Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 44. (Read 63073 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Margin cok tehlikeli ve cok oynaktır dikkatli olun. Forumda marginden patlamış onlarca insan var. 5-10btc 5 dakikada eriyeverir anlamazsınız.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
evet tüm paranız sıfırlanabilir.O yüzden ufak miktarlarla girmekte yarar var.Bugün bir bakarsın 2-3 saat bir çıkış yapar para sıfırlanır sonra düşüşe geçer tekrar.Ne olacağını kimse kestiremiyor.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Str'ye oynadım düşüşe yüzde 15 karla kapadım.Düşerken kazandık ama daha ne kadar düşer belirsiz.
Short nasıl girilir,basitçe ve detaylıca anlatır mısın?
Tüm paranızın sıfırlanması ihtimali var. Dikkatli olun.
sr. member
margin'e btc transfer ediyorsun.str diyelim satmak istediğin fiyattan 10000 adet diyelim satışa koyuyorsun.Hemende satabilirsin fiyat belirleyip de satabilirsin.Satıldığında başlıyor margin.Düşüşe alım koyuyorsun.düştüğünde 13000 adet aldığında.o 3000 adet karın oluyor.Tam tersi olursa çıkarsa zarar yazıp yüzde 40'a ulaştığında otomatik kapanıyor margin.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Str'ye oynadım düşüşe yüzde 15 karla kapadım.Düşerken kazandık ama daha ne kadar düşer belirsiz.
Short nasıl girilir,basitçe ve detaylıca anlatır mısın?
full member
Activity: 420
Merit: 108
1 hafta önce 9.3k dan aldığım Trustcoin (TRST) şuan da 4.8k.%50 zarardayım keşke bekleseydim diyorum.
jr. member
Activity: 46
Merit: 5
Çılgın yükseliş yerini doğal olarak sert düşüşe bıraktı.. Piyasada yeniyim.. Birkaç ay önceki o muhteşem yükselişi kaçırdım diye çok dert yandım içimde. Gaza gelip birçok coin satın aldım ama bu seferde tapataklak aşağı inmeye başladı piyasalar:) Bu düşüş elbet bitecek ve piyasa yatay, stabil konuma geçecektir. Uzun vadede ( 2,3 yıl ) tüm zararlarımızı kapatacağımıza da inanıyorum.  Sabırla bir daha ki pump dönemini beklemeye başladım. Bakalım bu ne zaman olacak ;  2019 da mı , 2020 de mi artık onu zaman gösterecek. Hakikaten bu çılgın bir piyasa. Önemli olan altlardan yine toplayıp o dönemde güzel bir birikimle o tırmanışı beklemek. Bu sefer kesin niyetliyim bir daha ki pump durumunu kaçırmayacağım:)  Kimse moralini bozmasın bence , sabır dönemlerimiz başlıyor. Piyasa yatay konuma geçince yeniden alım yapacağım. Uzun vadede ethereum'un 1000 dolara yaklaşacağını bile düşünüyorum. Diğer büyük gelecek vaat eden altcoinlerde de benzer artış olacaktır bence. Tabii ki bunlar kişisel düşüncelerim. YTD diyerek konuyu sonlandırıyorum.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Satigindada ayni sistem gecerli. Orayi atlamayin simdi ama. 6$lik piyasayi 3$ düsürüldügünde yarilaniyor bu sefer.
Yani 2+2=4 . Sistem bu sekilde calisir. Ethereumu siz 0.03ten aldiniz, 0.15btcden sattiniz? Siz para kazandiniz, o 0.15btcye alan kisi suan zararda 40% . Siz kardasiniz 400% . Sistem böyle isliyor güzel kardesim. Senin kazanman icin birilerinin zarar etmesi gerek.
Tamam sizin demenize göre gelecek seneye kadar paydos! ben de diyorum ki bu kadar frenleyemezler, piyasada oyuncu çoğaldı. 1 ağustos'tan önce tekrar 100 milyarı geçer diye tahmin ediyorum. Hatta bu segwit falan güzel olursa 200-300 Allah ne verdiyse  Grin Cheesy Biraz umut ver kardeşim milletin canı burnunda ihtiyacı olan var vs Üslup ters olunca ona istinaden yazdım hakkını helal et.

Senlik bisey yok hocam. Onlar kendilerini biliyor Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Satigindada ayni sistem gecerli. Orayi atlamayin simdi ama. 6$lik piyasayi 3$ düsürüldügünde yarilaniyor bu sefer.
Yani 2+2=4 . Sistem bu sekilde calisir. Ethereumu siz 0.03ten aldiniz, 0.15btcden sattiniz? Siz para kazandiniz, o 0.15btcye alan kisi suan zararda 40% . Siz kardasiniz 400% . Sistem böyle isliyor güzel kardesim. Senin kazanman icin birilerinin zarar etmesi gerek.
Tamam sizin demenize göre gelecek seneye kadar paydos! ben de diyorum ki bu kadar frenleyemezler, piyasada oyuncu çoğaldı. 1 ağustos'tan önce tekrar 100 milyarı geçer diye tahmin ediyorum. Hatta bu segwit falan güzel olursa 200-300 Allah ne verdiyse  Grin Cheesy Biraz umut ver kardeşim milletin canı burnunda ihtiyacı olan var vs Üslup ters olunca ona istinaden yazdım hakkını helal et.
full member
legendary
Gecen ay altcoinleri deli gibi savunan, suan satimmi acaba diye yorum atiyor bu konuda. Ben dedigimde dalga gecmistiniz ama? Hata biri sen kazandin,ama bizim kszanmamizi istemiyorsun dedi.   yorum atan adam kacis yollu ariyor simdi? Ne oldu güllüm ters kösemi oldun? Borsada adami böyle yutarlar iste. Bu sene farkliymista bla bla bla.
Bir daha bi is yaparken, tarihede bak,her sene patliyan altcoin piyasasi bu Sene neden patlamasin?
Neyse seneye hazirlikli olursun, ders oldu coguna bu.

Gene birileri cikip ne bu egon filan diyecek. Istediginizi diyebilirsiniz. Hakli ciktimmi ? Ciktim. Uyardimmi ? Uyardim.
Gözü kapali illeriye dogru kostunuz, denize girip boguldunuz. Bana destek cikanda oldu bu konuda, onlara slm burdan.
Akilli adamin hali baska.

Halen gülüyorum ya, neymis piyasa patlamazmis. 🤣🤣

ya hu arkadaş bu piyasa artık istese de küçülemez millet ganimeti keşfetti. sadece kara paranın zekatı bile piyasayı ayakta tutar. her düşüş olduğunda buraya böyle geleceksen millet de sana sarar. git margin sell yap ne bileyim düşüşten para kazan! ya da madem sürekli düşecek bu altcoinler öldü bitti ne işin var forumda, çek paranı güle güle harca, sen de kurtul biz de kurtulalım.

Hangi ganimetti? Bu isten herkes para kazanamaz. Birileri baska birilerinin parasini alir. Havuza bir para girer, ve bu paradan kaybedenler ve kazananlar olur. Bir nevi kumar gibi. Kumarda sans olur burda mantik. Tek fark bu.
Herkesin para kazanmasi icin satoshi nakamotonun kendi cebinden piyasaya 10milyar dolar koymasi gerekir. Wink

Fiyatı belirleyen şey arz-taleptir. Talep varsa fiyat artar piyasaya para girmesine gerek bile yok. 10 tane alacağına aynı paraya 5 tane ethereum alırsın al sana marketcap 2 katı oldu!
full member
Gecen ay altcoinleri deli gibi savunan, suan satimmi acaba diye yorum atiyor bu konuda. Ben dedigimde dalga gecmistiniz ama? Hata biri sen kazandin,ama bizim kszanmamizi istemiyorsun dedi.   yorum atan adam kacis yollu ariyor simdi? Ne oldu güllüm ters kösemi oldun? Borsada adami böyle yutarlar iste. Bu sene farkliymista bla bla bla.
Bir daha bi is yaparken, tarihede bak,her sene patliyan altcoin piyasasi bu Sene neden patlamasin?

Gene birileri cikip ne bu egon filan diyecek. Istediginizi diyebilirsiniz. Hakli ciktimmi ? Ciktim. Uyardimmi ? Uyardim.
Gözü kapali illeriye dogru kostunuz, denize girip boguldunuz. Bana destek cikanda oldu bu konuda, onlara slm burdan.

ya hu arkadaş bu piyasa artık istese de küçülemez millet ganimeti keşfetti. sadece kara paranın zekatı bile piyasayı ayakta tutar. her düşüş olduğunda buraya böyle geleceksen millet de sana sarar. git margin sell yap ne bileyim düşüşten para kazan! ya da madem sürekli düşecek bu altcoinler öldü bitti ne işin var forumda, çek paranı güle güle harca, sen de kurtul biz de kurtulalım.

Hangi ganimetti? Bu isten herkes para kazanamaz. Birileri baska birilerinin parasini alir. Havuza bir para girer, ve bu paradan kaybedenler ve kazananlar olur. Bir nevi kumar gibi. Kumarda sans olur burda mantik. Tek fark bu.
Herkesin para kazanmasi icin satoshi nakamotonun kendi cebinden piyasaya 10milyar dolar koymasi gerekir. Wink
legendary
Gecen ay altcoinleri deli gibi savunan, suan satimmi acaba diye yorum atiyor bu konuda. Ben dedigimde dalga gecmistiniz ama? Hata biri sen kazandin,ama bizim kszanmamizi istemiyorsun dedi.   yorum atan adam kacis yollu ariyor simdi? Ne oldu güllüm ters kösemi oldun? Borsada adami böyle yutarlar iste. Bu sene farkliymista bla bla bla.

full member

Akilli adamin hali baska. (Onlar farkindaydilar,olanlarin)

hero member
Activity: 644
Merit: 504
Gemi sos vermeye başlıyor altcoinlerde olanlar can çekişiyor. çok ağır kayıplar veriliyor. daha da ağır kayıplar verilirse ne olacak bilemiyorum. umarım yeni bir sıçrama tahtası yakalanabilir. bitcoinde olanlar keyif sigarasını yakmış durumda.
legendary
Ciddi ciddi kredi çekmeyi düşünüyorum ripple btc falan ooOOOOOoooooo Tongue Tongue Tongue Para olsa var yaaaaaaaaaaaaaa

Bu sefer kesin dip diyoruz daha assagi dusuyor fiyatlar.. Ama bu sefer harbi dip bende kredi cekmeyi dusunuyorum Smiley
parra parayı çeker dgb sia ripple bat yüklü... ve ufak tefek hemen hemen TÜM coinlerden al at 1-2 btc'lik köşeye diyorum kendi kendime ama para lazım
bir de eth tabanlı coinler belli bir noktadan sonra ethereum'dan farklı hareket edeceğini düşünüyorum yani eth sabit kalsa ya da düşmeye devam etse bile eth tabanlı coinler artacaktır (ucuza eth almanın en basit yolu)
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Ciddi ciddi kredi çekmeyi düşünüyorum ripple btc falan ooOOOOOoooooo Tongue Tongue Tongue Para olsa var yaaaaaaaaaaaaaa

Bu sefer kesin dip diyoruz daha assagi dusuyor fiyatlar.. Ama bu sefer harbi dip bende kredi cekmeyi dusunuyorum Smiley
legendary
Ciddi ciddi kredi çekmeyi düşünüyorum ripple btc falan ooOOOOOoooooo Tongue Tongue Tongue Para olsa var yaaaaaaaaaaaaaa 10000 btc olsa hepsine altcoin alırım beklerim
sr. member
full member
Activity: 154
Suan 10 coine düşüş oynadım umarım yanıltmazlar 1 agustosa kadar  bekleteceğim.
Pages:
Jump to: