Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 41. (Read 63073 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
Bence büyük düşüş yolda şu an herkez parasını piyasadan çekiyo ben de çıktım dolarda bekliyorum bakalım tabi top yuvarlak her şey mümkün belli de olmaz iyi kazançlar herkese!

Özellikle bu segwit vs. durumları insanların güvenini sarstı, bitcoindeki kötü hareketler altcoinleri de etkiliyor bence Ether de şu an iyi bi yatırım değil. Tabii bunlar tavsiye değil görüş amaçlıdır. Piyasalarda her an her şey olabilir, uzun vade tutmak için bir miktar bekletilebilir bakın ben iki sene önce LTC'den büyük zararlar edip çıktım şimdi çıkmasaydım köşeydim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Son kurşunlarımıda dün sıktım bakalım uzun vadeli olarak girdim aklımdaki vade süresi 1-2 yıl yani zamanım olacak beklemek için bu sürede zararlı çıkacağımı düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.Piyasalar bu haldeyken kısa vadeli yatırımı riskli görüyorum
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
alış ve satışlarıma bakıyorum bu saatlerde BTC yükselmiş satmışım.Gece 12'den sonra BTC düşmüş almışım.Çinliler piyasaya girdiğinde BTC'yi düşürüyorlar.Genel gidişat böyle gözüküyor.Tabi tersi de olabilir.Bu piyasada herşey olabilir.Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Alım için herkes kendi hesabını kendi yapar.En uygun anda en dib fiyattan almak.Yada riske girmek istemiyorum diyen varsa azar azar her gün dib fiyattan toplar.1 Ağustosa kadar yayabilir alışlarını.2 gün sonra öyle bir fiyat gelir ki ah keşke elimde btc olsaydı dememek için dikkatli olmak lazım.YTD

hocam 1 ağustosta ne olacak piyasayı pek takip edemedimde

Bitcoin hardfork olayından bahsediliyor. Bitcoin segwit konusu. Forumda bir çok yerde konusu geçiyor 1 Ağustos mevzusu. Aşağıda bir iki konunun linkini verdim ordan bakabilirsin. Ayrıca ingilizcen varsa ingilizce konulara da bakarsın daha ayrıntılı bilgiler var.

https://bitcointalksearch.org/topic/catal-gorunurse-ne-yapmak-lazm-1834288

https://bitcointalksearch.org/topic/1-austos-ongoruleri-2009338
newbie
Activity: 74
Merit: 0
alış ve satışlarıma bakıyorum bu saatlerde BTC yükselmiş satmışım.Gece 12'den sonra BTC düşmüş almışım.Çinliler piyasaya girdiğinde BTC'yi düşürüyorlar.Genel gidişat böyle gözüküyor.Tabi tersi de olabilir.Bu piyasada herşey olabilir.Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Alım için herkes kendi hesabını kendi yapar.En uygun anda en dib fiyattan almak.Yada riske girmek istemiyorum diyen varsa azar azar her gün dib fiyattan toplar.1 Ağustosa kadar yayabilir alışlarını.2 gün sonra öyle bir fiyat gelir ki ah keşke elimde btc olsaydı dememek için dikkatli olmak lazım.YTD

hocam 1 ağustosta ne olacak piyasayı pek takip edemedimde
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
şu anda kılımı kıpırdatmıyorum. Alamıyorum daha da düşer diye satamıyorum daha da çıkar dip burası diye.  Dün satıp daha alttan almayı düşündüm son anda vazgeçtim herhalde iyi yapmışım ama yarın durum ne olur belli değil Sad 

Param olsa son kuruşuna kadar mala girerim, bekleyeceksem ümitle beklerim. Alan kazanır satan zarar eder diye bir laf var eskilerin... ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
şu anda kılımı kıpırdatmıyorum. Alamıyorum daha da düşer diye satamıyorum daha da çıkar dip burası diye.  Dün satıp daha alttan almayı düşündüm son anda vazgeçtim herhalde iyi yapmışım ama yarın durum ne olur belli değil Sad 
legendary
İlginç şeyler oluyor arkadaşlar.Takip ediyorsunuzdur heralde.
BTC 2378'e yükseldi altcoinler yerinde sayıyor.Birkaç tanesi hariç.
Bu fiyatıda çıkış görenler satıp çıkıyor daha çok düşmesinden korktukları için.
Altcoin şu an kimse almadığı için fiyatta arttmıyor.
Genel piyasa psikoloji ile hareket etmeli kaybetmemek için.
Şu anda girmek risk.Biraz daha beklemek da fayda var.
Karar yine sizin.

Walla ben hiç çıkmadım zaten  Cheesy Balinaların da çıktığını zannetmiyorum sağ cepten sol cebe indra gandi. O kadar malı küçük yatırımcıya kitlemelerine imkan yok! Bekle derken neyi beklediğiniz de önemli; malın artmasını,piyasanın düzelmesini beklemekse dediğiniz onu alıp beklemek daha mantıklı yok daha düşecek diye bekleniyorsa bu sefer yine "daha düşer" diye yine beklersiniz. Bir yerden risk alıp girmek fiyat görece makulken en mantıklısı! ytd
sr. member
İlginç şeyler oluyor arkadaşlar.Takip ediyorsunuzdur heralde.
BTC 2378'e yükseldi altcoinler yerinde sayıyor.Birkaç tanesi hariç.
Bu fiyatıda çıkış görenler satıp çıkıyor daha çok düşmesinden korktukları için.
Altcoin şu an kimse almadığı için fiyatta arttmıyor.
Genel piyasa psikoloji ile hareket etmeli kaybetmemek için.
Şu anda girmek risk.Biraz daha beklemek da fayda var.
Karar yine sizin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hafta sonuna yakın tatil nedeniyle sıcak para girişi olmayacak birde panik satıs yapılırsa güzel bir düşüş bekliyorum marginden sell yaptım bekliyorum bakalım. ytd
bunu hemen hemen herkes çözmüş durumda artık cuma günü düşüşleri standar hale geldi
terste bırakırlarsa hiç şaşırmam çok fazla margin sell yapan oluşmaya başladı
dikkat etmekde fayda var
full member
Activity: 154
Merit: 100
Hafta sonuna yakın tatil nedeniyle sıcak para girişi olmayacak birde panik satıs yapılırsa güzel bir düşüş bekliyorum marginden sell yaptım bekliyorum bakalım. ytd
full member
Activity: 286
Piyasada durgunluk var. Hep durgun kalmayacak tabi eylül, ekim gibi yine hareketlenir piyasa btc, ether roket gibi fırlayacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Aynen herkesin stratejisi farklı. Ben sepetimde yuzde oynamalar yapıyorum. Sepetim uzun vadeli ve coinlerin hepsi uzun vadede güvendiklerim. Az düşeni satıp çok düşeni alıyorum sonra bu sefer aldıgım coin stabile geçince başka çok düşene geçiyorum. Bir şekilde döndürüyorum coinleri  Wink
sr. member
şu an artan dişe dokunur pek bir şey yok sadece dünkü dip fiyatların biraz üstünde olması + gösteriyor. Bu piyasa uzun süre yatay seyretmeyi pek sevmez ya yine bir dip ya da yükseliş bekliyor bizi zannımca. benim görüşüm UP UP UP Wink ASLA ytd

1 agustostan önce yükseliş olmaz bu hafta cıkıp cıkacagı yer 2400 cumadan sonra sert düşüş başlar gibi ytd
aynen çıkış için hiç bir belirti yok.Altcoinlerin hacimleri hala çok düşük.BTC inip çıkıyor.Bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum bende.2350 sat-2250 al yapıyorum.Ufak miktar margın'de sat yapıyorum.Öyle toparlıyoruz gidişatı.1 Ağustosa kadar BTC'ye para girişi olmaz.Şu an güven ortamı yok.Ufak yatırımcı girebilir ama para babaları ve büyük şirketler bu belirsizlikte girmez.O yüzden gelen fırsatları değerlendirmek lazım.İnişte ve çıkışta BTC al-sat'ları değerlendirmek lazım.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Ben 1 agustostan once yukselecegini okudum birkac yerde ve onceki tahminleri saglam olan kisiler.
full member
şu an artan dişe dokunur pek bir şey yok sadece dünkü dip fiyatların biraz üstünde olması + gösteriyor. Bu piyasa uzun süre yatay seyretmeyi pek sevmez ya yine bir dip ya da yükseliş bekliyor bizi zannımca. benim görüşüm UP UP UP Wink ASLA ytd

1 agustostan önce yükseliş olmaz bu hafta cıkıp cıkacagı yer 2400 cumadan sonra sert düşüş başlar gibi ytd
legendary
sr. member
2315 olmuş BTC yeşillenmesi normal.Ama dikkatimi çeken 2185'e düştüğünde fazla etkilenmedi altcoinler düşüş fazla olmadı.Bu da senin belirttiğin gibi o konu ile alakalı olabilir.Elinde bulunduranlar satmadığında alım isteği geldiğinde yukarı zorlayacaktır fiyatları.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Birde şöyle soru soralım.1 Ağustos'da dolar mı, Btc mi, altcoin mi tercih edilmeli.
BTC ikiye bölündüğünde alt coinlerin yüzde 50'ye kadar düşme ihtimali var mı.
BTC öksürse altcoinler kalp krizi geçiriyor.
En sağlıklı karar ne olmalı.
Duyumlar, ünlü traderlerin yol haritası nedir.
Elimzde kalan üç beş sermayeyi de böyle bir süreçte eritmeyi kimse istemez.
Birbirimizi uyararak yardımcı olalım.
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar.

Bu süreçte herkesin stratejisi farklı sanırım. Valla beyler ben bir miktar Koinime TL attım bir miktarda Btcturk'te TL var. Şuan beklemedeyim. Eğer Bitcoin fiyatı aşırı derecede düşerse alım için fırsat kolluyorum. Bakalım iyi mi yaptım kötü mü yaptım. Bekleyip göreceğiz. 🙏
full member
Birde şöyle soru soralım.1 Ağustos'da dolar mı, Btc mi, altcoin mi tercih edilmeli.
BTC ikiye bölündüğünde alt coinlerin yüzde 50'ye kadar düşme ihtimali var mı.
BTC öksürse altcoinler kalp krizi geçiriyor.
En sağlıklı karar ne olmalı.
Duyumlar, ünlü traderlerin yol haritası nedir.
Elimzde kalan üç beş sermayeyi de böyle bir süreçte eritmeyi kimse istemez.
Birbirimizi uyararak yardımcı olalım.
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar.

Gün içinde piyasaya etki eden yerlerden biri https://bitcointalk.org/index.php?board=57.0 herhangi bir olum- yada olumsuz konu açlısı cok etki yapıyor daha dün elinizdekileri satmayın diye konu açılmıstı bugun coinler yeşillenmiş.
Pages:
Jump to: