatlarına bakıyorum şimdikinin aynı hemen hemen.BTC 1800 dolara düştüğünde bile o fiyatlarını korudular.Altcoinler btc karşısında bana göre dip fiyatlarda.Belki yüzde 5-10 inebilir bundan daha fazlasını beklemek zor gibi görünüyor.BTC gidişatının her geçen gün netleşmesi güven kazanması hem BTC'nin hem altcoinlerin fiyatını yukarıya çıkaracaktır.
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Piyasada hareket etmek gerçekten güç. Ben de istediğim pozisyonu tam alamadım. Toplamak istediğim coinlerin bir kısmı hala almak istediğim noktalara gelmedi.  Nispeten daha az düşmüş coinlerden daha fazla düşmüş coinlerime geçip hem maliyet indirimi yapıyorum hem de sert düşüş sert yükselişi getirecek diye umuyorum. Dalgalanmalardan ufak ufak yararlanmaya çalışıyorum. %5-%10 kar marjı ile trade yapmaya çalışıyorum ancak bu bile büyük sorun olabiliyor. Benim düşüncen hiç bir coinin dibi olmadığı. Şu coin çok düştü dip yaptı, dibi buldu bunlar tamamen boş. Dip mip yok. Beklemeyi göze alıyorsanız bir noktada riske girip almak gerekiyor. Elbette aldıktan sonra daha da aşşağı gitme ihtimalinin yüksek olduğunu bilerek.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
ortalıktaki bu karşılıklık durulmadan asla düzelme olacağını sanmıyorum. 2000 dolar barajınıda kırıp dahada düştüğü için çokdaha büyük düşüşler kapıda bence
full member
Activity: 238
Merit: 105
Ben uzun vade olarak yatırım yaptığım için bu düşüş dönemini kademeli alım yaparak maliyet düşürme taktiği uyguluyorum. Eğer 1 Ağustosu atlattıktan sonrası toparlanma başlarsa bu dönemi iyi geçirmiş olurum. 
Pages:
Jump to: