Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 48. (Read 63089 times)

sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Merhaba;

BTC hard fork konusu kapandı, Segwit 2x olacak. Buna göre yeni manüplayon kaynağı bulup gene piyasayı dalgalandıracakları kesin. Bu arada Güney Koredeki BTC borsa hacklenmesine rağmen  Güney Kore ve Japonyadan BTC regülasyonları ile ilgili iyi haberer geliyor. 1-2 aya tekrar "to the moon" ve "rocket" diye postlar okumaya başlarız tahminim. Ama tahminim.

İyi dileklerimle

Btc Hard Fork konusu kapandı derken bunu hangi kaynağa dayanarak söylediniz? Şimdi ben boşu boşuna mı Btc alıp cüzdana attım yani? Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? Etrafta acayip bir bilgi kirliliği ve spekülasyon var.😡
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Merhaba;

BTC hard fork konusu kapandı, Segwit 2x olacak. Buna göre yeni manüplayon kaynağı bulup gene piyasayı dalgalandıracakları kesin. Bu arada Güney Koredeki BTC borsa hacklenmesine rağmen  Güney Kore ve Japonyadan BTC regülasyonları ile ilgili iyi haberer geliyor. 1-2 aya tekrar "to the moon" ve "rocket" diye postlar okumaya başlarız tahminim. Ama tahminim.

İyi dileklerimle
Bilgi için teşekkürler.BTC ile ilgili bu haber yukarıya doğru bir çıkış olacağını gösteriyor.Manüpülasyonla çıkış ivme kazanabilir.Piyasalara etkisi nasıl olacak göreceğiz hep birlikte.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

BTC hard fork konusu kapandı, Segwit 2x olacak. Buna göre yeni manüplasyon kaynağı bulup gene piyasayı dalgalandıracakları kesin. Bu arada Güney Koredeki BTC borsa hacklenmesine rağmen  Güney Kore ve Japonyadan BTC regülasyonları ile ilgili iyi haberer geliyor. 1-2 aya tekrar "to the moon" ve "rocket" diye postlar okumaya başlarız tahminim. Ama tahminim.

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Dalgalanma olması çok normal . Piyasa Taban oluşturmaya çalışıyor ve al satcıları silkeliyor.
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Ben balon patladı, piyasa daha önce olduğu gibi serbest düşüş şeklinde çakılacak gibi felaket senaryolarının aksine, piyasanın sert yükselişi sindirmeye geçtiğini mevcut düşüşün genel yükselişin, genel kar realizasyonu olduğunu düşünüyorum. İlk defa piyasaya sokaktaki vatndaşın az da olsa cebindeki para girdi ve bu insanlar yavaş yavaş bu piyasanın ne kadar karlı olabileceğini gördüler. Ağzına bal çalınan ayı kovandan vazgeçmez.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben tedirgin durumda bekliyorum ne yapacagımı şaşırdım açıkcası,komple usdt ye geçmem gerekiyor dıye hissediyorum arkadaşlar.Sankı bu btc falanda düşecek gibi herkes agustos da dibe gidecek diyor
sr. member
Bu piyasa şöyle olacak diyorsun tam tersi oluyor.Bende kararsızım.Şu an altcoinler hacim olarak diplerde.Dipte tutanların çoğuda bana göre uzun vadeci.Bozduracaklarını düşünmüyorum, Az bir çoğunluk bozdurduğunda fiyatı aşağıya çekiyor.Digibyte öğlen 12 civarı fiyatı 640 hacmi 773'dü.Şu an 665-8 fiyat hacmi 882.Ufak da olsa hem hacimde hem fiyatta bir artış var.Şu an 1-2 gün izlemeye devam edeceğim BTC ne yapacak.BTC'ye göre altcoinler pozisyon alıyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
alt kademelerden etc almıştım daha cent zamanlarından binlerce toplamıştım sonra zamanla bundan bir bok olmaz diyip çocugu sattım elımde 1000 kadar kaldı,3 hafta önce 86k sevıyesınden yıne alım yaptım yüklüce bir tutarda aldım ama sonrasında hep düştü.Şimdi düşmeye devam ediyor ne dersenız dostlar satsammı sonradan aldıklarımı
BTC ye geçiş yapsammı
full member
Activity: 154
Merit: 100
MArginden sell emiri verdim umarım piyasa düşer düşmese hapı yutarız Cheesy hafta sonu geliyorya düşeceğine inanıyorum zaten suan marketcap da 200milyon$ para cıkısı oldu aksama kadar 1m$ cıkıs olsa yansır diye düşünüyorum ytd
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
paraları yeni icolara kaydırmak kaliteli icolara yatırım yapmak en iyi çözüm sanırım. geri kalanını da BTC fırsatlarda kullanmak akıllıca olacaktır.

halen kaldı mı o zaman iyi bir sermayeniz vardır. ve bu son kalanı da tatile harcıyalım. Cheesy

kolay gelsin. umarım en az şekilde etkileniriz eğer o ayı piyasasına denk gelirsek. Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Arkadaşlar piyasa çok sıkıştı sanırım inceden salıyorlar aşagıya bir türlü kendini sıyıramıyor.Totalde çok baskı var gibi duruyor.Napalım elımızdekileri satıp btc yemı geçelim yoksa usdt ye mı geçelim.Sanki btc nınde suyunu sıkacaklar gibi hiddediyorum.YTD yazayımda adet yerini bulsun
hero member
Activity: 858
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
düşük riskli low cap'lere yönelmek lazım genelde cryptopia'da bulunan potansiyeli olan ama pump'lanmamış coin'ler var. bir çok twitter veteran da bu yönde öneri vermekte şu sıralar

Çok doğru. Fakat bu düşük hacimli ve daha önce balinaların ilişmemiş olduğu coin yada tokenleri başlangıçtan bu yana "release tarihinden bugüne" incelemişseniz, takip etmişseniz yatırım yapın. Geçmişini bilmediğiniz assete yada ico'ya sonradan dahil olunca bekleme süresi uzayabiliyor. Bu şu an benim yaşadığım bir durum ve oldukça da sinir bozucu. Örnek: HMQ
member
Activity: 66
Merit: 10
Altcoin Enthusiast
düşük riskli low cap'lere yönelmek lazım genelde cryptopia'da bulunan potansiyeli olan ama pump'lanmamış coin'ler var. bir çok twitter veteran da bu yönde öneri vermekte şu sıralar
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
valla hocam piyasanın bir yere gittiği felan yok bence, her zamanki spekülasyon devam ediyor sadece. piyasaya da nakit girişi şuan devam ediyor gibi gözüküyor. ileride ne olur kimse bilemez ama ben daha traderlere bu piyasadan çok ekmek olduğunu düşünüyorum.
sr. member
eğer çıkış fırsatı gelirse biraz yukarılara çıkarsa altcoinler USDT'ye geçmek en doğru gözüküyor.3 Hafta gibi bir zaman var.Uygun anda yavaş yavaş USDT'ye geçmek şu ortamda mantıklı geliyor.BTC ve altcoinlerde düşüş bu çatallaşmadan sonra iyice hız kazanabilir.Toparlanması 1-2 ayı bulabilir.Bunlar düşünceler.Tersi de olabilir.Yatırım tavsiyesi değildir.Şu an ortamı ben böyle görüyorum.Başka fikri olanlarda yazabilir.Tam tersi BTC'ye bu çatallaşma güzel bir etki yapar ama ikiye bölündüğünde fiyatın nasıl bölüneceği soru işareti.Eteryum-etc bölünmesi gibi bir tablo ortaya çıkacaktır.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Açıkcası istediğim pozisyonu alamadım. Maaliyetlerim biraz yüksek. Ama 1Ağustosda ciddi bir düşüş bekliyorum ondan sonra ki 1-2 ay içinde ise toparlanma olacağını düşünüyorum. Elimdekilerini çıkartabilme durumum olsa USDT ye gecerdim. YTD.
sr. member
1 Ağustos Bitkoin'in Soft Fork – Hard Fork arasında bir seçim yapacağı tarih.

yazının sonuç bölümü söyle bitiyor.
---
Sonuç

Bitcoin nasıl yola çıkmaya karar verirse gelsin, herhangi bir görüş birliğinin mutlaka olumlu bir etkisi olacaktır. Mevcut iç mücadeleler, bitcoin’u durdurdu ve ethereum gibi rakiplerin kripto para birimleri devrinden çok fazla pazar payı elde etmesine izin verdi. Eğer ya da eğer o zaman ya sert ya da yumuşak çatalı, ya da muhtemelen, bitcoin’den etereuma ve diğer altların  tekrar bitoine dönüşeceği çok büyük bir sermaye olur.

http://www.coinrazzi.com/uasf-segwit-forks/

full member
Activity: 279
Merit: 100
1 Ağustos'a 3 hafta kaldı.1 Ağustos dönüm noktası olacak.İşte o zaman kim sabırlı kim değil belli olacak.Piyasa büyük dalgalanmalar aşağıya yada yukarıya yaşayabilir.Bitcoinin ne yapacağı hala kestirilemiyor.Düşecek deniyor çıkıyor.Çıkacak deniliyor düşüyor.Şu dönemi çok dikkatli takip edip ona göre pozisyon almalı.Altcoinde ufak bir kar görüp çıkıldığında bir daha o fiyata alınamayabilir.Şu an altcoinlerin dip noktalarındayız.1 Ağustos'a kadar düşüşler gelebilir altcoinde.Piyasa genel olarak moralsiz alım yapan yok.Bu fiyatların aynı seviyede kalması ve düşüşleri getiriyor.Altcoinlere yöneliş başladığında fiyatlar artacaktır.1 Ağustos yada 1 Ağustosa 1 hafta kala bir hareketlenme olabilir.Riske girip düşük fiyattan altcoinlere girecek olanlar fiyatı yukarıya tırmandırabilir.Bekleyip göreceğiz.
1 ağustosta ne olucak
sr. member
1 Ağustos'a 3 hafta kaldı.1 Ağustos dönüm noktası olacak.İşte o zaman kim sabırlı kim değil belli olacak.Piyasa büyük dalgalanmalar aşağıya yada yukarıya yaşayabilir.Bitcoinin ne yapacağı hala kestirilemiyor.Düşecek deniyor çıkıyor.Çıkacak deniliyor düşüyor.Şu dönemi çok dikkatli takip edip ona göre pozisyon almalı.Altcoinde ufak bir kar görüp çıkıldığında bir daha o fiyata alınamayabilir.Şu an altcoinlerin dip noktalarındayız.1 Ağustos'a kadar düşüşler gelebilir altcoinde.Piyasa genel olarak moralsiz alım yapan yok.Bu fiyatların aynı seviyede kalması ve düşüşleri getiriyor.Altcoinlere yöneliş başladığında fiyatlar artacaktır.1 Ağustos yada 1 Ağustosa 1 hafta kala bir hareketlenme olabilir.Riske girip düşük fiyattan altcoinlere girecek olanlar fiyatı yukarıya tırmandırabilir.Bekleyip göreceğiz.
hero member
Activity: 602
Arkadaşlar sakin olun sorun piyasalarda ya da altcoinlerde değil sorun benim, ne zamanki ben altcoin trade işine girdim ertesi gün altcoinler düşmeye başladı Smiley sorunun çözümü basit adresimi veriyorum gelin önümdeki bilgisayarı alın 2 güne fiyatlar tepe yapar.
Dostum emin ol son zamanlarda 3 btc civarı yatırım yaptıgım butun altcoinler gümledi hele waves perişan ettı benı 0.4-22k dan aldım 0.4-20k 0.2-18k alımları yaptım külliyen zarar düştüde düştü.Bu sıralar piyasa çok kötü 

Waves'le alakalı aynı durum bende de söz konusu yüksekten almış olduk neyse ki şu an toparlanma sürecine girdi tekrardan.
Pages:
Jump to: