Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 47. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Sanırım altcoinlerin devri yavaş yavaş kapanıyor diyebiliriz artık bundan sonrasında coinler fazla bir para kazandıracağını sanmıyorum açıkçası.
full member
Activity: 126
Merit: 100
1ay önce dikkat edin dedigimde, btc'de durun dedigimde ellinizden geldigi kadar, yemedigim hakaret kalmamisti. Piyasanin bu duruma gelecegi belliydi. Hakaret edenler bi soguk su icmistir. Selamlarimi illetiyorum hepsine. 😏

Sen varyaaa sen tam bir dahisin dostum bundan sonra hep seni dinlicem parali grup kursana girelim hemen yada cumhurbaskani adayi ol.

Sanada selamlar dostum, soguk suyunu yavas ic. Basin agrimasin.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
1ay önce dikkat edin dedigimde, btc'de durun dedigimde ellinizden geldigi kadar, yemedigim hakaret kalmamisti. Piyasanin bu duruma gelecegi belliydi. Hakaret edenler bi soguk su icmistir. Selamlarimi illetiyorum hepsine. 😏

Sen varyaaa sen tam bir dahisin dostum bundan sonra hep seni dinlicem parali grup kursana girelim hemen yada cumhurbaskani adayi ol.
full member
Activity: 126
Merit: 100
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Merhaba;

2 gündür sağı solu okumaktan karnıma ağrılar girdi. Anladığım kadarı ile olay şu ki madencilerin Segwitx2 sinyali vermesi sonucu UASF (User activated soft fork) işlemi yapılacak bu da tüm madencilerin önümüzdeki günlerde yeni yazılıma geçmesi ile olacak. Eğer gerekli çoğunluğa ulaşılımazsa Hard Fork yapılması kuvvetle muhtemel. Şimdilik UASF olacağı kesin gözle bakılıyor, işlem basamaklarına göre USAF sonrasında Kasım ayı gibi 2mb Hard Fork yapılacak. Olay aslında çok basit ama cehalletten ve koyun pisikolojisinden bütün piyasa alt üst oldu. İnsanların sakinleşmesini beklemekten başka bir şey gelmiyor elden.

Konu hakkında detaylı Türkçe makaleyi altta bulabilirsiniz.

İyi dileklerimle

http://coin-turk.com/bitcoin-olceklenme-dosyasi-segwit-nedir-1-agustosta-bizi-neler-bekliyor

Makaleyi okudum çok faydalı olmuş . Ama halen BTC fork olması veya olmaması alt coinleri niye çok daha fazla etkiliyor çok anlamadım. Sadece panik gibi geliyor.
full member
Activity: 308
Merit: 105
nereye gidiyor bilmiyorum da birilerinin bu işten çok çılgın para kazandığı aşikar. adamlar kafalarına göre pump dump yapıyorlar. bu iş küçük yatırımcıyla bu kadar hızlı yükselip alçalabilecek bir iş değil. bilerek yapıyorlar bunu, panik yaratıp ölü fiyata topluyorlar sonra tekrar basacaklar gaza.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Merhaba;

2 gündür sağı solu okumaktan karnıma ağrılar girdi. Anladığım kadarı ile olay şu ki madencilerin Segwitx2 sinyali vermesi sonucu UASF (User activated soft fork) işlemi yapılacak bu da tüm madencilerin önümüzdeki günlerde yeni yazılıma geçmesi ile olacak. Eğer gerekli çoğunluğa ulaşılımazsa Hard Fork yapılması kuvvetle muhtemel. Şimdilik UASF olacağı kesin gözle bakılıyor, işlem basamaklarına göre USAF sonrasında Kasım ayı gibi 2mb Hard Fork yapılacak. Olay aslında çok basit ama cehalletten ve koyun pisikolojisinden bütün piyasa alt üst oldu. İnsanların sakinleşmesini beklemekten başka bir şey gelmiyor elden.

İyi dileklerimle

http://coin-turk.com/bitcoin-olceklenme-dosyasi-segwit-nedir-1-agustosta-bizi-neler-bekliyor

Hocam ben suan makaleyi okudum. Ozaman exchange sitelerindeki altcoinleri elektronik cüzdanlara mı göndermemiz gerekli? Orda güvenirlik açısından öyle yapılması öngörülüyor...
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

İyi dileklerimle

hero member
Activity: 644
Merit: 504
Çok vahim, altcoinler tamamen iptal artık alttan alıp ortalama düşürmekten başka çare kalmadı.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
benım anlamadıgım herkes bıtcoın dususune baglıor altların dusmesını ama btc öyle aham şaham bır düşüş göstermedi. 2450 lerde dolasıyor. btc %2 %3 dusuyor altlar %10 %20. hıc mantıklı degıl bu. bu kadarda panık olunmaz kı Cheesy bu hareketlerı balınalar yapıyorsa btc nın ucacagı anlamı cıkar mı buradan.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Piyasalar duman etti bizi duman Smiley Son 2 haftada 1000 tl değer kaybetti portföyüm Smiley toplam portföyüm zaten 4500 tl idi Smiley demek ki neymiş bu piyasaya girdiğin yer çok önemliymiş neyse hala satmadığımıza göre hala umut var.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
@Can hocam,segwit 2x haberi dogrumu sizce gecen son 3 ayda boyle haberlerle btc 2800+ u devirdi sonrasinda ekip yalanladiginda boyle birsey yok dediginde btc 1500 dolara kadar dustu.Simdide spek yapilyormu dersiniz.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Merhaba;

BTC hard fork konusu kapandı, Segwit 2x olacak. Buna göre yeni manüplayon kaynağı bulup gene piyasayı dalgalandıracakları kesin. Bu arada Güney Koredeki BTC borsa hacklenmesine rağmen  Güney Kore ve Japonyadan BTC regülasyonları ile ilgili iyi haberer geliyor. 1-2 aya tekrar "to the moon" ve "rocket" diye postlar okumaya başlarız tahminim. Ama tahminim.

İyi dileklerimle

Btc Hard Fork konusu kapandı derken bunu hangi kaynağa dayanarak söylediniz? Şimdi ben boşu boşuna mı Btc alıp cüzdana attım yani? Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? Etrafta acayip bir bilgi kirliliği ve spekülasyon var.😡

Merhaba;

Yüzeysel olarak geçmştim konuyu. Özet olarak %80 baremi geçildi, şu an %84,6 ve Segwit2x yapılacğı kesinleşti. Bu hafta beta veriyon yüklendi, yakın tarihte asıl sürüme geçilcek. Hard fork konusu kapandı derken artık tartışılacak bir konu kalmadı demek istemiştim. 1 Ağustos hard fork yapılacak. Elde BTC tutacaklar alttaki linkteki öndergeleri dikkate alsınlar lütfen.

https://1august.org/

İyi dileklerimle
1 Ağustos'ta​ Hem Segwit hem de Hard fork mu olacak
hero member
1 Ağustosu bir geçelim biraz rahatlayacaktır piyasalar . Ama söyle bir durum var BTC fork olacaksa niye alt coinler aşırı düşüyor.

Merhaba;

Mantık basit...İlki kar relizasyonu ile btc'ye dönüyor. Buradan sonra 2 yol var alltan almak ya da cüzdana geçip beklemek. İkincisi ne olduğunu bilmeyen panikçiler, burası daha karışık...BTC'de bekliyorlar ya da likide oldular, daha önemlisi fırsat gördükleri coinleri toplamaya başladılar, sonrasında  gene zararına çıktılar/çıkıyorlar. Üçüncüsü (Ben) ne olduğunu anlamaya çalışıp hızlı erime karşısında reaksiyon vermeyip küçük küçük BTC'ye kaçanlar, belki dalgalanma durur, geri döneriz diyenler. Dördüncüsü golbal ibneler...küçük bosraları manüple ederek büyük borsalarda kaldıraçlı işlem yapıp, win win  yapanlar.

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
pump sırasında girenler aglamaya basladılar bu daha ucu arkadaslar semsiye var acılması var. Bence suan fiyatlar cok iyi. Umarım bu seviyeler korunur ama hic sanmıyorum.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
1 Ağustosu bir geçelim biraz rahatlayacaktır piyasalar . Ama söyle bir durum var BTC fork olacaksa niye alt coinler aşırı düşüyor.
hero member
Merhaba;

BTC hard fork konusu kapandı, Segwit 2x olacak. Buna göre yeni manüplayon kaynağı bulup gene piyasayı dalgalandıracakları kesin. Bu arada Güney Koredeki BTC borsa hacklenmesine rağmen  Güney Kore ve Japonyadan BTC regülasyonları ile ilgili iyi haberer geliyor. 1-2 aya tekrar "to the moon" ve "rocket" diye postlar okumaya başlarız tahminim. Ama tahminim.

İyi dileklerimle

Btc Hard Fork konusu kapandı derken bunu hangi kaynağa dayanarak söylediniz? Şimdi ben boşu boşuna mı Btc alıp cüzdana attım yani? Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? Etrafta acayip bir bilgi kirliliği ve spekülasyon var.😡

Merhaba;

Yüzeysel olarak geçmştim konuyu. Özet olarak %80 baremi geçildi, şu an %84,6 ve Segwit2x yapılacğı kesinleşti. Bu hafta beta veriyon yüklendi, yakın tarihte asıl sürüme geçilcek. Hard fork konusu kapandı derken artık tartışılacak bir konu kalmadı demek istemiştim. 1 Ağustos hard fork yapılacak. Elde BTC tutacaklar alttaki linkteki öndergeleri dikkate alsınlar lütfen.

https://1august.org/

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Her düşüşde panik yapacaksanız sağlığınız açısından hiç iyi değil ( Psikolojik ve kalp sağlığınız için) . Kâr-Zarar yanyana gezermiş sonuçda risk alıyorsunuz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
gitmiyor beyler duman olduk duman
arkadaşlar piyasa çok değişken, ben de baya bi zarar ettim baktım olacak gibi değil, cryptopia'ya geçtim orada 2-3 satoshiden satılan coinlerden aldım. Yani iki seçenek var: az ve ya çok bekletir ama artar çünkü düşecek kademesi yok ve ya batar Smiley Bir haftadır falan kafam rahat, batarsa bile bir çıkış yapar öyle batar diyerek...ytd
newbie
Activity: 35
Merit: 0
gitmiyor beyler duman olduk duman
Pages:
Jump to: