Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 43. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Btc de olan icin cok guzel alim firsatlari var ozellikle waves ve trst harika seviyelerde.Eth de toplanip kenara atilabilir,bizim gibi altlarda olanlar ise anca maliyet dusurmek icin canli para sokabilir piyasaya.
full member
Activity: 154
Merit: 100
Suan alım yapılmaz düşündesindeyim marketcap 60milyar$ görene kadar düşebilir ytd
full member
Activity: 602
Merit: 122
Su anda zarardayim ve bunu duzeltmem icin tek yapmam gereken maliyeti dusurmek ama su an zamani olmadigini dusunuyorum. Temmuz son haftasina kadar en dip fiyati kovalayacagim. 1 agustostan sonra ise hakkimizda hayirlisi ama  bende agustosta piyasanin toparlanacagini dusunenlerdenim.

Şu anda kanımca zararda olmayan kimse yoktur, herkes aynı durumda 1 ay önce al sat yapan hemen herkes ister bot kullansın ister manuel alıyor olsun zarardadır, ha nakite ya da bitcoine dönmüştür o ayrı.
member
Activity: 104
Merit: 10
Su anda zarardayim ve bunu duzeltmem icin tek yapmam gereken maliyeti dusurmek ama su an zamani olmadigini dusunuyorum. Temmuz son haftasina kadar en dip fiyati kovalayacagim. 1 agustostan sonra ise hakkimizda hayirlisi ama  bende agustosta piyasanin toparlanacagini dusunenlerdenim.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Bence şu anda yatırım yapmak için çok iyi bir zaman değil gibi dostlar, bu segwit olayından herkesin kafası karışık gibi piyasa iyice durulsun öyle girin derim ben. Ayrıca panik yapmaya gerek yok bence eğer aldıklarınızı elinizde tutuyorsanız hala zarar etmiş sayılmazsınız evet ben de çok değer kaybettim de eninde sonunda coinler hala bende duruyor satmadığım sürece bir umut var.
full member
Activity: 308
Şu an için alım fırsatı mı var yoksa daha fazlada düşer mi bilmiyorum sanki düşüş bir süre daha devam edecek gibi duruyor.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Piyasa şu anda kendi kendisini düzeltiyor. Kısa vadede kazanç sağlamak isteyenler bir bir terk ediyor.
YTD fakat nakdi olanlar için çok güzel bir giriş ortamı var şu anda. Her coin ucuzdan kapılabilir.

Çok iyi alım fırsatı nakiti olan varsa. Veya ETH/BTC varsa elinizde uzun vadeli ICO ya gireceksiniz bence. Tezos, Coindash veya district0x gibi.
newbie
Activity: 56
Merit: 0

Digibyte geldiği yere doğru iniyor.

burj khalifa
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Piyasa şu anda kendi kendisini düzeltiyor. Kısa vadede kazanç sağlamak isteyenler bir bir terk ediyor.
YTD fakat nakdi olanlar için çok güzel bir giriş ortamı var şu anda. Her coin ucuzdan kapılabilir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Piyasa toparlanmaya başladı, batan geminin malları olarak iyi fiyattan ethereum topladık. On yedi ay sonraki değeri pahabiçilemez.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io

Şu Digibyte 20 sat'a düşse de bizde rahatlasak. Artışı çok büyük bir balonmuş meğersem. Zaten fiyatının botlarla şişirildiğini düşünüyorum. Siz nedersiniz bu konuda beyler?

Fiyatinin balon olduguna katiliyorum ama botlarla nasil sissin? Bence 100 satoshi uzeri digibyte her zaman pahalidir. Iyi gelistirilen, caliskan bir ekibe ve communitye sahip olsa da, baska bir numarasi yok aslinda. Karini alanlar arkasina zaten bakmaz bu saatten sonra.
hero member
Activity: 756
Merit: 541

Merhaba;

Olması gerektiği yere gidiyor, daha yolu çok.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data

Şu Digibyte 20 sat'a düşse de bizde rahatlasak. Artışı çok büyük bir balonmuş meğersem. Zaten fiyatının botlarla şişirildiğini düşünüyorum. Siz nedersiniz bu konuda beyler?
full member
Activity: 364
Merit: 104
Burada kilit BTC.Kaç dolardan dönecek.1800-1900-2000-2100 gibi tahminler var.Bu fiyatların birinden dönüp çıkış yapmaya başlarsa altcoinler toparlanır.Şu an BTC fiyatı piyasa beklentisi düşünüldüğünde yüksek.2000 dolar ve aşağı beklentisi var.Bu gerçekleştiğinde altcoinler biraz daha düşecek.Şu an bizim için önemli olan nereden döneceğini kestirmek.Bunun çözümü de BTC ve altcoin hareketlerini takip etmek.Altcoinler de hacim artmaya başladığında BTC'ye rağbet artacak.BTC'den altcoinlere geçişte altcoinler artacak.Birbiri ile bağlantılı bir döngü.İyi bir zamanlamada girmek.Burada marketcap'ı takip eden arkadaşlarda günlük artışı yüzde olarak yazarlarsa bize biraz yol göstermiş olabilirler.Bu krizden en az zararla çıkmak hepimizin ortak isteği.

Kesinlikle katılıyorum. Dönüş bölgesini kestirebilmek bizim için gerçekten kritik.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Burada kilit BTC.Kaç dolardan dönecek.1800-1900-2000-2100 gibi tahminler var.Bu fiyatların birinden dönüp çıkış yapmaya başlarsa altcoinler toparlanır.Şu an BTC fiyatı piyasa beklentisi düşünüldüğünde yüksek.2000 dolar ve aşağı beklentisi var.Bu gerçekleştiğinde altcoinler biraz daha düşecek.Şu an bizim için önemli olan nereden döneceğini kestirmek.Bunun çözümü de BTC ve altcoin hareketlerini takip etmek.Altcoinler de hacim artmaya başladığında BTC'ye rağbet artacak.BTC'den altcoinlere geçişte altcoinler artacak.Birbiri ile bağlantılı bir döngü.İyi bir zamanlamada girmek.Burada marketcap'ı takip eden arkadaşlarda günlük artışı yüzde olarak yazarlarsa bize biraz yol göstermiş olabilirler.Bu krizden en az zararla çıkmak hepimizin ortak isteği.
full member
Activity: 154
Siacoin Bcn nerdeyse tüm coinler %30 düşüşte 1 agustostan sonra doğru yatırım 1 ay sürede 2x-3x bırakır gibi.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Bu piyasada yüz milyarlarca dolar var, bazıları hala kripto paraların her an yok olabileceğini düşünüyor ama dünyadaki en büyük güç sermayedir, piyasanın minik unsurlarıyız ve devasa paraların sahipleri kripto piyasasının içinde. O nedenle kimse bu altın yumurtlayan tavuğu kesmez, ya da kesilmesine göz yummaz.
-Şu anda BTC Segwitten dolayı çoğu kimse aktif adım atmıyor,
-Başka bir konuda itiraz etmiştim ama sanırım gerçekten yazın bir durgunluk yaşanıyor,
-Panikçiler çoğaldı ve zararına satış yapıyor, satış yapmayanlar ise hedefledikleri coinler dışında bir şey almıyor,
-Keriz silkelemesi denilen taktik devrede
Ve hepsi bir araya geldiğinde işte bunlar oluyor.
Yine başka bir konuda bir arkadaşın çok hak verdiğim bir yorumu vardı, piyasa uçarken keyfiniz yerinde, hiç şaşırıp itiraz etmiyorsunuz, düşerken feryattasınız diye.
Ben şahsen al/sat için yaptığım işlemlerde kalan altcoinlere hiç dokunmuyorum ve beklemedeyim. 1 hafta mı sürer, 1 ay mı, 1 yıl mı bilmem, tek bildiğim (gözlemlediğim ve piyasa uzmanlarının yorumlarından öğrendiğim) dibe ne kadar hızlı ve sert çarparsa yukarıya da o derece hızlı ivmeleneceği.
sr. member

sr. member
Activity: 505
Merit: 252
ben tüm bitcoinlerimi de bozdurdum piyasaları ne yapacağı belli değil bence 2000 doların altını görecek bu gidişle
sr. member
hacim olarak altcoinler artmaya başladı birileri topluyor bu fiyattan.BTC'de artmaya başladı.Şu an saat saat takip etme zamanı.Şu an beklemedeyiz.Bir anda herşey olabilir psikoloji bu.Dipten kaçırmayalım diyerek alımlar artabilir buda fiyatları yukarı çekebilir.Sadece dikkatli takip etme zamanı.Bu piyasada hiçbir şey umduğumuz gibi gitmiyor.
Pages:
Jump to: