Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 46. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Nekadar surecek bu dusus boyle..
şu an ben düşüşün sonlarında olduğunu düşünüyorum.Biraz daha düşebilir.Hacim olarak alt coinlerin hacimleri neredeyse diplerde.son 2 hafta kritik geçecektir.her an dipten dönebilir yukarıya doğru.Sadece dikkatli takip ve biraz sabır.
full member
Activity: 266
Merit: 190
Nekadar surecek bu dusus boyle..
newbie
Activity: 31
Merit: 0
bana göre de keriz silkeliyorlar. alabildiklerini alıp sonra tekrar pumplayacaklar.

kesinlikle katılıyorum. Fazlalıkları attıktan sonra piyasa toparlayacaktır. O değil de ev kirasını neyle öderiz Sad

ciddi anlamda silkeleme var, ev kirasını öderiz bir sekil de herhalde Smiley kisisel olarak yapmayı hedeflediğim yatırımın yarısını tl tuttum , ağustos başından itibaren her ne olacaksa ya da ay sonuna kadar daha dip olacaksa , aldığım tutarda ki alt coinlere yatırım yapacağım , birisi waves , ben de kısa tutma hedefinde değilim
sr. member
Activity: 355
Merit: 250
blockchaintr.net
bana göre de keriz silkeliyorlar. alabildiklerini alıp sonra tekrar pumplayacaklar.

kesinlikle katılıyorum. Fazlalıkları attıktan sonra piyasa toparlayacaktır. O değil de ev kirasını neyle öderiz Sad
full member
Activity: 308
Merit: 105
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Benim de anladığım insanların altcoinlerdeki paralarını btc ye çevirerek veya usd ye çevirerek beklemeyi tercih ettikleri. Btc ye çevirenler olası çatallanmanın nimetinden faydalanmaya çalışanlar, usd ye çevirenler btc nin öyle veya böyle değerinin kısa veya orta vadede aşağı yönde gideceğini düşünenler. Bu iki grup sayesinde hemen hemen tüm altcoinler aşağı yönlü hareket ediyor. Ben iki grupta da değilim. Uzun vadeciyim ve sağlam gördüğüm wavese yatırımı yaptım. Saygılar.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
hindistanda btc legalleşti bence artık 2000usd altına düşmez..  1 Milyar+ nufüs var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Btc 1500$ oldugundan beri piyasa kirik zaten eskisi gibi yuksek oranli pumplar yok,yeni degil bu endiseli bekleyis.Bakalim daha ne kadar devam edecek,para girisi olsada artik rahatlasa piyasa
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Ayı piyasası uzunca bir süredir etkin. Bu piyasanın 2018 e kadar süreceğini bile öngörenler var. Ancak bakıyorum ayı piyasasının hakim olduğu son bir aydır bitcoin 2000 doları bie görmedi. 2400 doların altına düştüğü günler bile sayılı. Altcoinlerde ayı piyasası elbette daha şiddetli hissediliyor ancak bitcoini düşüremezler ise altcoinlerde kendilerini kısa sürede toparlayacaklardır. Bu durum eğer bitcoin 2000 dolarlara doğru hareketlenmez ise kısa zamanda sonlanacak gibi. Bitcoin güngeçtikçe güçleniyor.
full member
Activity: 126
Merit: 100
1ay önce dikkat edin dedigimde, btc'de durun dedigimde ellinizden geldigi kadar, yemedigim hakaret kalmamisti. Piyasanin bu duruma gelecegi belliydi. Hakaret edenler bi soguk su icmistir. Selamlarimi illetiyorum hepsine. 😏

Dostum slack grubumuza gelsene altcoin analiz bilgi paylaşımı yapıyoruz ortam güzel. Bizi felaketlerden kurtar seni alemlere götürelim Cheesy

https://join.slack.com/blockchain-esnaflari/shared_invite/MjAwMjkzMjEwMjEzLTE0OTc5MDk2ODEtYjkzNjRlMjcwNQ

Teklif icin sagol hocam. Gruplara dahil olmuyorum.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Piyasa illaki düzelecektir. Ama tarihe bakarsaniz, herzaman düzeltmeye gitmistir piyasa. Anlatmak istedigimde buydu 1ay önce.
9.ayda yavas yavas toparlar gene. 12-1aylarda gene sakinlesir. Sonra yeniden action olur.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Anladığım kadarıyla bu hard fork olayından sonra insanlar ikiye bölünecek coinlerden faydalanmak için btc'ye geçip kendi cüzdanlarına çekiyor, şu ara bitcoin transferlerinin azaldığını da görebilmek mümkün transaction sayıları bir hayli azalmış durumda blockchain.info'dan gördüğüm kadarıyla.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Aslında ne söylenirse söylensin boş, piyasa tamamen BTC'e kilitlenmiş durumda, şu an yatırımı BTC olanların da çok rahat olduklarını sanmıyorum. Şu sıra tek karlı durum USD olarak parayı bekletmek olabilirdi.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Ağustos cok yakın bir tarih. Keske öyle olsa ama toparlanması biraz daha zaman alır diye düşünüyorum. Hatta su anda satıp agustosta mı alsam diye kendi kendime düşünüyorum. Zira daha sert hareketler ile asagi yapabilir.
newbie
Activity: 23
Ağustostan sonra piyasanın kendine geleceğini düşünüyorum
newbie
Activity: 35
1ay önce dikkat edin dedigimde, btc'de durun dedigimde ellinizden geldigi kadar, yemedigim hakaret kalmamisti. Piyasanin bu duruma gelecegi belliydi. Hakaret edenler bi soguk su icmistir. Selamlarimi illetiyorum hepsine. 😏

Dostum slack grubumuza gelsene altcoin analiz bilgi paylaşımı yapıyoruz ortam güzel. Bizi felaketlerden kurtar seni alemlere götürelim Cheesy

https://join.slack.com/blockchain-esnaflari/shared_invite/MjAwMjkzMjEwMjEzLTE0OTc5MDk2ODEtYjkzNjRlMjcwNQ
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
sadece 3 ay önce toplam altcoin pazar değerinin 10 milyarın altında olduğunu unutmayalım.

o yüzden ne olursa olsun dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
her piyasanın düşüşü oldugu gibi cıkısıda olacagı unutulmamalı..sabırlı ınsanlar her zaman kazanır.tabıkıde sabır cok zor bır sey ama yapmayı basarmalısınız kazanmak ıstıyorsanız Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Konun altcoinlerle bir ilgisi yok, içiniz rahat olsun. Bitcoin başına gelecek birşey tüm altcoin piyasasını etkiler. Alt coinlerin erimesi tamamen süpekilatif hareket.

İyi dilekleri

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Dün Etc fiyatı biraz düştüğünde 0.00661000 seviyelerinden Etc satın almıştım. Artacağı yerine daha da düştü düştü. Gözümün önünde eridi. Şuan ise fiyatı 0.00620000 seviyelerinde dolaşıyor. Çok feci bir şekilde terste kaldım. Umarım gelecek günlerde artar. Ne diyelim nasip...
Pages:
Jump to: