Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 42. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Birde şöyle soru soralım.1 Ağustos'da dolar mı, Btc mi, altcoin mi tercih edilmeli.
BTC ikiye bölündüğünde alt coinlerin yüzde 50'ye kadar düşme ihtimali var mı.
BTC öksürse altcoinler kalp krizi geçiriyor.
En sağlıklı karar ne olmalı.
Duyumlar, ünlü traderlerin yol haritası nedir.
Elimzde kalan üç beş sermayeyi de böyle bir süreçte eritmeyi kimse istemez.
Birbirimizi uyararak yardımcı olalım.
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar.
sr. member
Polo da olup ICO fiyatına düşen alt coinler var mı bildiğiniz.Bilen arkadaşlar yazarsa yararlı olur.
sr. member
2 gündür dolar-btc al-sat yapıyorum.Şu an alt coinlere giriş için erken olduğunu düşünüyorum.BTC yükseldiğinde alt coinler yükseliyor ufak bir düşmesinde panikle alt coinler daha çok düşüyor.Yine karar sizin.Dip gördüğünüz ve daha düşmez dediğiniz  alt coinleri kademeli almak doğru bir karardır.Sona kalan dona kalır diye bir söz var.Bunu da unutmayın.Bende araştırıyorum dib gördüğüm olursa ufak ufak hazırlık yapmaya.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Bu aralar tam yatırım zamanı. En diplerdeyiz bir çok coinde. 6 aylık bir süreçte güzel karlar bırakacaktır diye düşünüyorum. 1 ağustosa kadar ufaktan ufaktan alınıp unutulmalı, sonrasında piyasa durgunlaşıp kendini toplayacaktır. Sonrası artıya geçeceğimizi düşünüyorum. Strateji al-unut.
Saygılar.

diptemiyiz yoksa dahada düşermiyiz onu bilemeyiz. bitcoin bölünürse eğer dahada düşecektir. ama uzun vadede tekrar yükseleceğinden şüphem yok
Bitcoinin hard fork olmayacagi kesinlesmedimi?
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bu aralar tam yatırım zamanı. En diplerdeyiz bir çok coinde. 6 aylık bir süreçte güzel karlar bırakacaktır diye düşünüyorum. 1 ağustosa kadar ufaktan ufaktan alınıp unutulmalı, sonrasında piyasa durgunlaşıp kendini toplayacaktır. Sonrası artıya geçeceğimizi düşünüyorum. Strateji al-unut.
Saygılar.

diptemiyiz yoksa dahada düşermiyiz onu bilemeyiz. bitcoin bölünürse eğer dahada düşecektir. ama uzun vadede tekrar yükseleceğinden şüphem yok
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Saygılar.

Twitter'de birisi Doge'yi tavsiye üzerine 160 Satoshiden almış ve kanser annesine bir umut olduğunu söylemişti. Böyle insanlar için konuşuyorum bizim gibi kardan zarar etmiş/zarar etmemişler için değil. Bu piyasada inişler, çıkışlar her zaman vardı ve her zaman olacaktır. Eğer elinizdeki coin sayısı aynıysa bir şey kaybetmemişsinizdir. Panik yapılmamalı, üzgünüm ama birilerinin kazanması için birilerinin ocakları söndü.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Saygılar.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Hergun ortalama çoğu altcoin yuzde 10 un uzerinde dusuyor.. Umarim toparlanir diyecegim de bu furya yaz sonuna kadar devam edecek gibi.. 1 Agustos da tuzu biberi oldu.. icolardan milletin eline yuksek fiyattan verdiler mis gibi. 300 350 dolarlardan ether alanlara gecmis olsun. Bana tum bunlar ico oncesi cok guzel ayarlanmis gozuktu..
sr. member
Sadece bekle.
Uygun anı kolla.Dünkü seviyeden daha aşağı düştü Btc bazı altcoinler gevşemedi fiyatta.Düşenler alınabilir.Daha düşermi bilmiyorum.Şu an bazıları düşmüyor direniyor.Beklemedeyiz.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Şu sıkıntılı günler geçse iyiydi
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Herkes alım fırsatı diyor ama daha 1 Ağustos a çok var. %25 -%30 daha düşse herkes yine aynı seyi diyecek. Peki %25 -%30 dan sonra bir  %50 daha düşse Smiley yine herkes wau işte alım fırsatı diyecek. Bu düşüşün sınırını maalesef bilemiyoruz. Bende maliyet düşürmek isterim ama aynı sıkıntı olduğundan yatırım yapmıyorum. YTD.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Uzun vadeciler için ethereumu kademeli olarak alma fırsatı var. Bana ethereum'un rakibini gösterebilir misiniz? Bu piyasada talep var, talep olan yerde değer artar. Şu anki istisna durumda zarar edenler için üzgünüm ama zarar etmediniz elinizdekileri tutun.

Aynen hocam çok haklısın kimse elindekini satmadıkça bana görede zarar etmiş sayılmaz zaten ortalama %60 lık bir düşüş oldu şu saatten sonra bir %10-15 lik düşüş daha olur en fazla ondan sonra bir süre durulur ve aldığımız fiyatlara hatta çok daha fazlasına yeniden yükselir.

Yüz dolara gelmesinden bahsediyolar, bahsettikleri rakam hiç tutmaz ethereum 135-140 ları görür diyorum. Eğer şu an çıkmazsa düşecektir kimse para yatırmıyor

haklısın, aynen katılıyorum. 100'lere gelirse kimse şaşırmasın.

hiç değilse ekran kartı fiyatları biraz düşmüş olur  Smiley
legendary
Uzun vadeciler için ethereumu kademeli olarak alma fırsatı var. Bana ethereum'un rakibini gösterebilir misiniz? Bu piyasada talep var, talep olan yerde değer artar. Şu anki istisna durumda zarar edenler için üzgünüm ama zarar etmediniz elinizdekileri tutun.

Aynen hocam çok haklısın kimse elindekini satmadıkça bana görede zarar etmiş sayılmaz zaten ortalama %60 lık bir düşüş oldu şu saatten sonra bir %10-15 lik düşüş daha olur en fazla ondan sonra bir süre durulur ve aldığımız fiyatlara hatta çok daha fazlasına yeniden yükselir.

Yüz dolara gelmesinden bahsediyolar, bahsettikleri rakam hiç tutmaz ethereum 135-140 ları görür diyorum. Eğer şu an çıkmazsa düşecektir kimse para yatırmıyor
sr. member
Activity: 406
Merit: 265

legendary
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ico'lar sayesinde milyonlarca ether el değiştirdi ve bu projeler ellerindeki ether'leri boşaltıp fiat paraya ya da bitcoin'e geçmeye başladılar.

1 ağustos meselesi de tuz biber oldu ve zincirleme bir düşüş hareketi başladı.

litecoin sahipleri bu karmaşadan en az hasarla kurtulanlar oldular.

sonuçta böyle bir şey bekleniyordu. altcoin balonundan sürekli bahsediyorduk, ama biz bahsettikçe birileri sürekli rahatsız olduğu için o konuda yorum yapmayı bırakmıştım.

şu an için altcoin fiyatları çok ucuz olsa da alım yapmak yerine bitcoinde durmak daha mantıklı gibi.

diğer taraftan altcoinleri bu fiyattan satmak da çok doğru görünmüyor.

Hocam siz daha bilgilisiniz kendiniz de söylüyorsunuz altcoinler ucuz diye demek ki artacak btc de kalınca nolacak onu anlamadım! btc artsa da düşse de btc olarak kalacak! mesele btc sayısını arttırmaksa altcoin en mantıklısı değil mi?

bitcoin 1 ağustos meselesini bölünmeden atlatırsa ve segwite geçilirse, btc çok ciddi bir yükselme trendine girecektir.

eğer bu gerçekleşirse btc altcoinlerden çok daha hızlı biçimde yükselecektir. yani altcoinler btc karşısında değer kaybedecekler. benim tahminim bu yönde en azından.

tabi ağustos öncesi kısa süreliğine altcoinlere girip kar edip çıkmakta bir sakınca yok bana göre. sadece çok riskli olduğu için şu anki pozisyonum neyse onu korumayı tercih ediyorum.

ytd.

Bence de bu süreçte uzak durulması gereken ethereum ve etc! Ethereum bazlı coinler de sıkıntılı ama belli bir yerden güçlü tepki vereceklerine inanıyorum en azından ico maliyetlerinin altına inmezler herhalde...BTC dediğiniz gibi yükselirse Altın olmaktan çıkıp Elmas halini alır ama o da bir yerden sonra tekrar altcoinlere ve ethereum'a dönecek el mahkum!
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
ico'lar sayesinde milyonlarca ether el değiştirdi ve bu projeler ellerindeki ether'leri boşaltıp fiat paraya ya da bitcoin'e geçmeye başladılar.

sonuçta böyle bir şey bekleniyordu. altcoin balonundan sürekli bahsediyorduk, ama biz bahsettikçe birileri sürekli rahatsız olduğu için o konuda yorum yapmayı bırakmıştım.

şu an için altcoin fiyatları çok ucuz olsa da alım yapmak yerine bitcoinde durmak daha mantıklı gibi.

Hocam siz daha bilgilisiniz kendiniz de söylüyorsunuz altcoinler ucuz diye demek ki artacak btc de kalınca nolacak onu anlamadım! btc artsa da düşse de btc olarak kalacak! mesele btc sayısını arttırmaksa altcoin en mantıklısı değil mi?

bitcoin 1 ağustos meselesini bölünmeden atlatırsa ve segwite geçilirse, btc çok ciddi bir yükselme trendine girecektir.

eğer bu gerçekleşirse btc altcoinlerden çok daha hızlı biçimde yükselecektir. yani altcoinler btc karşısında değer kaybedecekler. benim tahminim bu yönde en azından.

tabi ağustos öncesi kısa süreliğine altcoinlere girip kar edip çıkmakta bir sakınca yok bana göre. sadece çok riskli olduğu için şu anki pozisyonum neyse onu korumayı tercih ediyorum.

ytd.
legendary

hero member
Activity: 1655
Merit: 600

legendary
Ana mesele ethereum'un düşüşü gerisi hikaye bence. Segwit  söylentiler vs de pozisyon açtı ethereum düşmeden rahat etmeyecekler. Etherum düşüşünü tamamlayınca biraz dinlenir o arada altlar coşar btc de birkaç hafta içinde rekorlara doğru yelken açar tahminim bu yönde. BTC neden artar derseniz ana para birimi olmasından kaynaklı ve ayrıca ethereum'un düşüşünü de dolar bazında bu şekilde nötrleyebilirler. bu piyasanın doymasına daha çooooook var. Bu arada litecoin güvenli liman ayakları yapıyor ama onun da sağı solu belli olmaz bence. Piyasadan uzakta kalanlara saygı duyuyorum ne kadar çok kişi çıkarsa fiyatlar da o kadar çok artacaktır, döndüklerinde her şeyi gramla alabilirler. Ne kadar risk o kadar kazanç! Cheesy ytd
Millet de bir garip, fiyatlar düşünce almaz yükseliş trendine girerse (o da yakalayabilirse) ya da tepeden alır. Huh Cheesy
Pages:
Jump to: